header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van geautomatiseerd vingerafdrukidentificatiesysteem zal naar verwachting usd 57,8 miljard bereiken bij een CAGR van 22,4% in 2030

Apr 13, 2023 11:52 AM ET

Hoogtepunten van de markt voor geautomatiseerd vingerafdrukidentificatiesysteem

De markt voor geautomatiseerde vingerafdrukidentificatiesystemen (AFIS) is een snelgroeiende industrie vanwege de toenemende vraag naar geavanceerde beveiligingssystemen en identificatietechnologieën. AFIS is een biometrische identificatietechnologie die digitale beeldvorming gebruikt om vingerafdrukgegevens te analyseren en te matchen.

De wereldwijde AFIS-marktomvang werd in 2020 gewaardeerd op USD 4,38 miljard en zal naar verwachting usd 57,8 miljard bereiken in 2030, met een CAGR van 22,4% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Geautomatiseerd vingerafdrukidentificatiesysteem Markt belangrijkste spelers

Belangrijke spelers op de AFIS-markt zijn onder meer

  • NEC Bedrijf
  • Gemalto NV (Thales Groep)
  • IDEMIA, M2SYS-technologie
  • 3M Cogent, Inc
  • Crossmatch Technologieën
  • HID Wereldwijde Corporation
  • Papilon Savunma
  • Suprema Inc

Deze bedrijven investeren zwaar in onderzoek en ontwikkeling om de nauwkeurigheid en efficiëntie van hun AFIS-systemen te verbeteren en concurrerend te blijven in de markt.

Download pdf-voorbeeld van geautomatiseerd vingerafdrukidentificatiesysteem Market@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2500

Geautomatiseerd vingerafdrukidentificatiesysteem Markt regionale analyse

De wereldwijde markt voor automated fingerprint identification system (AFIS) kan worden geanalyseerd op basis van regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor AFIS-systemen vanwege de aanwezigheid van grote spelers en de hoge acceptatiegraad van geavanceerde technologieën door wetshandhavingsinstanties en overheidsorganisaties. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de Noord-Amerikaanse markt, gevolgd door Canada. Het toenemende gebruik van AFIS-systemen in strafrechtelijke onderzoeken en de behoefte aan veilige identificatie- en authenticatieprocessen stimuleren de groei van de markt in deze regio.

Europa is de op een na grootste markt voor AFIS-systemen, voornamelijk vanwege de hoge acceptatie van geavanceerde technologieën en de aanwezigheid van grote spelers in deze regio. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk leveren een belangrijke bijdrage aan de Europese AFIS-markt. Het toenemende gebruik van AFIS-systemen in grenscontrole- en immigratieprocessen stimuleert de groei van de markt in deze regio.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, voornamelijk als gevolg van de toenemende acceptatie van AFIS-technologie in ontwikkelingslanden zoals China en India. De groeiende behoefte aan veilige identificatie- en authenticatieprocessen in verschillende industrieën, waaronder het bankwezen, de gezondheidszorg en transport, stimuleert de groei van de AFIS-markt in deze regio.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook een aanzienlijke groei in de AFIS-markt zien tijdens de prognoseperiode, voornamelijk als gevolg van de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën en de groeiende behoefte aan veilige identificatie- en authenticatieprocessen in deze regio’s. De groeisnelheid kan echter relatief lager zijn dan in andere regio’s als gevolg van de trage acceptatiegraad van geavanceerde technologieën en het beperkte bewustzijn onder de bevolking. Bovenkant van het formulier

Krijg volledige rapportdetails van geautomatiseerd vingerafdrukidentificatiesysteem Market@

https://www.marketresearchfuture.com/reports/automated-fingerprint-identification-system-market-2500 Bovenkant van het formulier

Marktsegmentatie van geautomatiseerd vingerafdrukidentificatiesysteem

De wereldwijde markt voor geautomatiseerde vingerafdrukidentificatiesystemen kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder technologie, component, toepassing, eindgebruiker en regio.

Op basis van technologie kan de AFIS-markt worden gesegmenteerd in optische AFIS, capacitieve AFIS en andere. Het optische AFIS-segment is het grootste segment, omdat het veel wordt gebruikt in wetshandhavingsinstanties en overheidsorganisaties voor identificatie- en authenticatiedoeleinden.

Op basis van component kan de AFIS-markt worden gesegmenteerd in hardware, software en services. Het hardwaresegment is het grootste segment, omdat het de biometrische scanners en apparaten omvat die worden gebruikt voor het vastleggen en analyseren van vingerafdrukken.

Op basis van de toepassing kan de AFIS-markt worden gesegmenteerd in civiele AFIS en criminele AFIS. Het criminele AFIS-segment is het grootste segment, omdat het op grote schaal wordt gebruikt in wetshandhavingsinstanties voor strafrechtelijke onderzoeken.

ChequeDiscount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2500

Op basis van de eindgebruiker kan de AFIS-markt worden gesegmenteerd in wetshandhavingsinstanties, overheidsorganisaties en ondernemingen. Het segment wetshandhavingsinstanties is het grootste segment, omdat AFIS-technologie veel wordt gebruikt in strafrechtelijke onderzoeken en grenscontroleprocessen.

Op basis van regio kan de AFIS-markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika is de grootste markt, terwijl de regio Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei zal laten zien tijdens de prognoseperiode.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de AFIS-markt een gedetailleerd inzicht in de markt, de groeivooruitzichten en de belangrijkste factoren die de groei in verschillende regio’s en industrieën stimuleren.

Gerelateerde rapporten:

Smart City Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Wi-Fi Booster Market, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Digital Signage Markt Uitstekende groei, huidige trends, toekomstige groeistudie en strategische beoordeling

GaN Semiconductor Devices-markt naar schatting groeit met een gezonde CAGR tijdens de prognoseperiode 2020-2030

Robotica Markt Belangrijkste bevindingen, toekomstinzichten, marktomzet en bedreigingsprognose tegen 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)  
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Automated Fingerprint Identification System Market,Automated Fingerprint Identification System Market Size,Automated Fingerprint Identification System Market Share,Automated Fingerprint Identification System Market Trends,Automated Fingerprint Identification System Market Analysis,Automated Fingerprint Identification System Market Growth,Automated Fingerprint Identification System Industry