header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Centrifugaalpompmarkt 2030-projectie geschat op 40,1 miljard USD door omzet, verkoop, technologie, topspelers, trends en voorspelling

Apr 13, 2023 6:00 PM ET

Centrifugaalpomp Marktoverzicht :

Het marktaandeel van centrifugaalpompen zal naar verwachting usd 40,1 miljard bereiken in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,01% tijdens de prognoseperiode.

Heeft u vragen over centrifugaalpompen? Hier is het antwoord op uw vraag. Pompen zijn gereedschappen met een dergelijk mechanisch systeem mechanisch systeem. Deze pompen werken door roterende beweging via hun propellers over te brengen om stoffen te transporteren. Er zijn verschillende soorten compressoren die in tal van toepassingen worden gebruikt.

Zowel commerciële als huishoudelijke regio’s maken gebruik van vele soorten turbines. Ze hebben verschillende kwaliteiten als gevolg van hun gevarieerde gebruik. De meeste sectoren die centrifugaalpompen gebruiken, zijn de landbouwsector, lokale water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties, elektriciteitsproductiefaciliteiten, de petrochemische en chemische sectoren en vele anderen. Het gebruik van centrifugaalpompen heeft verschillende voordelen.

Deze voordelen omvatten een consistente levering, gebruiksgemak, de mogelijkheid om lateraal of hoger te worden geïnstalleerd, de mogelijkheid om met grotere snelheden in veel minder tijd te reizen en minimale servicevereisten. Wat zou u ervan kunnen weerhouden om een centrifugaalpomp aan te schaffen? Centrifugaalpompen zijn het grootste item op de markt als je kijkt naar alle vele kwaliteiten die het geeft. Snelle verstedelijking, regenwateropvang, rioolwaterzuivering en infrastructuurbouw zijn slechts enkele van de andere problemen. Deze elementen voeden gezamenlijk de uitbreiding van centrifugaalpompen in de industrie.

Top beursgenoteerde spelers zijn:

  • Grundfos (Denemarken)
  • Flowserve (VS)
  • KSB (Duitsland)
  • Circor International (VS)
  • Sulzer (Zwitserland)
  • ITT Corporation (VS)
  • Wilo (Duitsland)
  • Ebara Corporation (Japan)
  • Pentair (VS)
  • Someflu (Frankrijk)
  • Baker Hughes A GE Company (VS)
  • Weir (Verenigd Koninkrijk)

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7351

Het is duidelijk dat het huidige coronavirusprobleem een aanzienlijke impact heeft gehad op de centrifugaalpompactiviteiten. Weinig mensen maken zich zorgen over rioolwaterzuivering en distillatie in deze moeilijke momenten. Deze operaties zijn momenteel allemaal stopgezet. Een stilte in de sector van de pompsystemen heeft geleid tot aanzienlijke verliezen voor het bedrijf. Vanwege de lockdown hadden verschillende fabrieken een grote behoefte aan centrifugaalpompen, maar konden ze niet krijgen vanwege beperkingen op de interstatelijke of internationale beweging. Zodra de vaccinatiecampagne echter is gestart, wordt verwacht dat in 2021 of 2022 alles weer normaal zal zijn. Met de immunisatieprocedure keren mensen terug naar productie, industrie en uitdagende pompen.

De wereldeconomie groeit snel. De industrie voor centrifugaalpompen heeft verschillende perspectieven voor de boeg. Deze vooruitzichten omvatten een toenemende vraag naar benzine, olie en gas, evenals interpompen in kantoorpanden. De industrie voor waaiers die horizontaal worden opgehangen, wordt ook gedreven door een behoefte aan diensten in verband met industriële activiteiten. Volgens schattingen zullen water en waaiers in het snelste tempo uitbreiden.

Centrifugaalpomp Markt Covid-19 impact:

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor centrifugaalpompen. De markt kende in 2020 een vertraging als gevolg van de economische effecten van de pandemie, waaronder een verminderde vraag naar producten en verstoringen van de toeleveringsketen. Veel productiefaciliteiten waren gesloten of werkten met verminderde capaciteit als gevolg van lockdowns en beperkingen, wat resulteerde in vertragingen in de levering en een afname van de vraag naar centrifugaalpompen.

De impact van de pandemie was voelbaar in alle sectoren, waaronder olie en gas, water- en afvalwaterbehandeling, energieopwekking, chemische verwerking en voedsel en drank. Deze industrieën zijn grote verbruikers van centrifugaalpompen en hun verminderde activiteitsniveaus tijdens de pandemie leidden tot een afname van de vraag naar pompen.

Centrifugaalpomp Markt Drivers:

  1. Toenemende vraag van belangrijke eindgebruiksindustrieën: Centrifugaalpompen worden veel gebruikt in industrieën zoals olie en gas, water- en afvalwaterbehandeling, energieopwekking, chemische verwerking en voedsel en drank. De groei van deze industrieën, vooral in opkomende markten, zal naar verwachting de vraag naar centrifugaalpompen stimuleren.
  2. Groeiende behoefte aan water- en afvalwaterbehandeling: De

de vraag naar schoon water neemt wereldwijd toe als gevolg van bevolkingsgroei, verstedelijking en industrialisatie. Centrifugaalpompen worden veel gebruikt in water- en afvalwaterzuiveringsinstallaties voor processen zoals het verpompen van water, slib en chemicaliën. Naarmate de behoefte aan water- en afvalwaterbehandeling toeneemt, neemt ook de vraag naar centrifugaalpompen toe.

  • Technologische vooruitgang: Technologische vooruitgang, zoals de ontwikkeling van slimme pompen en het gebruik van frequentieregelaars, verbetert de efficiëntie en betrouwbaarheid van centrifugaalpompen. Dit leidt tot een toegenomen acceptatie van centrifugaalpompen in verschillende industrieën, wat naar verwachting de groei van de markt zal stimuleren.
  • Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7351

    Marktsegmentatie:

    De wereldwijde business voor centrifugaalpompen is inderdaad verdeeld in vele divisies, afhankelijk van het type, de fase en de gebruiker.

    Op basis van het type van deze markt is onderverdeeld in de overhung, tussen lager en verticaal opgehangen. Op basis van de fase is deze markt verdeeld in één en meertraps. Aan de andere kant is dit op basis van de eindgebruiker verdeeld in water &afvalwater, chemie, olie & gas en stroom.

    Regionale classificatie:

    Deze markt is ingedeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. waar noord-Amerika een dominante positie heeft.

    Andere gerelateerde rapporten:

    Markt voor tandwielkasten voor windturbines

    Solar Hybrid Inverter Markt

    Batterij markt

    Flow Batterij Markt

    Wereldwijde markt voor olieveldapparatuur

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    Hudson Street 99,5th Flosor

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Centrifugal Pump Market Analysis,Centrifugal Pump Market Trends,Centrifugal Pump Market Size,Centrifugal Pump Market Share,Centrifugal Pump Market Companies