header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor militaire energieoplossingen die zich voorbereiden op trends en innovaties in de toekomst

Apr 13, 2023 11:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

De marktomvang van Military Power Solutions zal naar verwachting usd 6.258,52 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 6,7% in 2022-2030.

De markt voor militaire stroomoplossingen verwijst naar de markt voor producten en diensten met betrekking tot de levering van stroom aan militaire operaties, waaronder draagbare energiebronnen, energiebeheersystemen, batterijen, generatoren en hernieuwbare energiesystemen. Deze oplossingen kunnen worden gebruikt in verschillende militaire toepassingen, zoals communicatiesystemen, bewakingssystemen, radarsystemen en andere elektronische apparatuur die wordt gebruikt bij militaire operaties.

De markt voor militaire energieoplossingen omvat zowel overheids- als particuliere organisaties die deze producten en diensten leveren. De markt wordt gedreven door de behoefte aan betrouwbare en efficiënte energieoplossingen ter ondersteuning van militaire operaties in een breed scala aan omgevingen en omstandigheden.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10310

De markt voor militaire stroomoplossingen is beïnvloed door de COVID-19-pandemie, omdat de verstoringen in toeleveringsketens en productiefaciliteiten hebben geleid tot vertragingen in de productie en levering van militaire stroomoplossingen. Bovendien heeft de verschuiving naar werken op afstand de vraag naar betrouwbare en efficiënte energieoplossingen voor militaire operaties doen toenemen.

De belangrijkste drijfveren zijn de toenemende vraag naar betrouwbare en ononderbroken stroomvoorziening in de militaire operaties, de stijgende vraag naar energie-efficiënte energieoplossingen, vooruitgang in batterijtechnologieën om de vermogensdichtheid te verhogen en het gewicht te verminderen, toenemende overheidsfinanciering en initiatieven voor militaire moderniseringsprogramma’s. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op de groei van de markt zijn hoge initiële kosten van geavanceerde stroomoplossingen die de acceptatie van deze systemen kunnen beperken, de complexiteit van het integreren van nieuwe stroomoplossingen in bestaande militaire systemen, strengere overheidsvoorschriften en beleid inzake het gebruik van bepaalde soorten energieoplossingen, concurrentie van alternatieve energiebronnen, zoals zonne- en windenergie.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers waren Cummins Inc (VS), Gresham Power Electronics Limited (VK), EaglePicher Technologies (VS), Enersys (VS), SAFT (Frankrijk), Schaefer, Inc. (VS), Arotech Corporation (VS), SFC Energy AG (Duitsland), Raytheon Technologies Corporation (VS) en GS Yuasa Corporation (Japan).

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor militaire stroomoplossingen is gesegmenteerd op basis van type, bron, platform, wattage en regio.

Op basis van type kan de markt worden onderverdeeld in Draagbaar, Niet-Draagbaar. Op basis van bron kan de markt worden gesegmenteerd in batterijen, generatoren, brandstofcellen, zonne-energie, energierooiers.

Op basis van platform is de markt gecategoriseerd als Air, Marine, Ground. Op basis van wattage is de markt geclassificeerd als Low-Power, Medium Power, High Power.

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor militaire stroomoplossingen domineren, vanwege de aanwezigheid van grote fabrikanten van stroomoplossingen en een sterke focus op defensie-uitgaven in landen als de VS en Canada.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/military-power-solutions-market-10310

Europa zal naar verwachting gestaag groeien als gevolg van toenemende investeringen in de ontwikkeling van geavanceerde militaire energieoplossingen door landen als het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting ook de defensie-uitgaven in landen als China en India verhogen.

Gerelateerde rapporten:

Brandstofcellen voor de markt voor zeeschepen Onderzoeksinformatie per type (PEMFC, SOFC, PAFC, DMFC en anderen), toepassing (commercieel, defensie), uitgangsvermogen (200 KW, > 200KW), regioprognose tot 2030

Tethered Drones Markt Informatie per type (militaire drones en commerciële drones), per component (sensoren, controllersysteem, camera, batterij en andere), per toepassing (inspectie en monitoring, wetshandhaving, landmeten, in kaart brengen en andere) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide ennauwkeurige analyse met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om klanten te voorzien van optimaal kwaliteitsonderzoek en granulair onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor ze uw belangrijkste vragen kunnen beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Military Power Solutions Market,Military Power Solutions Market Size,Military Power Solutions Market Share,Military Power Solutions Market Analysis,Military Power Solutions Market Trend,Military Power Solutions Industry,Military Power Solutions Market 2030,Military Power Solutions Market Outlook