header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Digitale betaling in de gezondheidszorgmarkt ter waarde van USD 35,64 miljard, met een CAGR van 24,23% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 13, 2023 8:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde digitale betaling in de gezondheidszorgmarkt naar verwachting een CAGR van 24,23% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 35,64 miljard in 2030.

De digitale betaling in de gezondheidszorgmarkt verwijst naar het gebruik van elektronische betaalmethoden om financiële transacties in de gezondheidszorg te vergemakkelijken. Dit omvat betaling voor medische diensten, geneesmiddelen op recept, verzekeringspremies en andere zorggerelateerde kosten. De COVID-19-pandemie heeft de adoptie van digitale betaaloplossingen in de gezondheidszorg versneld. Met de noodzaak om fysiek contact te verminderen en het risico op overdracht van het virus te minimaliseren, hebben zorgverleners zich steeds meer tot digitale betaalmethoden gewend om financiële transacties te vergemakkelijken. Bovendien heeft de pandemie geleid tot een aanzienlijke toename van de vraag naar telegeneeskundediensten, die ook sterk afhankelijk zijn van digitale betalingsoplossingen.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7977

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn

  • Aurus Inc. (VS)
  • Aliant Betalingen (US)
  • Streep (US)
  • ACI Worldwide Inc. (VS)
  • Global Payments Direct Inc. (VS)
  • First Data Corporation (VS)
  • PayPal (VS)
  • Worldpay LLC (Verenigd Koninkrijk)
  • Wirecard AG (Duitsland)
  • Fiserv Inc. (VS)
  • InstaMed (VS).

 

Digital Payment in Healthcare Market Report Scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 35,64 miljard

Groei:

CAGR van 24,23% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode:

2022 -2030

Rapportdekking

De belangrijkste drijvende factor voor de hoge acceptatiegraad van digitale betaalmethoden in de gezondheidszorg in Noord-Amerika. De markt in Europa zal naar verwachting de op een na grootste zijn tijdens de beoordelingsperiode vanwege de toenemende vraag naar snelle en probleemloze transactiediensten en de oprichting van digitale betaalmethoden in start-ups van zorgsoftware.

 

Blader door volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-payment-healthcare-market-7977

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor digitale betalingen in de gezondheidszorg is gesegmenteerd op basis van component, implementatie en organisatiegrootte.

Gebaseerd op Component: Oplossingen en Diensten

Op basis van implementatie: on-premise en cloud

Op basis van organisatiegrootte: kleine en middelgrote ondernemingen en grote ondernemingen

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=7977

Regionale analyse

De verwachting is dat de digitale betaling in de gezondheidszorg de komende jaren aanzienlijk zal groeien, gedreven door de toenemende acceptatie van elektronische betalingsoplossingen in de gezondheidszorg. Noord-Amerika is momenteel de grootste markt voor digitale betalingen in de gezondheidszorg, waarbij de Verenigde Staten een belangrijke bijdrage leveren. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook een aanzienlijke groei zien in de digitale betaling in de gezondheidszorgmarkt, gedreven door toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur en groeiende acceptatie van technologie in de gezondheidszorg.

Gerelateerde artikelen:

Markt voor kunstmatige intelligentie (AI)
https://wignar.com/read-blog/14864

Fitness App Markt
https://www.kaancy.com/fitness-app-market-projected-to-hit-usd-157-9791617-billion-at-a-27-8-cagr-by-2030/

Markt voor kunstmatige intelligentie (AI)
https://chaitalimrfr.livepositively.com/what-is-artificial-intelligence-ai/new=1

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Digital Payment in Healthcare Market,Global Digital Payment in Healthcare Market,Digital Payment in Healthcare Market 2030,Digital Payment in Healthcare Market Size,Digital Payment in Healthcare Market Share,Digital Payment in Healthcare Market Growth,Digital Payment in Healthcare Market Demand,Digital Payment in Healthcare Market Analysis