header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Geurkaarsenmarkt wordt gedreven door de prevalentie van festivals en evenementen met een gezonde CAGR van 5,80% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Apr 12, 2023 10:00 AM ET

Geurkaarsen Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor geurkaarsen naar verwachting een CAGR van 5,80% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 4,8 miljard in 2030.

De markt voor geurkaarsen verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van kaarsen die zijn doordrenkt met verschillende geuren. Geurkaarsen zijn een soort decoratief en aromatisch item dat de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen vanwege hun vermogen om sfeer te creëren en de algehele sfeer van een ruimte te verbeteren. De markt omvat een breed scala aan geurkaarsen, zoals sojakaarsen, bijenwaskaarsen, paraffinewaskaarsen en meer, elk met zijn unieke geurprofielen en ontwerpkenmerken

 

Scented Candles Market (1)

 

Aan de positieve kant van COVID-19, waarbij mensen meer tijd thuis doorbrengen als gevolg van lockdowns en sociale afstandsmaatregelen, is er een toegenomen vraag naar producten die de sfeer en het algehele comfort van woonruimtes kunnen verbeteren. Als gevolg hiervan zijn geurkaarsen een populaire keuze geworden voor consumenten die een gezellige en ontspannen sfeer in hun huis willen creëren. De pandemie heeft ook negatieve gevolgen gehad voor de markt voor geurkaarsen. De wereldwijde verstoringen van de toeleveringsketen, waaronder verminderde productie- en verzendcapaciteit, hebben geleid tot productievertragingen en tekorten aan bepaalde materialen die nodig zijn voor het maken van kaarsen, zoals wieken en geuroliën. de pandemie heeft ook invloed gehad op de manier waarop geurkaarsen op de markt worden gebracht en verkocht. Nu veel fysieke winkels gesloten zijn of met beperkte capaciteit werken, zijn online verkoopkanalen belangrijker geworden.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2495

Regionale analyse

De regio Noord-Amerika is de grootste markt voor geurkaarsen. De stijging wordt toegeschreven aan een nieuwe trend waarbij individuen in landen als Nieuw-Zeeland, India, China, Japan en Australië deze kaarsen als geschenk sturen naar vrienden en familieleden bij belangrijke gelegenheden zoals verjaardagsfeestjes, Thanksgiving-maaltijden en festivals. Ook bieden verschillende bekende bedrijven en merken eersteklas producten.

Het op één na grootste marktaandeel voor geurkaarsen is in handen van Europa. De kaarsen worden gebruikt in eetgelegenheden, logiesfaciliteiten en andere toeristische attracties. Ook geurkaars aromatherapie is gebruikelijk in dit gebied. In Europa breidt de aromatherapiemarkt zich uit. De markt voor geurkaarsen neemt uiteindelijk toe door de populariteit van aromatherapie. Ook was de snelst groeiende markt voor geurkaarsen in de regio in Duitsland, terwijl het Verenigd Koninkrijk het grootste marktaandeel behield.

Marktsegmentatie                                                                   

De wereldwijde markt voor geurkaarsen is gesegmenteerd in producttype, categorie en distributiekanaal

Op basis van het producttype is de markt gesegmenteerd in synthetische was, paraffinewas, plantaardige was en dierlijke was.

Op basis van de categorie is de markt gesegmenteerd in Massa, Premium.

Op basis van het distributiekanaal is de markt gesegmenteerd in Store-Based en Non-Store-Based.

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/scented-candles-market-2495

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Yankee Candle, Bath &Body Works, Nest Fragrances, Diptyque, Jo Malone, Voluspa, Paddywax, WoodWick, Archipelago Botanicals en Capri Blue.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Markt voor geuringrediënten Informatie: per type (natuurlijk, synthetisch), Bron (bloem, fruit, groenten, plantenextracten), Functionele groep, Toepassing (fijne geuren, persoonlijke verzorging,en huishoudelijke verzorgingsproducten), en regioprognose tot 2027

Parfum- en geurstoffenmarkt Onderzoeksrapport: Informatie per producttype (Eau De Parfum, Eau De Toilette, Eau De Cologne, Eau Fraiche en anderen), ingrediënt (natuurlijk en synthetisch), categorie (mannen, vrouwen en unisex), distributiekanaal (winkelgebaseerd, niet-winkelgebaseerd) en regio – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Scented Candles Market,Scented Candles Industry,Scented Candles Market Size,Scented Candles Industry Share,Scented Candles Market Trends,Scented Candles Market Research Report,Scented Candles Market Analysis,Scented Candles Market Growth,Scented Candles Market Demand,Scented Candles Market Report,Scented Candles Market Sales Analysis,Scented Candles Market Opportunity