header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digital Assistant Market zal naar verwachting USD 54,6 miljard bereiken bij een CAGR van 27,63% in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 13, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor digitale assistenten naar verwachting een CAGR van 27,63% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 54,6 miljard in 2030.

De Global Digital Assistant Market verwijst naar de markt voor spraakgestuurde softwareprogramma’s die natuurlijke taalverwerking en machine learning-algoritmen gebruiken om verzoeken van gebruikers te begrijpen en erop te reageren. Deze digitale assistenten zijn ontworpen om gebruikers te helpen met taken zoals het instellen van herinneringen, het beantwoorden van vragen, het beheren van agenda’s en het bedienen van smart home-apparaten. De wereldwijde markt voor digitale assistenten is zeer concurrerend en zal naar verwachting snel blijven groeien als gevolg van de vooruitgang in kunstmatige intelligentie en de toenemende acceptatie van smart home-technologie door consumenten.

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor digitale assistenten. De pandemie heeft geleid tot een toename van de vraag naar digitale assistenten, omdat meer mensen vanuit huis werken en studeren en vertrouwen op digitale apparaten om verbonden en productief te blijven. De pandemie heeft ook de adoptie van smart home-technologie versneld, die vaak digitale assistenten als een belangrijk kenmerk omvat.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4303

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Apple Inc
  • IBM Corporation
  • Nuance Communications Inc
  • Microsoft Corporation
  • Baidu Inc
  • BlackBerry Ltd
  • Kunstmatige oplossingen
  • EGain Corporation
  • IPsoft Inc
  • Avaamo
  • Alibaba Groep
  • Xiaomi Inc en
  • Orakel

 

Reikwijdte van het marktrapport van de digitale assistent:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 54,6 miljard
Groei: CAGR van 27,63% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-assistant-market-4303

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde markt voor digitale assistenten is Noord-Amerika. Deze regio wordt gedomineerd door de Verenigde Staten, die de grootste markt voor digitale assistenten ter wereld hebben. Dit kan worden toegeschreven aan een aantal factoren, waaronder de hoge mate van acceptatie van smart home-technologie in de VS, evenals de aanwezigheid van grote technologiebedrijven zoals Amazon, Google, Apple en Microsoft, die allemaal hun eigen digitale assistent-producten hebben ontwikkeld.

Europa is de op een na grootste markt voor digitale assistenten, met een sterke vraag in landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. De regio Azië-Pacific is ook een snel groeiende markt voor digitale assistenten, gedreven door de toenemende acceptatie van smart home-technologie in landen als China, Japan en Zuid-Korea.

Koop dit Premium-rapport nu: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4303

Marktsegmentatie

De Global Digital Assistant Market is gesegmenteerd in bronnen en toepassingen.

Op basis van de bronnen is de markt gesegmenteerd in automatische spraakherkenning, tekstgebaseerde en tekst-naar-spraak.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in BFSI, consumentenelektronica, automotive, gezondheidszorg en onderwijs.

Gerelateerde artikelen

Markt voor datacenter life cycle services – https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-life-cycle-services-market-3872

Digital Paper System Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-paper-system-market-3871

Wi-Fi Range Extender Markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/wi-fi-range-extender-market-3679

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Assistant Market,Digital Assistant Market Share,Digital Assistant Market Size,Digital Assistant Market Growth,Digital Assistant Industry,Digital Assistant Market Analysis