header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Pipe Coating Marktonderzoek | Omvang van de industrie USD 12,4399 miljard in 2030

Apr 12, 2023 4:00 PM ET

Verwacht wordt dat de Pipe Coatings-markt tijdens de geprojecteerde periode met 4,90% zal groeien. Eventuele gaten in leidingen kunnen worden gevuld met behulp van een stof die pijpcoatings wordt genoemd. Zowel de binnen- als buitenkant van de buis zijn bedekt met deze corrosiebestendige coatings. Interne en externe coatings vormen de twee belangrijkste marktcategorieën. Chemicaliën in de pijp zorgen voor externe corrosie. De pijpleidingstroom bevat werkzame stoffen die interageren met het metaal van de buis en leiden tot corrosie. Interne corrosie wordt veroorzaakt door chemisch actieve stoffen die kunnen interageren met pijpcomponenten wanneer ze ermee in contact komen in de pijpleiding. De beste methode om corrosie te voorkomen is pijpcoating. Grotere voordelen worden geboden door de kwaliteiten van deze pijpcoating. Het kan de doorstroming verbeteren, corrosie verminderen en de slijtvastheid verhogen. Coatings voor leidingen zijn succesvoller dan andere corrosiebestrijdingstechnieken, waaronder kathodische bescherming, offeranodes en remmers. Als gevolg hiervan wordt pijpcoating op grote schaal gebruikt in tal van gebieden.

Tal van eindgebruikers worden naar de markt getrokken door hun betaalbare prijs en eenvoudige verwerkingsmethoden. Deze coating maakt een efficiënte en lange levensduur van buizen mogelijk. Tal van structuren hebben permanente enorme pijpleidingen. Deze pijpen zijn vrij groot. Om interieurschade te voorkomen, is de juiste afwerking noodzakelijk. De coating op de pijp krijgt ondersteuning vanwege al deze factoren. Deze elementen zullen de marktwaarde van buiscoatings beïnvloeden.

Vraag een gratis sample aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4981

Regionale analyse

De markt voor pijpcoatings als geheel zal gedomineerd blijven door Noord-Amerika. In deze branche zijn er verschillende vraaggestuurde factoren. De stijging wordt in stand gehouden door de vraag vanuit de olie- en gassector. Bovendien is het een locatie met sterke omzetpercentages in de loop van de projectie. De markt voor pijpcoatings wordt verondersteld het snelst uit te breiden in Azië-Pacific.

De uitbreiding van deze sector wordt vergemakkelijkt door de toename van de bouwactiviteit. De acceptatiegraad wordt ook verhoogd door de nieuwe riool- en waterzuiveringsinstallaties. De regio met de hoogste uitstoot van pijpcoatings is Europa. Het is een regio met meer vooruitzichten voor marktuitbreiding gedurende de voorspelde periode.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4981

Marktsegmentatie:

De markt voor pijpcoatings zal naar verwachting worden geleid door externe coating.

Volgens projecties zal het oppervlak van de pijpcoatingmarkt voor buitencoatings het snelst en het grootst worden. De belangrijkste factor die bijdraagt aan de degradatie van ondergrondse transmissieleidingen is externe corrosie. Omdat het installeren van buizen duur is, zijn buitenoppervlakcoatings cruciaal voor het voorkomen van corrosie en het verlengen van de levensduur van deze pijpleidingen.

Volgens schattingen is het meest populaire type pijpcoating thermoplastische polymeercoatings. De meest populaire soort pijpcoatings zijn gemaakt van thermoplastische polymeren. Van de vele soorten buiscoatings waren thermoplastische polymeercoatings het grootste marktsegment in termen van waarde in 2020. De superieure kwaliteiten en het brede scala aan toepassingen voor thermoplastische polymeercoatings in verschillende eindgebruikssectoren worden toegeschreven aan de toenemende vraag naar deze producten. In de pijpcoatingindustrie gedurende de verwachte periode wordt verwacht dat thermoplastische polymeercoatings aanzienlijk zullen groeien.

De belangrijkste sector voor eindgebruik voor pijpcoatings is olie en gas. De belangrijkste sector voor eindgebruik voor pijpcoatings is olie en gas. De wereldwijde markt voor pijpcoatings wordt gedreven door de snelle expansie van de olie- en gassector. De markt voor deze coatings zal naar verwachting ook worden aangedreven door kwaliteiten, waaronder verbeterde weerstand tegen corrosie, slijtage en bescherming tegen chemische aanvallen. Het toenemende gebruik van pijpcoatings in eindgebruikssectoren zoals gemeentelijke watervoorziening, olie – gas, industriële en chemische verwerking is verantwoordelijk voor de aanzienlijke groei van de markt voor pijpcoatings in alle regio’s.

Toegang tot volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/pipe-coatings-market-4981

Belangrijkste leveranciers:

Axalta Coating Systems Ltd., Akzo Nobel N. V, The Sherwin-Williams Company, ShawCor, PPG Industries Inc.

Blader door gerelateerde rapporten:

  • <a

href=”https://www.marketresearchfuture.com/reports/antifog-additives-market-10140″>https://www.marketresearchfuture.com/reports/antifog-additives-market-10140

  • https://www.marketresearchfuture.com/reports/black-masterbatch-market-11036
  • https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-stopping-material-market-10846
  • https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-inorganic-salt-market-774
  • https://www.marketresearchfuture.com/reports/phase-transfer-catalyst-market-7543
  • Over Market Research Future:

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies door componenten, applicatie, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst®

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Telefoon:

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected] 

    Website: https://www.marketresearchfuture.com 

     

    Contact

    Marktonderzoek Toekomst®

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Telefoon:

    1 628 258 0071 (VS)

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Pipe Coating,Pipe Coating Market,Pipe Coating Industry