header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


EMS- en ODM-marktomvang zal tegen 2030 USD 1.106,3 miljard bereiken | Toenemende vraag naar consumentenelektronica zal de markt stimuleren

Apr 13, 2023 7:08 PM ET

EMS en ODM Market Insights:

Tijdens de historische prognoseperiode, die eindigde in 2030, werd de EMS- en ODM-marktstudie afgesloten met een marktwaardering van USD 1.106,3 miljard. De markttrends en opkomende variabelen die de marktgroei in de huidige prognoseperiode van 2022-2030 zouden ondersteunen, zijn onderzocht in de studie, die is samengesteld met het pandemiejaar 2020 in gedachten.

Volgens het rapport zal de EMS- en ODM-markt zich tegen het einde van de projectieperiode in 2030 naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 8,62%, wat naar verwachting zal bijdragen aan de uiteindelijke marktwaardering van USD 1.106,3 miljard.

Bedrijven die diensten aanbieden, waaronder het ontwerpen, produceren, assembleren en leveren van printplaten (PCB) assemblages en elektronische testcomponenten, staan bekend als leveranciers van elektronicaproductiediensten (EMS). Bovendien bieden de bedrijven diensten zoals reparaties en retouren van componenten en assemblages voor OEM’s. Fabrikanten van originele apparatuur worden OEM’s genoemd. ECM, oftewel elektronica contract manufacturing, is het algemene idee.

De term “ODM” (original design manufacturer) verwijst naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren en produceren van elk productgebaseerd ontwerp dat voldoet aan de huidige vereisten. Deze bedrijven vertrouwen op de unieke specificaties van de eindgebruikers voor hun producten. Deze bedrijven bieden hulp aan andere bedrijven en leveranciers die de mogelijkheid hebben om het product te produceren en de hardware te ontwerpen. Ze moeten ook helpen bij het volledig investeren in de productiebaan en faciliteiten.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8077

De EMS- en ODM-markt is blootgesteld aan een aantal aspecten die groeikansen zullen bieden gedurende de lopende prognoseperiode van 2022-2030 op basis van de geïdentificeerde markttrends en de perspectieven die worden gepresenteerd door marktexperts en leidinggevenden in de sector.

Een van de belangrijkste drijfveren van het marktaandeel van EMS en ODM is de groeiende vraag naar elektrische apparaten voor consumenten. Het feit dat de halfgeleiderindustrie op grote schaal groeit en de EMS- en ODM-markt sterke ontwikkelingskansen biedt, maakt deze markt bijzonder goed gepositioneerd om in de loop van de prognoseperiode uit te breiden.

Kerncijfers:

  • Universal Scientific Industrial Co, Ltd (Azië),
  • Shenzhen Kaifa Technology Co, Ltd (Azië),
  • Foxconn Technology Co Ltd (Taiwan),
  • Nieuwe Kinpo Group (Taiwan),
  • Venture Corporation Ltd . (Singapore),
  • Zollner Elektronik AG (Duitsland),
  • UMC Electronics Co, Ltd (Azië),
  • Flex Ltd. (Azië), Jabil Inc. (VS),
  • Sanmina Corporation (Vs)

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/ems-odm-market-8077

Regionale evaluatie

Het Noord-Amerikaanse gebied, de Europese regio, de regio Azië-Pacific, de Latijns-Amerikaanse regio en het Midden-Oosten en Afrika vormen de wereldwijde EMS- en ODM-markt.

Vanwege de groeiende vraag naar consumentenelektronica in dit gebied, heeft de regio Azië-Pacific nu het grootste marktaandeel in de wereldwijde EMS- en ODM-industrie. Een ander aspect is de versnelling van de technologische ontwikkeling. De CAGR voor deze regio zal naar verwachting vrij hoog zijn met 10,33%. Het Noord-Amerikaanse gebied heeft het op een na grootste marktaandeel in de wereldwijde EMS- en ODM-markt als gevolg van de toegenomen innovaties op de markten voor consumentenelektronica om aan de stijgende vraag in de regio te voldoen.

Vanwege het bestaan van landen als Duitsland, Italië, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, heeft het Europese gebied het op twee na grootste marktaandeel in de wereldwijde EMS- en ODM-industrie. De marktvraag in deze regio wordt echter ook gevoed door een stijging van het persoonlijk besteedbaar inkomen.

Marktverdeling

Op basis van het product, de toepassing en de geografie is de wereldwijde EMS- en ODM-markt gesegmenteerd.

Check Korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8077

Afhankelijk van het product: De ODM- en EMS-segmenten van de markt zijn wereldwijd gevestigd. In 2018 had het EMS het grootste marktaandeel voor het productdividend. Hoewel ODM-bedrijven helpen bij de productie en het ontwerp van goederen, biedt het een verscheidenheid aan productiediensten, zoals testen, assemblage en ontwerp.

Gebaseerd op de toepassing: De EMS- en ODM-markt is gesegmenteerd in de medische industrie, industriële sector, consumentenindustrie, computerindustrie, communicatie-industrie en andere industrieën op wereldwijde schaal op basis van de toepassing.

Op basis van regio: De EMS- en ODM-markt is gesegmenteerd in vijf regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Deze regio’s vormen het grootste deel van de wereldwijde EMS- en ODM-markt.

Gerelateerde rapporten:

Markt voor functionele veiligheid Onderzoeksrapport: door apparaten, per systeem (, high-integrity drukbeschermingssystemen, gedistribueerde besturingssystemen – voorspelling tot 2030

Markt voor fabrieksautomatisering Rapport: Per type, per technologie en per eindgebruiker – Prognose tot 2030

Markt voor persoonlijke beschermingsmiddelen Onderzoeksrapport: Informatie per product, per industrie en per gevaar – Prognose tot 2030

CNC Controller Markt Rapport: Informatie per product, per component, per astype, per toepassing, per eindgebruiker, per regio – prognose tot 2030

Vibration Monitoring Markt Onderzoeksrapport: Per component, Per systeemtype, Per implementatie, Per eindgebruiker – Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)  
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  EMS ODM Market,EMS and ODM Market,EMS and ODM Industry,EMS and ODM Market Size,EMS and ODM Market Share,EMS and ODM Market Trends,EMS and ODM Market Growth