header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video Content Analytics-markt is ingesteld op groeipercentage met een CAGR van 22,91% ongeveer tegen 2023-2030

Apr 12, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De markt voor videocontentanalyse is een snelgroeiende sector waarbij kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) technologieën worden gebruikt om video-inhoud te analyseren en te interpreteren. Deze technologie wordt gebruikt in een breed scala van industrieën, waaronder beveiliging en bewaking, detailhandel, gezondheidszorg en entertainment.

De wereldwijde markt voor videocontentanalyse werd in 2023 gewaardeerd op USD 6,6 miljard en zal naar verwachting usd 27,8 miljard bereiken in 2030, bij een CAGR van 22,91% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers die op deze markt actief zijn, zijn onder meer.

  • Axis Communicatie AB
  • Cisco Systems Inc
  • IBM Corporation
  • Honeywell International Inc
  • AllGoVision Technologies Pvt Ltd

 

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/947 

Regionale analyse

De markt voor videocontentanalyse kan worden geanalyseerd op basis van de volgende regio’s:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor video-inhoudsanalyse is de grootste, vanwege de hoge acceptatie van geavanceerde technologieën en de aanwezigheid van grote leveranciers in de regio. De Verenigde Staten en Canada leveren de belangrijkste bijdragen aan de groei van deze markt in de regio.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor video-inhoudsanalyse, vanwege de grote vraag naar geavanceerde beveiligings- en bewakingssystemen. De belangrijkste bijdragers aan de groei van deze markt in Europa zijn Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Italië.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor video-inhoudsanalyse, als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën, de groeiende verstedelijking en de toenemende bezorgdheid over beveiliging en bewaking. China, Japan, India en Zuid-Korea leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van deze markt in de regio.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei doormaken in de markt voor video-inhoudsanalyse, als gevolg van de toenemende vraag naar beveiligings- en bewakingssystemen en de groeiende acceptatie van geavanceerde technologieën. De belangrijkste bijdragers aan de groei van deze markt in de regio zijn Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en Zuid-Afrika.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor analyse van video-inhoud zal naar verwachting een gestage groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en de toenemende bezorgdheid over beveiliging en bewaking. Brazilië, Mexico en Argentinië leveren de belangrijkste bijdragen aan de groei van deze markt in de regio.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-content-analytics-market-947 

Marktsegmentatie 

De markt voor videocontentanalyse kan worden gesegmenteerd op basis van de volgende criteria:

Component: De markt kan worden gesegmenteerd in software en diensten. Het softwaresegment omvat verschillende oplossingen, zoals gezichtsherkenning, kentekenherkenning en inbraakdetectie. Het dienstensegment omvat professionele en beheerde services.

Implementatiemodus: De markt kan worden gesegmenteerd in on-premise, cloudgebaseerde en hybride implementatiemodi.

Toepassing: De markt kan worden gesegmenteerd in beveiliging en bewaking, detailhandel, gezondheidszorg, entertainment en media, en anderen. Het beveiligings- en bewakingssegment is het grootste segment, vanwege de toenemende vraag naar geavanceerde beveiligingssystemen.

Eindgebruiker: De markt kan worden gesegmenteerd in overheid en defensie, transport en logistiek, BFSI, gezondheidszorg, detailhandel en anderen.

Regio: De markt kan worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika.

Type analytics: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type analytics, zoals descriptive analytics, predictive analytics en prescriptive analytics.

Verticaal: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende verticals, zoals slimme steden, bescherming van kritieke infrastructuur en grensbeveiliging.

Over het algemeen is de segmentatie van de videocontent analytics markt helpt bij het begrijpen van de marktdynamiek en het identificeren van potentiële groeimogelijkheden voor marktspelers.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/947 

**Top trending rapporten**

Electrical &Electronics Testing, Inspection and Certification Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Online Sports Betting Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

AI in Telecommunication Market Research Report – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Video Content Analytics Market,Video Content Analytics Market Size,Video Content Analytics Market Industry,Video Content Analytics Market Growth,Video Content Analytics