header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AI Drug Discovery Marktomvang, topspelers, eisen, overzicht, component, marktomzet en industrieprognose tegen 2030

Apr 13, 2023 4:13 PM ET

Artificial Intelligence in Drug Discovery Market Research Report, Per producttype (software, diensten), Molecuultype (groot molecuul, klein molecuul), technologie (machine learning, deep learning en andere), indicatie (immuun-oncologie, neurodegeneratieve ziekten, hart- en vaatziekten, metabole ziekten en andere), toepassing (doelidentificatie, kandidaatscreening, de novo geneesmiddelenontwerp, medicijnoptimalisatie en herbestemming en preklinisch testen) – Voorspelling tot 2030

Kunstmatige intelligentie in de markt voor het ontdekken van geneesmiddelen zal naar verwachting in 2030 een waarde van ongeveer USD 8,9 miljard hebben en naar verwachting zal het een CAGR van 24,9% registreren van 2022 tot 2030.

De AI-markt voor geneesmiddelenontdekking verwijst naar het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) -technologieën en machine learning-algoritmen om de ontdekking en ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen te vergemakkelijken. AI wordt gebruikt om grote hoeveelheden gegevens te analyseren en inzichten te genereren die kunnen worden gebruikt om de ontwikkeling van geneesmiddelen te begeleiden, van het identificeren van potentiële medicijndoelen tot het voorspellen van de werkzaamheid en toxiciteit van nieuwe verbindingen.

De ai-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen zal naar verwachting de komende jaren snel groeien, gedreven door de toenemende vraag naar effectievere en efficiëntere ontwikkelingsprocessen voor geneesmiddelen.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de ai-markt voor geneesmiddelenontdekking zijn IBM, Microsoft, Google, NVIDIA, Atomwise, Insilico Medicine, BenevolentAI en Recursion Pharmaceuticals. Deze bedrijven ontwikkelen AI-platforms en -tools die kunnen worden gebruikt om biologische gegevens te analyseren, geneesmiddelinteracties te simuleren en potentiële kandidaat-geneesmiddelen te identificeren.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/9393

Marktsegmentatie

De AI-markt voor geneesmiddelenontdekking kan worden gesegmenteerd op basis van de technologie, toepassing, eindgebruiker en regio. Hier is een kort overzicht van elk segment:

Gebaseerd op technologie: De AI-markt voor geneesmiddelenontdekking kan worden gesegmenteerd in machine learning, deep learning en andere AI-technologieën. Het machine learning-segment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege het vermogen om enorme hoeveelheden gegevens te analyseren en inzichten te genereren die kunnen worden gebruikt om de ontwikkeling van geneesmiddelen te begeleiden.

Op basis van toepassing: De AI-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen kan worden gesegmenteerd in doelidentificatie, loodidentificatie en -optimalisatie, toxiciteitsvoorspelling, herbestemming van geneesmiddelen en andere. Het segment voor leadidentificatie en -optimalisatie zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende vraag naar efficiëntere ontwikkelingsprocessen voor geneesmiddelen.

Gebaseerd op eindgebruiker: de AI-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen kan worden gesegmenteerd in farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven, onderzoeksorganisaties en anderen. Het segment farmaceutische bedrijven zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de toenemende acceptatie van AI-technologieën bij de ontwikkeling van geneesmiddelen.

Op basis van regio: De AI-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen kan worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben vanwege de hoge acceptatie van AI-technologieën en de gevestigde gezondheidszorginfrastructuur.

Over het algemeen helpt de segmentatie van de AI-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen bij het begrijpen van de marktdynamiek en het targeten van specifieke doelgroepen op basis van hun behoeften en voorkeuren.

Regionale analyse

De AI-markt voor geneesmiddelenontdekking is een wereldwijde markt met een aanzienlijk groeipotentieel in verschillende regio’s. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de AI-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de toonaangevende markt voor het ontdekken van AI-geneesmiddelen, voornamelijk gedreven door de hoge acceptatie van AI-technologieën en een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur. De VS levert een belangrijke bijdrage aan de groei van de AI-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen in Noord-Amerika vanwege de aanwezigheid van verschillende prominente AI-geneesmiddelenontdekkingsbedrijven en onderzoeksorganisaties.

Europa: Europa zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de ai-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen als gevolg van toenemende investeringen in de ontwikkeling van geneesmiddelen en de aanwezigheid van verschillende toonaangevende farmaceutische bedrijven in de regio. Landen zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de ai-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen in Europa.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (140 pagina’s) over kunstmatige intelligentie bij het ontdekken van geneesmiddelen 

: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-drug-discovery-market-9393

Azië-Pacific: Azië-Pacific zal naar verwachting desnelst groeiende markt voor ai-medicijnontdekking, gedreven door toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling, een grote patiëntenpopulatie en toenemende overheidsinitiatieven om de ontdekking van geneesmiddelen te ondersteunen. China, Japan en India leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt voor het ontdekken van AI-geneesmiddelen in de regio Azië-Pacific.

Midden-Oosten en Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei doormaken in de ai-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen als gevolg van de toenemende ontwikkeling van de gezondheidszorginfrastructuur, de groeiende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde en toenemende investeringen in onderzoek naar geneesmiddelenontdekking.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de ai-markt voor het ontdekken van geneesmiddelen als gevolg van de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de groeiende investeringen in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Brazilië en Mexico leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de markt voor het ontdekken van AI-geneesmiddelen in Latijns-America.Top van FormTop of Form 

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Cardiovasculair echografie marktonderzoeksrapport : informatie per testtype (transthoracale echocardiografie, transo-oesofageale echocardiografie, stress-echocardiografie, foetale echocardiografie en andere), technologie (2D, 3D en 4D en dopplerbeeldvorming), weergavetype [kleurendisplay en zwart-wit (zwart-wit (zwart / w) display], eindgebruiker (ziekenhuizen & cardiologische centra, thuiszorg & ambulante centra en anderen) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Midden-Oosten &Afrika)-Prognose tot 2030

Preklinische CRO-markt: informatie per dienst (toxicologische testen, bioanalyse en geneesmiddelenmetabolisme en farmacokinetiek (DMPK) studies), toepassing (oncologie, aandoeningen van het centrale zenuwstelsel (CZS), hart- en vaatziekten, immunologische aandoeningen, ademhalingsziekten, infectieziekten, diabetes), eindgebruiker (farmaceutische en biofarmaceutische industrie, bedrijven in medische hulpmiddelen en academische instituten) – voorspelling tot 2030

Contract Research Organization (CRO) Marktonderzoeksrapport : informatie per type (ontdekking van geneesmiddelen, klinische ontwikkeling), per klinisch onderzoek (preklinische onderzoeken, fase I, fase II, fase III, fase IV, anderen), per eindgebruiker (academische instituten, farmaceutische bedrijven, medische dienstverlenende bedrijven) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Ai Drug Discovery Market,Ai Drug Discovery Market trends,Ai Drug Discovery Market Size,Ai Drug Discovery Market Share,Ai Drug Discovery Market Growth,Ai Drug Discovery Market Demand,Ai Drug Discovery Market Forecast,Ai Drug Discovery Market Analysis,Ai Drug Discovery Industry