header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor landbouwfilms zal naar verwachting tot het einde van 2030 een industriegroei van 4% hebben

Apr 12, 2023 6:00 PM ET

Tegen 2030 zal de markt  voor landbouwfolies naar verwachting met USD 16 miljard groeien, met een CAGR van 4,00%. (2023–2030). In 2021 was de markt 12,25 miljard dollar waard.

Het toenemende gebruik van plastic landbouw voor hogere opbrengsten en hoogwaardige voedselgrondstoffen is de belangrijkste factor die de wereldwijde markt voor landbouwfolies aandrijft. Een groeiende bevolking, een tekort aan bouwland en een slechte bodemkwaliteit, samen met de verschillende voordelen van landbouwfolies, moedigen het gebruik ervan aan en stimuleren de wereldmarkt. Omdat ze worden gebruikt om water te besparen, wordt verwacht dat mulchfilms de vraag zullen zien stijgen. Mulchfilms kunnen het waterverbruik tot 40-50% besparen en tegelijkertijd een aantal extra voordelen bieden, zoals onkruidbestrijding, hoge opbrengst, enz. Bovendien worden boeren gedwongen om plasticulture-methoden toe te passen vanwege de schadelijke effecten van de opwarming van de aarde en variabele neerslagpatronen, wat de vraag naar landbouwfolies drijft.

Een andere belangrijke factor die de wereldwijde markt drijft, is het gebruik van kassen om gewassen te beschermen tegen ongunstige omgevingsomstandigheden en om de juiste klimatologische omstandigheden te bieden voor planten om zich sneller en veiliger te ontwikkelen. De markt wordt echter beperkt door een aantal nadelen van plastic folies, waaronder hun slechte recyclingpercentage, gebrek aan biologische afbreekbaarheid en opeenhoping van kankerverwekkende stoffen in bodem en voedsel. De ontwikkeling van biologisch afbreekbare biobased folies voor gebruik in de landbouw, evenals de vooruitgang in recycling en conversie van afval naar energie zullen naar verwachting potentiële vooruitzichten creëren voor marktdeelnemers.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1758

Regionale analyse

De wereldwijde landbouwmarkt werd in 2021 vooral gedomineerd door Noord-Amerika en Europa. Het uitgebreide gebruik van glastuinbouw voor de jaarrond productie van tuinbouw- en sierteeltgewassen is een van de belangrijkste factoren die de behoefte aan landbouwfolies in het gebied stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat het toegenomen gebruik van baalwikkel en kuilvoer om voedergewassen tijdens de winter op te slaan, de vraag naar producten in Noord-Amerika zal verhogen. In West-Europese landen als Duitsland, Frankrijk en Spanje, waar op enorme schaal ruwvoer wordt gekweekt voor voer, worden vaak landbouwfilms gebruikt. De groeiende dierlijke productie van de regio stimuleerde de ontwikkeling van veevoer, waardoor de agrarische filmindustrie groeide.

De belangrijkste markt voor landbouwfolies bevindt zich in de regio Azië-Pacific. Het gebied is een wereldleider in de productie van tuinbouwgoederen, groenten en cash crops. Het regionale gebruik van landbouwfolies zal naar verwachting toenemen naarmate de institutionele steun voor het verbeteren van de gewasopbrengsten per hectare, in de vorm van landbouwsubsidies, toeneemt vanuit tal van landen in het gebied. In Latijns-Amerikaanse landen zoals Brazilië en Argentinië wordt de glastuinbouw steeds populairder en zal deze naar verwachting dramatisch groeien. De enorme tuinbouwsector en de toegenomen glastuinbouw zullen naar verwachting de belangrijkste aanjagers zijn van de landbouwfilmactiviteiten in Zuid-Amerika. De markt voor landbouwfolies in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting snel groeien tijdens de verwachte periode.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1758

Marktsegmentatie:

Polyethyleen met lage dichtheid (LDPE), ethyleen-vinylacetaat (EVA), lineair polyethyleen met lage dichtheid (LLDPE), polyethyleen met hoge dichtheid (HDPE), polyethyleen terugwinnen en andere

Mulchen, kassen, kuilvoer en andere toepassingen

Belangrijkste leveranciers:

Belangrijke deelnemers zijn onder meer RKW Team in Duitsland, Coveris in Oostenrijk, Rani Group in Finland, Groupe Barbier in Frankrijk, Plastika Kritis in Egypte, Manufacturing Development Firm Sal in Libanon, Polifilm Group in Duitsland, Sigma Plastics Group in de Verenigde Staten, Trioworld in Zweden en Grupo Armando Alvarez (Spanje).

Toegang tot volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/agricultural-films-market-1758

Brows Gerelateerde rapporten:

href=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-inorganic-salt-market-774″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-inorganic-salt-market-774

  • https://www.marketresearchfuture.com/reports/phase-transfer-catalyst-market-7543
  • https://www.marketresearchfuture.com/reports/titanium-dioxide-market-1081
  • https://www.marketresearchfuture.com/reports/acrylic-based-waterborne-coatings-market-3917
  • Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst®

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Telefoon:

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected] 

    Website: https://www.marketresearchfuture.com 

     

     

    Contact

    Marktonderzoek Toekomst®

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Telefoon:

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Agricultural Films,Agricultural Films Market,Agricultural Films Industry