header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


AR en VR in de gezondheidszorgmarkt Wereldwijde omzet, detailanalyse en concurrentievooruitzichten tegen 2030

Apr 13, 2023 1:00 PM ET

AR en VR in Healthcare Market Research Report Information By Technology (AR en VR-technologie), By Offering (Hardware and Software), By Application (Fitness, Patient Care, Pharmacy Management, and Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Until 2030.

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De wereldwijde AR- en VR-marktomvang in de gezondheidszorg werd in 2020 gewaardeerd op USD 1,7 miljard en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 30,2% van 2023 tot 2030. Het rapport noemt factoren zoals de toenemende acceptatie van AR en VR in medische training en opleiding, de groeiende vraag naar minimaal invasieve operaties en de behoefte aan effectief pijnbeheer als drijvende kracht achter de groei van de markt.

De AR- en VR-markt in de gezondheidszorg verwijst naar het gebruik van augmented reality (AR) en virtual reality (VR) -technologieën in de gezondheidszorg. AR omvat het overlappen van digitale informatie op het zicht van de gebruiker op de echte wereld, terwijl VR een volledig meeslepende virtuele omgeving creëert.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7208

Marktsegmentatie

De AR- en VR-markt in de gezondheidszorg kunnen worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder toepassing, eindgebruiker en regio. Hier is een kort overzicht van elk segment:

Per toepassing: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van de toepassing van AR- en VR-technologieën in de gezondheidszorg, zoals medische training en opleiding, behandeling en revalidatie van patiënten en therapie voor geestelijke gezondheid.

Per eindgebruiker: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruikers van AR- en VR-technologieën in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen en klinieken, onderzoeksinstellingen en medische scholen.

Per regio: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van de geografische regio’s, zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Op apparaattype: De markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van het type AR- en VR-apparaten dat in de gezondheidszorg wordt gebruikt, zoals head-mounted displays (HMD’s), handheld-apparaten en projectoren.

Per technologie: De markt kan worden gesegmenteerd op basis van het type AR- en VR-technologie dat wordt gebruikt, zoals marker-gebaseerde AR, markerless AR, volledig meeslepende VR en niet-meeslepende VR.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van AR en VR in de gezondheidszorg een beter begrip van de verschillende factoren die bijdragen aan de groei van de markt en helpt het bij het identificeren van nieuwe groeimogelijkheden. Bovenkant van het formulier

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers in de AR- en VR-markt in de gezondheidszorg zijn Google, Microsoft, Oculus VR, Samsung Electronics en HTC Corporation.

Bovenkant van het formulier

Regionale analyse

De AR- en VR-markt in de gezondheidszorg is wereldwijd aanwezig, met een aanzienlijk groeipotentieel in verschillende regio’s. Hier is een korte regionale analyse van de markt:

Noord-Amerika: De grootste markt voor AR en VR in de gezondheidszorg is Noord-Amerika, waarbij de Verenigde Staten een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de markt. De regio is de thuisbasis van verschillende gevestigde AR- en VR-technologiebedrijven en heeft een hoge acceptatiegraad van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg.

Europa: Europa is een andere belangrijke markt voor AR en VR in de gezondheidszorg, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de markt. De regio heeft een sterke gezondheidszorginfrastructuur en een hoge focus op onderzoek en ontwikkeling, wat de groei van de markt stimuleert.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (161 pagina’s) over AR en VR in de gezondheidszorg: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ar-vr-in-healthcare-market-7208

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de AR- en VR-markt in de gezondheidszorg, voornamelijk als gevolg van de toenemende investeringen in de gezondheidszorg, het toenemende bewustzijn over de voordelen van deze technologieën en de aanwezigheid van verschillende opkomende economieën.

Rest van de wereld: De rest van de wereld, waaronder Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, zal naar verwachting ook een groei doormaken in de AR- en VR-markt in de gezondheidszorg, voornamelijk als gevolg van de toenemende acceptatie van technologie in de gezondheidszorg en de stijgende vraag naar innovatieve oplossingen om de resultaten voor patiënten te verbeteren.

Over het algemeen wordt verwacht dat de AR- en VR-markt in de gezondheidszorg wereldwijd zal groeien, met verschillende regio’s dieunieke groeimogelijkheden en uitdagingen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Augmented Reality (AR) Marktonderzoeksrapport : per component, technologie (markergebaseerd, marker minder), per apparaattype (head mounted display, head-up display), verticaal (consumentenelektronica, commercieel, lucht- en ruimtevaart en defensie, medisch) – wereldwijde prognose tot 2030

Patiëntbewakingsapparatuur marktinformatie , per producttype (centrale bewakingsstations, draagbare bedmonitoren, elektrocardiogram (ECG) apparaten, hemodynamische bewakingsapparatuur, foetale en neonatale monitoren, ademhalingsmonitors, gewichtsbeheersingsmonitoren, temperatuurbewakingsapparatuur) – prognose tot 2030

Augmented Reality in Healthcare Marktonderzoeksrapport Per component (hardware en software), per apparaattype (head-mounted display en handheld-apparaat), per toepassing (fitnessbeheer, medische training en opleiding en andere), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  AR and VR In Healthcare Market,AR and VR In Healthcare Industry,AR and VR In Healthcare Market Size,AR and VR In Healthcare Market Share,AR and VR In Healthcare Market Trend,AR and VR In Healthcare Market Growth,AR and VR In Healthcare Market Analysis,AR and VR In Healthcare Market Future,AR and VR In Healthcare Market Demand,AR and VR In Healthcare Market Research,AR and VR In Healthcare Market Report,AR and VR In Healthcare Market Research Report,AR and VR In Healthcare Market Global Industry,AR and VR In Healthcare Market MRFR