header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van opvouwbare meubels zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,16% in 2023-2030

Apr 12, 2023 6:00 PM ET

De markt voor vouwmeubelen zal naar verwachting in 2030 USD 15,97 miljard waard zijn, met een CAGR van 5,16% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030)

Marktbereik:

Meubels die in een kleinere vorm of positie worden gevouwen, worden ‘vouwmeubilair’ genoemd. Het is een slimme strategie om functionaliteit aan een huis toe te voegen zonder in te boeten aan visueel comfort. In het licht van de groeiende voorkeur van de bevolking voor kleinere woningen, wint het concept van opvouwbaar meubilair aan kracht. De markt voor opvouwbare meubels is booming vanwege de toenemende populariteit van kleinere woonruimten zoals appartementen.

Ontvang een sample @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4822

Concurrentiedynamiek:

Fabrikanten van meubels proberen nieuwe ontwerpen en functies te introduceren om aan de eisen van hun klanten te voldoen. Een wandbed kan bijvoorbeeld snel en eenvoudig van de muur worden getrokken en er weer tegenaan worden geduwd wanneer het niet in gebruik is. Boekenplanken die zakken om bedden te worden en salontafels die zich uitstrekken tot eettafels zijn nog twee voorbeelden van multifunctioneel meubilair. Marktdeelnemers diversifiëren hun aanbod om te voldoen aan de vraag van shoppers naar multifunctioneel meubilair. De meubelindustrie met een focus op lichtgewicht, gemakkelijk op te bergen, visueel mooi, enz. groeit de vraag naar het product onder mensen.

  • Ikea
  • Ashley meubelindustrie inc
  • Leggett en Platt Inc
  • Dorel Industries Inc
  • Haworth Inc
  • Meubels uitbreiden
  • Murphy wandbedden hardware Inc
  • Flexsteel industries Inc
  • Maxchief Europa
  • Hussy zitbedrijf

Beperkingen van de markt

De volatiliteit van de grondstofprijzen is de belangrijkste beperking voor de uitbreiding van de vouwmeubelindustrie, omdat het ervoor zorgt dat consumenten zichzelf twijfelen bij het doen van aankopen. Stalen meubels in de Verenigde Staten en China hebben een prijsstijging gezien als gevolg van de stijgende kosten van coatings en polijsten. Bovendien zijn de kosten ook duur voor vezels en schuimen, wat ook de marktgroei kan beperken. Fabrikanten hebben gereageerd door de kosten te verlagen en te investeren in state-of-the-art machines en methoden om de output te verhogen en tegelijkertijd de kosten te verlagen.

Vraag om aanpassen @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4822

De afgelopen jaren is de markt voor vouwmeubels toegenomen, omdat steeds meer landen het gemak en de draagbaarheid van opvouwbare meubels omarmen. Omdat opvouwbare meubels zelfs in een beperkte ruimte kunnen worden gebruikt. Het feit dat opvouwbare meubels klein, goedkoop, eenvoudig op te zetten en handig zijn voor frequente verhuizingen, heeft sterk bijgedragen aan de uitbreiding van de wereldwijde markt voor vouwmeubels. Deze factoren zijn cruciaal voor de uitbreiding van de markt.

Bovendien hebben commerciële locaties zoals kantoren, ziekenhuizen, hotels en zelfs bedrijven hun gebruik van opvouwbaar meubilair verhoogd. Dit zijn enkele van de belangrijkste drijfveren die gericht zijn op de groei van de markt.

De verschuiving in consumentenvoorkeuren en de groeiende interesse in modulaire woningen hebben een gunstig klimaat gecreëerd voor de uitbreiding van de wereldwijde markt voor vouwmeubelen. Bovendien breidt de markt zich uit vanwege de groeiende belangstelling voor minimalistische meubels. De kansen in de markt voor vouwmeubels groeien als gevolg van de toenemende verstedelijking in verschillende landen.

Marktsegmentatie:

Per product

Het stoelensegment zal naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien gedurende de beoordelingsperiode.

Per toepassing

Het residentiële segment staat op het punt om te stijgen met een opmerkelijke CAGR gedurende de beoordelingsperiode.

Lees meer @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/folding-furniture-market-4822

Regionale analyse:

De Noord-Amerikaanse markt is het meest dominant. Dit komt door het feit dat landen als de Verenigde Staten en Canada steeds vaker kleine kamers gebruiken, wat de marktuitbreiding stimuleert.

Als gevolg van de stijgende vraag in de regio wordt verwacht dat de markt voor vouwmeubilair in de prognoseperiode in Azië-Pacific zal groeien. Door de snelle verstedelijking is het vouwen van meubels steeds populairder geworden in landen als China en India. Steeds meer jongeren trekken naar grote steden op zoek naar betere kansen op werk. Als gevolg van deze trend krimpt de typische grootte van een woning en stijgen de woonlasten.Hierdoor is multifunctioneel meubilair de meest praktische oplossing. Deze markt heeft aanzienlijke ruimte voor uitbreiding in grote steden zoals Beijing. Aangezien verstedelijking de gemiddelde leefruimte vermindert en de waarde van de beschikbare beperkte ruimte verhoogt, is ruimtebesparend meubilair de meest geschikte oplossing, waardoor de groei van de vouwmeubelindustrie wordt gestimuleerd. Andere steden met aanzienlijke ruimte voor uitbreiding zijn Mumbai, Kolkata, Karachi en Shenzhen. IKEA, naast andere fabrikanten, heeft plannen om de distributie in China uit te breiden en een winkel in India te bouwen. Ook de uitbreiding van e-commerce draagt bij aan de uitbreiding van de markt.

Blader door meer gerelateerde rapporten:

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/light-duty-telehandler-market-2270

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/earthing-equipment-market-7350

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/crushers-market-7967

 https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-and-wastewater-pipe-market-7997

https://www.marketresearchfuture.com/reports/carry-deck-crane-market-8331

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Folding Furniture,Furniture Market,Folding Furniture Market