header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Home Market Outlook 2030 Topbedrijven, trends, groeifactoren Details per regio, per type en per toepassing

Apr 12, 2023 6:00 PM ET

Wereldwijde Smart Home-markt: De Smart Home-markt wordt gedreven door een groeiende acceptatie van slimme apparaten met een gezonde CAGR van 12,3% tijdens de prognoseperiode van 2020 tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde Smart Home-markt naar verwachting een CAGR van 12,3% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 254,78 miljard in 2030.

Een smart home verwijst naar een woning die is uitgerust met technologie die de afstandsbediening en automatisering van verschillende huissystemen mogelijk maakt, zoals verlichting, verwarming, koeling, entertainment en beveiliging. De apparaten kunnen worden bediend via een centrale hub of een smartphone-app en kunnen via internet met elkaar communiceren om geautomatiseerde acties en routines te creëren.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/974

Smart Home Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 254,78 miljard
Groei: CAGR van 12,3% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Siemens AG
  • Johnson Controls Inc
  • Legrand S.A.
  • Samsung Electronics Co Ltd |
  • ABB Ltd
  • Honeywell International Inc
  • Verenigde Technologies Corporation
  • Schneider Electric
  • General Electric Bedrijf

 

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de smart home-industrie. Met veel mensen die meer tijd thuis doorbrengen als gevolg van lockdowns en sociale afstandsmaatregelen, is er een toegenomen vraag naar smart home-apparaten die het algehele comfort en gemak van het thuisleven kunnen verbeteren. Dit omvat apparaten zoals slimme thermostaten, die mensen kunnen helpen hun huistemperatuur op afstand te regelen, en slimme beveiligingscamera’s, die gemoedsrust kunnen bieden wanneer mensen niet thuis zijn. Bovendien heeft de pandemie ook geleid tot een toename van e-commerce, wat op zijn beurt heeft geleid tot een toename van de vraag naar slimme sloten en andere smart home-apparaten die contactloze levering en toegang kunnen vergemakkelijken.

Regionale analyse

Noord-Amerika leidde de wereldmarkt. De markt wordt gedreven door factoren zoals overheidsinitiatieven om energie-efficiënte gebouwen te ondersteunen, die voordelen bieden zoals verhoogde energiebesparingen en verminderde uitstoot van broeikasgassen. In Mexico is de adoptie van smart home-apparaten een van de snelstgroeiende technologische trends in de afgelopen vier jaar geworden.

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-home-market-974

Marktsegmentatie

De Global Smart Home-markt is gesegmenteerd in type, toepassing en verticaal.

Op basis van de component is de markt gesegmenteerd in Hardware (Beveiliging, Domotica, Home Entertainment, Home Healthcare), Smart Appliances en Services (Energy Consumption &Management Services, Security Services, Healthcare Services, Entertainment Services)].

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)s

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Smart Home,Smart Home Market,Smart Home Market Report,Smart Home Market Growth,Smart Home Market Share,Smart Home Market Size,Smart Home Market Trends,Smart Home Market Analysis,Smart Home Market Forecast,Smart Home Market Industry,Smart Home Market Insights