header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Karaokemarkt: opkomende trends en vooruitzichten met toonaangevende leveranciers, 2030

Apr 13, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde karaokemarkt naar verwachting een CAGR van 2,41% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 6.127,8 miljoen in 2030.

De karaokemarkt verwijst naar de industrie en het bedrijfsleven rond de activiteit van karaoke, waarbij wordt meegezongen met opgenomen muziek met songteksten die op een scherm worden weergegeven. De markt omvat verschillende componenten zoals karaokemachines, software en applicaties, karaokebars en lounges, karaokeverhuurdiensten en andere gerelateerde producten en diensten. De karaokemarkt is uitgegroeid tot een miljardenindustrie, met een aanzienlijke aanwezigheid in landen als Japan, Zuid-Korea en de Verenigde Staten, evenals andere delen van de wereld.

De COVID-19-pandemie heeft veel karaokebedrijven en -vestigingen ervaren die een daling van de inkomsten en klanten ervaren. Vanwege beperkingen op bijeenkomsten en richtlijnen voor sociale afstand, werden veel karaokebars en lounges gedwongen om hun activiteiten te sluiten of te beperken, wat leidde tot een afname van de vraag naar karaokemachines en aanverwante producten. De pandemie heeft geleid tot een verschuiving in consumentengedrag, waarbij meer mensen liever thuis blijven en deelnemen aan activiteiten zoals online karaoke. Als gevolg hiervan is er een toename van de vraag naar karaoke-software

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8034

Karaoke Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Pioneer, TJ Media, Singtrix, Yamaha, Sunfly Karaoke, The Singing Machine Company, Karaoke Cloud en Magic Sing.

Marktsegmentatie                                                                                               

De wereldwijde karaokemarkt is gesegmenteerd in type en toepassing

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in all-in-one systemen, ingebouwde microfoonsystemen, tv-monitorsystemen en MP3-systemen.

Op basis van de applicatie is de markt gesegmenteerd in huishouden en commercieel.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/karaoke-market-8034

Regionale analyse

Azië-Pacific zal naar verwachting de wereldwijde karaokemarkt domineren. Dit schrijft deze groei toe aan factoren zoals stijgende besteedbare inkomens, de stijgende populariteit van karaoke onder de jongere generatie en de groei van de horeca.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Wereldwijde markt voor draagbare koffiezetapparaten: informatie per type (handmatig en automatisch), categorie (premium en massamarkt), eindgebruik (huishouden, out-of-home, foodservice en bedrijf), distributiekanaal (winkelgebaseerde {supermarkten , hypermarkten, speciaalzaken en anderen} en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Global Juicer Market Research Report: Informatie per type [Handmatige sapcentrifuges en elektrische sapcentrifuges (centrifugale sapcentrifuges, masticerende sapcentrifuges, triturerende sapcentrifuges)], eindgebruiker (residentieel en commercieel), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – prognose tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende branches en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt enIndustrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie. 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Karaoke Market,Karaoke Market Size,Karaoke Market Share,Karaoke Market Demand,Karaoke Market Growth,Karaoke Market Trends,Karaoke Market Analysis,Karaoke Industry,Global Karaoke Market,Karaoke Market Statistics,Karaoke Market Drivers