header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtvaart biobrandstof marktinnovatie en productoptimalisatie, CAGR-status en prognose 2030

Apr 13, 2023 10:00 AM ET

Marktinzichten voor biobrandstoffen voor de luchtvaart

Volgens MRFR zal de aviation biofuel market naar verwachting usd 60 miljard groeien met een CAGR van 6% in 2020-2030. Aviation Biofuel Market Definition: Luchtvaartbiobrandstof verwijst naar een hernieuwbaar en duurzaam alternatief voor conventionele vliegtuigbrandstof afgeleid van biomassa zoals algen, planten en afvalstoffen. Het is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele fossiele brandstoffen en vermindert de uitstoot van broeikasgassen, waardoor het een aantrekkelijke oplossing is voor de luchtvaartindustrie. De luchtvaartindustrie is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-pandemie, waarbij de verminderde vraag naar vliegreizen heeft geleid tot een lager brandstofverbruik. De markt voor biobrandstoffen voor de luchtvaart is ook getroffen, waarbij de productie en het verbruik van biobrandstoffen afnemen als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketen en verminderde financiering voor onderzoek en ontwikkeling. De belangrijkste drijfveren van de biobrandstofmarkt voor de luchtvaart zijn de toenemende bezorgdheid over de klimaatverandering en de noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De vraag naar duurzame vliegtuigbrandstof (SAF) is gegroeid omdat luchtvaartmaatschappijen en overheden de milieu-impact van de luchtvaart willen verminderen. Bovendien stimuleren ondersteunend overheidsbeleid, technologische vooruitgang en samenwerkingen tussen belangrijke spelers in de industrie ook de groei van de markt. De hoge productiekosten, de beperkte beschikbaarheid van grondstoffen en het gebrek aan infrastructuur voor de productie en distributie van biobrandstoffen zijn enkele van de belangrijkste beperkingen van de markt voor biobrandstoffen voor de luchtvaart.

 

Aviation Biofuel

 

MARKTSEGMENTATIE

De markt voor biobrandstoffen voor de luchtvaart kan worden gesegmenteerd op basis van brandstoftype, productietechnologie voor biobrandstoffen, bijmengcapaciteit voor biobrandstoffen, platform en regio. Op basis van brandstoftype is de markt gesegmenteerd op basis van biobrandstof, waterstofbrandstof en power-to-liquid fuel. Op basis van biobrandstofproductietechnologie is de markt geclassificeerd als hydroverwerkte vetzuuresters en vetzuren – synthetische paraffineker (HEFA-SPK), Fischer Tropsch synthetische paraffinekerosine (FT-SPK), synthetische isoparaffine uit gefermenteerde hydrobewerkte suiker (HFS-SIP), Fischer Tropsch (FT) synthetische paraffine kerosine met aromaten (FT-SPK / A), alcohol naar jet SPK (ATJ-SPK) en katalytische hydrothermolysestraal (CHJ). Op basis van de bijmengcapaciteit voor biobrandstoffen is de markt gesegmenteerd als Onder 30%, 30% tot 50% en Boven 50%. Op basis van platform is de markt gesegmenteerd als commerciële luchtvaart, militaire luchtvaart, zakelijke en algemene luchtvaart en onbemande luchtvaartuigen.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8426

REGIONALE ANALYSE

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor biobrandstoffen voor de luchtvaart domineren. De VS is de grootste producent en consument van biobrandstoffen voor de luchtvaart in deze regio. De regio heeft doelen gesteld om de koolstofemissies van de luchtvaart te verminderen en de vraag naar duurzame vliegtuigbrandstoffen zal naar verwachting toenemen. In Europa leveren het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland de grootste bijdrage aan de markt. Latijns-Amerika is een opkomende markt voor biobrandstoffen voor de luchtvaart, met Brazilië als de grootste producent en consument van biobrandstoffen in de regio. In het Midden-Oosten en Afrika levert de VAE een belangrijke bijdrage aan de markt in de regio, met aanzienlijke investeringen in de ontwikkeling van duurzame vliegtuigbrandstoffen.

Toegang tot volledige rapportdetails @https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-biofuel-market-8426

SLEUTELSPELERS

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor biobrandstoffen voor de luchtvaart zijn Neste, GEVO, World Energy, Fulcrum BioEnergy, AltAir Fuels, Aemetis, SkyNRG, Velocys en Honeywell UOP.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over aerospace & defense door Market Research Future:

In-flight Catering Services Markt Onderzoeksrapport Informatie per vliegtuigklasse (First Class, Business Class, Premium Economy Class en Economy Class), per vluchttype (full-service en lage kosten), per cateringtype (bakkerij &zoetwaren, maaltijden, dranken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot2030

Elektronische welzijnsmarkt Onderzoeksrapport Informatie per categorie (elektronische aanval (EA), elektronische ondersteuning (ES) en elektronische bescherming (EP)), per product (stoorzenders, tegenmaatregelensysteem, lokvogel, gericht energiewapen, 2G-antennes, 3G-antennes, 4G-antennes, 5G-antennes en andere), per platform (landgebaseerd, luchtlanding en marine), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Aviation Biofuel Market,Aviation Biofuel Market Size,Aviation Biofuel Market Share,Aviation Biofuel Market Analysis,Aviation Biofuel Market Trends