header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ultra-Wide Band Markt: om USD 4.717 miljard te bereiken in 2030, grootte, aandeel, groei stimuleren, kansenanalyse, belangrijkste hoogtepunten, industrietrends

Apr 12, 2023 6:00 PM ET

Ultra WideBand Marktoverzicht

Ultra-Wideband (UWB) technologie is een draadloos communicatieprotocol dat een groot deel van het radiospectrum gebruikt om gegevens met zeer hoge snelheden over korte afstanden te verzenden en te ontvangen. UWB-technologie heeft aan kracht gewonnen in verschillende toepassingen, zoals locatiegebaseerde services, realtime tracking en snelle gegevensoverdracht.

Ultra-Wide Band Market Size werd in 2022 gewaardeerd op USD 1,2 miljard. De ultrabrede bandmarkt zal naar verwachting groeien van USD 1,4 miljard in 2023 tot USD 4,717 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 21,60% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030). De toenemende vraag naar snelle gegevensoverdracht, de groeiende acceptatie van verbonden apparaten en de toenemende behoefte aan realtime locatietracking zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de UWB-markt stimuleren.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2367

Ultra-Wide Band Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 4,717 miljard
Groei: CAGR van 21,60% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023-2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse 

De Ultra-Wideband (UWB) markt is gesegmenteerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika had in 2020 het grootste aandeel in de UWB-markt en deze trend zal zich naar verwachting voortzetten tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van grote UWB-technologieleveranciers zoals Apple Inc., NXP Semiconductors N.V. en Texas Instruments Inc. in de regio is een van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren. Bovendien stimuleren de toenemende acceptatie van verbonden apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht de marktgroei in Noord-Amerika verder.

Europa is ook een belangrijke markt voor UWB-technologie, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk als de belangrijkste bijdragers aan de marktgroei. De regio zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende vraag naar real-time locatietracking en de groeiende acceptatie van UWB-technologie in de automobielsector.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei in de UWB-markt zien tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van verbonden apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht. De toenemende acceptatie van UWB-technologie in de automobiel- en consumentenelektronicasector stimuleert de marktgroei in de regio verder.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een gematigde groei in de UWB-markt laten zien tijdens de prognoseperiode. De toenemende acceptatie van verbonden apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht zijn de belangrijkste factoren die de groei van de markt in deze regio’s stimuleren.

Kortom, de UWB-markt zal naar verwachting in alle regio’s tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van verbonden apparaten en de groeiende vraag naar snelle gegevensoverdracht. Noord-Amerika zal naar verwachting echter het grootste marktaandeel hebben vanwege de aanwezigheid van grote UWB-technologieleveranciers in de regio.

Marktsegmentatie 

De Ultra-Wideband (UWB) markt kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing en geografie.

Op basis van technologie kan de UWB-markt worden onderverdeeld in: Impulse Radio, Multi-Band Orthogonal Frequency Division Multiplexing (MB-OFDM)

Het MB-OFDM-technologiesegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege het vermogen om snelle gegevensoverdracht te ondersteunen.

Op basis van de toepassing kan de UWB-markt worden gesegmenteerd in: Automotive, Healthcare, Retail, Consumer Electronics, Others

Het autosegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel in handen hebben vanwege de groeiende vraag naar verbonden auto’s en de toenemende acceptatie van geavanceerde rijhulpsystemen (ADAS).

Op basis van geografie kan de UWB-markt worden gesegmenteerd in: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste deel van de markt in handen hebben vanwege de aanwezigheid van grote UWB-technologieleveranciers en de toenemende acceptatie van verbondenapparaten in de regio. Europa en Azië-Pacific zijn ook belangrijke markten voor UWB-technologie, met de toenemende vraag naar real-time locatietracking en de groeiende acceptatie van UWB-technologie in de automobiel- en consumentenelektronicasector. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei in de UWB-markt laten zien tijdens de prognoseperiode.

Blader door volledige rapportdetails @
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ultra-wideband-market-2367

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers die actief zijn op de UWB-markt zijn onder andere Apple Inc., Samsung Electronics Co. Ltd., NXP Semiconductors N.V., Decawave Ltd. en Texas Instruments Inc. Deze bedrijven richten zich op productinnovatie en partnerships om hun marktpositie te versterken en hun klantenbestand uit te breiden.

Realted Rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ultra-Wide Band,Ultra-Wide Band Market,Ultra-Wide Band Market Report,Ultra-Wide Band Market Growth,Ultra-Wide Band Market Size,Ultra-Wide Band Market Share,Ultra-Wide Band Market Trends,Ultra-Wide Band Market Analysis,Ultra-Wide Band Market Forecast,Ultra-Wide Band Market Industry,Ultra-Wide Band Market Insights