header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


360-graden camera marktanalyse, trends en grootte zullen tegen 2030 met USD 2,5 miljard groeien | Groei per connectiviteitstype, cameratype, verticaal en regio

Apr 13, 2023 7:03 PM ET

360-graden camera marktinzichten:

Van 2022 tot 2030 zal de 360-graden cameramarkt naar verwachting groeien met een CAGR van 24,6%. Tegen 2030 zal de markt voor 360-gradencamera’s naar verwachting ongeveer USD 2,5 miljard waard zijn. Een omnidirectionele camera, vaak bekend als een 360-gradencamera, is een klein, draagbaar apparaat waarmee gebruikers een 360-graden veldbeeld kunnen vastleggen in het horizontale vlak of een gezichtsveld van de hele bol. Twee fisheye-lenzen met een gezichtsveld van minimaal 180 graden bevinden zich normaal gesproken aan weerszijden van de behuizing van de camera. Net als bij digitale single-lens reflex (DSR), actie en spiegelloze camera’s, kan de draadloze 360-graden camera verbinding maken met mobiele telefoons via Wi-Fi of Bluetooth. Het vergemakkelijkt en versnelt de bewerkings-, overdrachts-, nabewerkings- en plaatsingsprocessen voor sociale media.

Gebruikers kunnen elk aspect van de gebeurtenissen voor kijkers vastleggen met een 360-gradencamera. Gebruikers kunnen gemakkelijk 360-gradencamera’s kopen om een volledig beeld van hun omgeving te krijgen, omdat ze nu betaalbaar zijn. De integratie van 360-gradencamera’s met mobiele apparaten en de groeiende honger van consumenten naar real-time 4K- en HDR-inhoud hebben de vraag naar deze camera’s doen toenemen. Het maken en delen van 360-gradenfilms door gebruikers wordt aangemoedigd op populaire sociale netwerksites zoals Facebook en YouTube, die 360-graden cameramateriaal mogelijk maken.

Download een volledige PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3688

 360-graden cameramarkt Belangrijkste spelers:

  • YI Technologie,
  • Immervision, Nikon,
  • Xiaomi,
  • GoPro,
  • 360fly,
  • LG Elektronica,
  • Samsung Elektronica,
  • PONONO (Professional 360 GmbH),
  • Digitale Domein Producties.

Regionale analyse van de 360-graden cameramarkt:

De regio’s Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en rest van de wereld vormen de markt. Het grootste deel van de markt was in Noord-Amerika. De regio met de grootste CAGR gedurende de voorspelde periode zal Azië-Pacific zijn.

In 2021 had Noord-Amerika het grootste deel van het marktaandeel. De groeiende populariteit van fotografie in het gebied is een van de belangrijkste factoren die de vraag naar 360-gradencamera’s stimuleren. Er is een toename van de vraag naar 360-graden camera’s in het gebied, omdat fotografie breder beschikbaar en redelijker geprijsd is geworden.

Volledige rapportdetails ontvangen @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/360-degree-camera-market-3688

De snelste groei van de markt in 2021 was in Azië-Pacific. De consumentenbestedingen zullen naar verwachting stijgen als gevolg van toenemende technologische verbeteringen zoals high definition (HD) 360-gradencamera’s en sensorische automatisering, die naar verwachting de groei van de 360-graden cameramarkt in de regio Azië-Pacific zullen bevorderen.

Marktsegmentatie

Inzichten over connectiviteitstype: Er zijn bekabelde en draadloze verbindingen in de marktsegmentatie voor 360-gradencamera’s. In de categorie bekabeld was de groei van de 360-graden cameramarkt in 2021 zeer sterk. Bedrade camera’s zijn via kabels aangesloten op een stroombron en een internetverbinding. Dit soort camera’s wordt veel gebruikt in fotostudio’s.

Resolutie-inzichten: HD en UHD zijn de segmenten van de markt voor 360 graden camera’s op basis van resolutie. De high definition (HD) marktcategorie had in 2021 het grootste marktaandeel. De verbeterde helderheid van de HD 360-gradencamera kan resulteren in een minder wazig beeld op het scherm. High definition heeft ook de voordelen van betere beweging en meer heldere, natuurlijk ogende kleuren (HD).

Check Korting @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3688

Camera Kind Insights: De markt is opgesplitst in enkele en professionele categorieën op basis van het type camera. Omdat ze groothoekfoto’s van 360 graden van hoge kwaliteit kunnen maken, leidden professionele camera’s de 360-gradencameramarkt in 2021. Ze verhogen de veiligheid en het situationele bewustzijn en zijn tegelijkertijd zeer effectief.

Verticale inzichten: De 360-graden cameramarkt is onderverdeeld in verschillende verticale segmenten, waaronder media en entertainment, consumentengoederen, leger en defensie, reizen en toerisme, de auto-industrie, het bedrijfsleven, de gezondheidszorg en anderen.

Lees meer Artikel-

Wi-Fi Chipset Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast till2027 

Digitale IC-markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2027       

Narrowband IOT Chipset Markt Onderzoeksrapport prognose tot 2027          

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)  
44 2035 002 764(VERENIGD KONINKRIJK)
E-mail: [email protected]


Keywords:  360 Degree Camera Market,360 Degree Camera Market Size,360 Degree Camera Market Share,360 Degree Camera Market Trends,360 Degree Camera Market Growth,360 Degree Camera Industry