header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Indoor Robot Market Trends, Analyse en Industry Size zullen groeien met een CAGR van 25% in 2027 | Stijgende vraag naar beveiligingsdiensten en groeiende behoefte aan medische robots

Apr 13, 2023 7:13 PM ET

Indoor Robot Marktinzichten

Tijdens de projectieperiode 2020-2027 zal het Indoor Robot Market-systeem naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken en als gevolg van de huidige trends zal de Indoor Robot Market naar verwachting een waarde van USD 54,1 miljard bereiken. De waarde van de internationale marktactiviteiten voor de voorgaande projectieperiode, die eindigde in 2019, bedroeg USD 42 miljoen.

De CAGR voor het huidige tijdsbestek is 25%. De grote marktpartijen produceren een breed scala aan robots die vervolgens worden ingezet voor diverse interieurtaken. Dit soort robots krijgen de nodige instructie en training om hen in staat te stellen ook het onderzoek en de vooruitgang die op dat moment is geboekt te ondersteunen.

Een van de meest recente technologische ontwikkelingen, indoor robots, zal dienen om indoor services te verbeteren, trends te verbeteren die zullen helpen bij een beter begrip, het verbeteren van de helderheid van ideeën en studenten hands-on ervaring bieden. Het idee van automatisering verspreidt zich en verbetert de activiteiten in verschillende industrieën, waaronder de onderwijssector. Om nieuwe en haalbare normen te creëren voor het aanbieden van onderwijs van hoge kwaliteit dat wordt ondersteund door het nodige vermogen, de competentie en de informatie om de horizon van studenten en andere academische zoekers te verbreden, moeten automatiserings- en onderwijsdiensten samenwerken.

Ontvang een gratis Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6915

Een nieuwe dimensie in de manier waarop robots kunnen samenwerken en communiceren met mensen is toegevoegd door de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en IoT in de indoor roboticasector. Bovendien zijn de efficiëntie en precisie van mobiele robots toegenomen als gevolg van de groei in ontwikkelingsquotiënt, evolutie van MEMS en sensoren en vooruitgang in visietechnologie. Innovatie en modernisering op het gebied van robotica zijn de drijvende kracht achter de aanzienlijke uitbreiding van de indoor robotmarkt voor mobiele robots die worden gebruikt in residentiële toepassingen. Robotische huisreinigers zijn ontwikkeld als resultaat van aanzienlijke onderzoeksinspanningen en technologische ontwikkelingen, die mensen helpen met ondergeschikte banen.

Indoor Robot Markt Belangrijkste Spelers

  • Aethon
  • Ecovacs Robotica
  • Gecko Systems International Corporation
  • InTouch Technologies, Inc
  • Intuïtieve Chirurgische, Inc
  • iRobot Bedrijf
  • Knightscope, Inc
  • NXT Robotics Corporation
  • Omron Adept Technologies, Inc

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/indoor-robots-market-6915

Indoor Robot Market Regionale Inzichten:

Het Noord-Amerikaanse gebied, de Europese regio, de regio Azië-Pacific, de Latijns-Amerikaanse regio en het Midden-Oosten en Afrika zijn de regio’s die deel uitmaken van de wereldwijde Indoor Robot Market. De markt van APAC groeit voornamelijk als gevolg van de aanzienlijke uitbreiding van het ecosysteem van informatietechnologie en een sterk klantenbestand in China en de omliggende landen. AGV’s zijn ook vereist voor magazijnautomatisering vanwege de hoge mate van e-commerce grote penetratie in de regio, waaronder Amazon, Walmart en Alibaba. Bovendien, als gevolg van het groeiende aantal wettelijke vrijstellingen die het gebruik en de aanwezigheid van commerciële drones toestaan, breidt de industrie in APAC aanzienlijk uit.

Indoor Robot Marktsegmentatie:

De Indoor Robot Market is onderverdeeld in categorieën op basis van het type robot, waaronder schoonmaakrobots, medische robots, beveiligings- en bewakingsrobots, public relations-robots, entertainmentrobots, persoonlijke assistent-robots en robots voor onderwijs en onderzoek. De markt voor medische robots is momenteel de grootste en in de komende vijf jaar zullen er naar verwachting veel uitbreidingsperspectieven zijn. De sterke vraag naar deze robots voedt de ontwikkeling van deze markt.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6915

De Indoor Robot Market is onderverdeeld in twee categorieën: commercieel en residentieel, afhankelijk van het type eindgebruiker. Van veel eindgebruikers over de hele wereld groeit de vraag naar indoor robots. De markt wordt ondersteund door een aantal factoren, waaronder de groeiende behoefte aan thuisgebruikers, de toename van de vraag naar ouderenzorgrobots en de wens voor productiviteit en kwaliteit. Robots worden ook steeds noodzakelijker voor beveiligingsdiensten.

De markt voor indoor robots zal naar verwachting de komende vijf jaar worden gedomineerd door Noord-Amerika, gevolgd door Europa, Azië-Pacific en de rest van dewereld. Het bestaan van robotproductiebedrijven in het gebied ondersteunt de markt.

Gerelateerde rapporten:

Kortegolf Infrarood Markt Onderzoek, per type, per technologie, per eindgebruiker — Prognose tot 2027

Markt voor elektronische toegangscontrolesystemen Onderzoeksrapport, per component, verticaal – prognose tot 2027

OLED Microdisplay Markt Onderzoek, Per product, Resolutie, Verticaal — Voorspelling tot 2030

Fotonische geïntegreerde circuitmarkt Onderzoek, Per integratietype, component, toepassing – Prognose tot 2030

Markt voor meetsystemen voor spoorgeometrie Onderzoeksrapport, per operatietype, meettype, component— Prognose tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)  
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]


Keywords:  Indoor Robots Market,Indoor Robots Industry,Indoor Robots Market Size,Indoor Robots Market Share,Indoor Robots Market Trends,Indoor Robots Market Growth,Indoor Robots Market Analysis,Indoor Robots Market Reports,Indoor Robots Market Insights