header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Disaster recovery as a service Marktomvang zal naar verwachting groeien met een CAGR van 20,0% in 2030

Apr 13, 2023 1:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De disaster recovery as a service markt werd in 2022 gewaardeerd op USD 8,8 miljard. Het zal naar verwachting usd 140,5 miljard bereiken in de komende vijf jaar, met een CAGR van 20,0%. De toegenomen behoefte aan bedrijfscontinuïteit is een van de belangrijkste factoren die de marktgroei stimuleren.

De markt voor disaster recovery-services verwijst naar een segment van de informatietechnologie-industrie dat bedrijven de mogelijkheid biedt om gegevens en systemen te herstellen in het geval van een ramp of andere verstorende gebeurtenis. Deze markt omvat een breed scala aan producten en diensten, waaronder back-up- en hersteloplossingen, cloudgebaseerde disaster recovery-services, managed services en advies- en implementatieservices.

Belangrijkste spelers

De markt voor disaster recovery-diensten is zeer concurrerend, met veel wereldwijde en regionale spelers die een scala aan producten en diensten aanbieden. Hier zijn enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor disaster recovery-services:

IBM Corporation, Microsoft Corporation, Amazon Web Services, Inc., Sungard Availability Services, Acronis International GmbH, Datto, Inc., iland Internet Solutions, TierPoint LLC, Infrascale Inc., Flexential Corporation.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3230 

Disaster recovery as a service Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 140,5 miljard
Groei: CAGR van 20,0% van 2023 tot 2030
Prognoseperiode: 2023 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

De markt voor disaster recovery-diensten is een wereldwijde markt met een aanzienlijk groeipotentieel. De marktomvang, het groeipercentage en de belangrijkste trends kunnen echter per regio verschillen. Hier is een regionale analyse van de markt voor disaster recovery-services:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor disaster recovery-services, gedreven door de hoge acceptatiegraad van cloudgebaseerde services, de aanwezigheid van een groot aantal serviceproviders en het toenemende bewustzijn van het belang van bedrijfscontinuïteit. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio, gevolgd door Canada.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor disaster recovery-diensten, gedreven door de toenemende vraag naar gegevensbescherming en bedrijfscontinuïteit. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor disaster recovery-services, gedreven door de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde services, digitale transformatie en het toenemende bewustzijn over gegevensbeveiliging. De belangrijkste bijdragers aan de markt in deze regio zijn China, India en Japan.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt voor disaster recovery-services groeit gestaag, gedreven door de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde services, digitale transformatie en de behoefte aan bedrijfscontinuïteit. Brazilië, Mexico en Argentinië leveren de grootste bijdragen aan de markt in deze regio.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor disaster recovery-diensten in het Midden-Oosten en Afrika groeit, gedreven door de toenemende vraag naar gegevensbescherming en bedrijfscontinuïteit. De Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika leveren de belangrijkste bijdragen aan de markt in deze regio.

Over het algemeen is de markt voor disaster recovery-diensten een wereldwijde markt met een aanzienlijk groeipotentieel. De vraag naar disaster recovery-diensten neemt in alle regio’s toe, gedreven door het groeiende bewustzijn van het belang van gegevensbescherming en bedrijfscontinuïteit.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/disaster-recovery-service-market-3230 

Marktsegmentatie

De markt voor disaster recovery-services kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, zoals implementatietype, servicetype, organisatiegrootte, verticaal enregio. Hier volgen enkele algemene marktsegmentatiecriteria voor de markt voor disaster recovery-services:

Implementatietype: dit segment kan worden onderverdeeld in on-premises en cloudgebaseerde implementatiemodellen. On-premises disaster recovery-services worden intern geleverd en geïnstalleerd, terwijl cloudgebaseerde disaster recovery-services via de cloud worden geleverd, waardoor snellere en eenvoudigere disaster recovery-oplossingen mogelijk zijn.

Servicetype: Dit segment kan worden onderverdeeld in back-up en herstel, realtime replicatie, gegevensarchivering en andere. Back-up- en herstelservices omvatten het maken van back-ups van gegevens voor noodhersteldoeleinden. Real-time replicatieservices zorgen voor de continue replicatie van gegevens om gegevensverlies tijdens een ramp te voorkomen. Data-archiveringsdiensten zorgen voor gegevensbehoud op lange termijn.

Organisatiegrootte: Dit segment kan worden onderverdeeld in kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) en grote ondernemingen. Kmo’s hebben vaak beperkte middelen en geven de voorkeur aan cloudgebaseerde disaster recovery-services, terwijl grotere ondernemingen mogelijk de middelen hebben om te investeren in on-premises disaster recovery-oplossingen.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3230 

**Top trending rapporten**

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Disaster recovery as a service Market,Disaster recovery as a service,Disaster recovery as a service Market Growth,Disaster recovery as a service Industry,Disaster recovery as a service Market Share,Disaster recovery as a service Market Outlook