header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Medical Adhesives Marktonderzoeksrapport | Trends in de sector en omvang zullen tegen 2030 USD 16,48 miljard overschrijden

Apr 12, 2023 5:00 PM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de markt voor medische lijmen naar verwachting USD 16,48 miljard bereiken, met een CAGR van meer dan 7,15% van 2023 tot 2030 (prognoseperiode). De studie biedt een uitgebreid marktoverzicht met producenten, leveranciers, prijspunten, vraag, groeisnelheid, winstmarge, productie, import en export, evenals technologische ontwikkelingen. De studie beoordeelt ook de impact van COVID-19 op de wereldwijde markt voor medische lijmen.

Medische lijmen worden gebruikt in verlijmingsmaterialen zoals plastic en metaal. Medische lijmen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen die worden gebruikt in verschillende materialen zoals textiel, nonwovens en film. In april 2019 breidde 3M het portfolio van medische lijmen voor draagbare medische hulpmiddelen uit. Ook lanceerde Dow in maart 2018 een nieuwe huidlijm die is ontworpen voor medische hulpmiddelen die de huidlijm goed voorkomt. Dit product biedt een hoge mate van hechting en veelzijdigheid bij de productie. Toenemende ontwikkelingen in de medische industrie zullen naar verwachting de vraag naar medische lijmen stimuleren, wat naar verwachting de vraag naar de wereldwijde markt voor medische lijmen tijdens de prognoseperiode zal doen toenemen.

Download een voorbeeldexemplaar van rapport op:  https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4941

Marktdynamiek

Medische lijmen zijn biocompatibel; hun niet-irriterende, niet-sensibiliserende en niet-cytotoxische eigenschappen hebben hun toepassing uitgebreid naar medische hulpmiddelen. Bovendien maken de hydrofobe eigenschappen van siliconenlijm het geschikt voor gebruik in apparaten die worden gedragen tijdens watersporten, zoals zwemmen en duiken. De voordelen en kenmerken van siliconenlijmen hebben hun populariteit vergroot. Daarnaast neemt de vraag naar medische hulpmiddelen toe als gevolg van het groeiende bewustzijn van de consument over gezondheid en welzijn. Het effect van modern wellness op klanten op het gebied van fitness en een evenwichtige levensstijl drijft de markt voor draagbare medische hulpmiddelen. De sterke bindende eigenschappen van medische lijmen en glassubstraten dienen als een uitstekende barrière tegen zuurstof- en vochtdoordringing. Deze factoren hebben de groei van de wereldwijde markt voor medische lijmen versterkt.

De groeiende prevalentie van chronische ziekten, zoals diabetes en cardiovasculaire aandoeningen, heeft het gebruik van draagbare slimme medische apparaten doen toenemen, omdat draagbare apparaten informatie verstrekken over bloeddruk, ademhalingspatronen en bloedglucosewaarden. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hadden in 2014 wereldwijd ongeveer 422 miljoen mensen diabetes. Mexico heeft de hoogste prevalentie van diabetes en obesitas, met ongeveer 33% van de kinderen en 70% van de volwassenen die lijden aan obesitas in 2014. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de stijgende prevalentie van ziekten de markt voor op siliconen gebaseerde lijmen voor de productie van draagbare apparaten zal voortstuwen en de groei van de wereldwijde markt voor medische lijmen tijdens de prognoseperiode zal bevorderen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor medische lijmen is gesegmenteerd op basis van hars en toepassing.

Op basis van hars is de wereldwijde markt voor medische lijmen gesegmenteerd in synthetisch en semi-synthetisch en natuurlijk. Synthetische en semi-synthetische hars is het toonaangevende segment van de wereldwijde markt voor medische lijmen. 

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor medische lijmen gesegmenteerd in implantaat, weefselbinding, wondsluiting, medische apparatuur, tandheelkundige, tapes en andere. Het segment medische hulpmiddelen en apparatuur is het snelst groeiende toepassingssegment van de wereldwijde markt voor medische lijmen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4941

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor medische lijmen is gesegmenteerd in Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten en Afrika.

De Noord-Amerikaanse markt voor medische lijm heeft een marktaandeel van meer dan 25% en zal naar verwachting de komende jaren de markt domineren. De aanwezigheid van gevestigde farmaceutische bedrijven en aanzienlijke investeringen in innovatie en de ontwikkeling van medische hulpmiddelen zullen naar verwachting de vraag naar medische lijmen in de regio versnellen.

De markt in Europa groeit aanzienlijk, een toename van het aantal chronische ziekten in de regio als gevolg van de hoge leeftijdspopulatie zal naar verwachting het gebruik van medische hulpmiddelen doen toenemen. Het gebied heeft de afgelopen jaren een hoog niveau van medische uitgaven gezien en zal naar verwachting de komende jaren groeien, wat de marktgroei aanwakkert. 

De Aziatisch-Pacifische markt voor medische lijmen isverwacht te groeien als gevolg van een toenemende bevolking, waardoor de behoefte aan betere medische faciliteiten toeneemt, waardoor de vraag naar medische lijmen tijdens de beoordelingsperiode wordt bevorderd.

Het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika laten naar schatting een gezonde groei zien als gevolg van een toename van chronische ziekten.

Toegang tot volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/medical-adhesives-market-4941

Belangrijkste spelers

Enkele van de toonaangevende deelnemers aan de wereldwijde markt voor medische lijmen Johnson &Johnson (VS), H.B. Fuller (VS), Ashland Inc. (VS), 3M (VS), Arkema Group (Frankrijk), Chemence (VK), Henkel AG &Company, Dow (VS), Cohera Medical, Inc. (VS) en Avery Dennison Corporation (VS). Prominente spelers breiden de productiecapaciteit van medische lijm uit om aan de stijgende vraag vanuit de medische industrie te voldoen.

Blader door gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected] 

Website: https://www.marketresearchfuture.com 

 

Contact

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Medical Adhesives,Medical Adhesives Market,Medical Adhesives Market Size