header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markttrends voor fietshelmen, verschuivende industriedynamiek en analyse van de huidige groei van de industrie tegen 2028

Apr 13, 2023 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor fietshelmen naar verwachting een CAGR van 5,35% registreren van 2021 tot 2028 en een waarde hebben van meer dan USD 1,12 miljard in 2028.

De fietshelmmarkt observeert toenemende trends als gevolg van de verschuiving van het publiek naar fietsen om gezond te blijven. De gewoonte om te fietsen kan de toenemende percentages van obesitas verminderen en kan de gezondheid verbeteren. Daarom is de behoefte aan veiligheidsuitrusting en kleding groot. De overheid neemt ook initiatieven om veiligheidsuitrusting te gebruiken tijdens het fietsen. De regels zijn verplicht geworden om te volgen, wat de markt ondersteunt. De toename van duurzaamheidskwesties heeft geleid tot een opleving van veel wereldwijde fietsers. De hogere verkoop van fietshelmen in de prognoseperiode leidt ertoe dat de markt een hogere aandelenwaarde krijgt. Het stijgende besteedbare inkomen drijft de koopkracht en aantrekkelijke fietsactiviteiten. Dit heeft de verkoop van fietsen wereldwijd verhoogd. Bovendien verbeteren de verbeteringen in producten en geavanceerde veiligheidsfuncties het uiterlijk van het product, waardoor de markt voor fietshelmen vooruitgaat.

De wereldwijde uitbarsting van COVID-19 heeft de wereldwijde industrie enorme onzekerheid gebracht. Om de verspreiding van de COVID-19-epidemie onder controle te houden, hadden regeringen over de hele wereld lockdown-interferenties en strenge richtlijnen voor sociale afstand aangenomen. Toen het coronavirus zich wijd verspreidde, begonnen mensen over de hele wereld social distancing te oefenen, wat leidde tot beperkingen op de verplaatsing en sluitingen van productielijnen. Al deze factoren hadden invloed op de autoverkoop.

Download een voorbeeld pdf-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8022

Bike Helmet Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Vista Outdoor Operations LLC (VS), Dorel Sports (Canada), KASK S.p.a. (Italië), Trek Bicycle Corporation (VS), Uvex Sports (Duitsland), Orbea (Spanje), Specialized Bicycle Components (VS), MET-Helmets (Italië), SCOTT Sports SA. (Zwitserland), Limar Srl (Italië)

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor fietshelmen is gesegmenteerd in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt voor fietshelmen gesegmenteerd in weghelmen, sporthelmen en MTB-helmen. Het segment van de weghelmen was goed voor het grootste marktaandeel tijdens de prognoseperiode. Belangrijke marktregels die het gebruik van helmen in het dagelijks verkeer vereisen, hebben de uitbreiding en ontwikkeling van het segment in de meeste landen vergroot. Bovendien zou de marktregulering voor fabrikanten en producenten van helmen om lichtgewicht en veiligere goederen te brengen de ontwikkeling van de markt versnellen. Het segment sporthelmen zal naar verwachting echter de hoogste CAGR hebben die tijdens de prognose is gerapporteerd. Het toenemende marktpatroon van sportactiviteiten, vooral in ontwikkelde landen, giet de groei van het wereldwijde segment.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor fietshelmen gesegmenteerd in dagelijkse reizen en sport of avontuur. De categorie dagelijkse reizen was goed voor een groter marktaandeel. De opleving wordt ingegeven door het toenemende aantal verwondingen en de regulering van de overheidsmandaten voor het gebruik van fietshelmen voor wielrenners. In de komende jaren, als onderdeel van de prognoseperiode, wordt echter verwacht dat de groeiende populariteit van avontuurlijke sporten de ontwikkeling van de sport- of avonturenmarkt zal stimuleren. Het sportgedeelte van de markt zal naar verwachting ook een hogere CAGR laten zien gedurende de prognoseperiode.

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/bike-helmet-market-8022

Regionale analyse

Azië-Pacific veroverde het grootste marktaandeel van meer dan 65,0% in 2021 vanwege de sterke kopersvoet van de tweewielermarkt in landen als China, India, Indonesië en Vietnam. Grote fabrikanten, waaronder DaineseSpA, Shoei Co. Ltd, Arai Helmet Ltd en Schuberth GmbH, lanceren nieuwe producten om de meeste klantpenetratie in de regio te krijgen.

Europa zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien tijdens de prognoseperiode. Op de wereldmarkt zal Europa naar verwachting de hoogste CAGR van 7,8% zien van 2021 tot 2028. Motoropnames in deze regio stegen in 2021 met meer dan 7,0%, in totaal 949.470 eenheidsopnamen.Het is echter niet goed voor een aanzienlijk deel van de wereldwijde markt, omdat mensen in Europa motorfietsen gebruiken voor recreatieve of vakantiedoeleinden, terwijl Aziaten ze gebruiken voor dagelijks vervoer. Vandaar dat, met een groeiend aantal elektrische bromfietsen of motorfietsen, deze regio naar verwachting het hoogste groeipercentage zal vertonen tijdens de prognoseperiode.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Fietshelmmarkt: informatie per type (weghelmen, sporthelmen en MTB-helmen), toepassing (dagelijks transport en sport / avontuur) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika) – Voorspelling tot 2030

Markt voor motorkleding: informatie per producttype (helmen, jassen, handschoenen, schoenen, broeken, basislagen en andere), eindgebruik (on-road motorkleding en off-road motorkleding), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2027

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.  

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Bike Helmet Market,Bike Helmet Market Size,Bike Helmet Market Share,Bike Helmet Market Demand,Bike Helmet Market Growth,Bike Helmet Market Trends,Bike Helmet Market Analysis,Bike Helmet Industry,Global Bike Helmet Market