header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Polyethyleenwasmarkt groeit aanzienlijk met 5,1% CAGR van 2023 tot 2030

Apr 13, 2023 6:00 PM ET

De polyethyleenwasmarkt werd in 2022 gewaardeerd op USD 2,1 miljard. De polyethyleenwasmarkt zal naar verwachting groeien van USD 2,45 miljard in 2023 tot USD 4,1 miljard in 2030

De toename van de vraag naar polyethyleenwas in de groeiende coatings- en drukinktensectoren kan de marktgroei stimuleren. De toename van het nut van polyethyleenwas in andere rijke sectoren, zoals; voedselverpakking en -verwerking, textiel, drukinkten, verven, olie en gas, farmaceutische producten, papier, cosmetica en leer kunnen de markt begunstigen. Strenge regelgeving opgelegd door een gevestigde regelgevende kader voor de toepassingen van polyethyleenwas om de veiligheid van producten voor mensen te controleren, kan de marktstijging gedurende de analyseperiode kenmerken. De groei van de polyethyleenwasindustrie kan ook worden toegeschreven aan de introductie van kwaliteitsverpakkingen bij hoge eindgebruikers, zoals de voedingsmiddelen- en drankensector. De verschuiving in de focus van industriële spelers op de integratie van geavanceerde technologieën om de productieprocessen van polyethyleenwas te stimuleren, kan ook bijdragen aan de marktstijging.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5344

Marktsegmentatie

De segmentstudie van de wereldwijde polyethyleenwasmarkt wordt uitgevoerd per toepassing, type en proces. De op type gebaseerde segmenten van de polyethyleenwasmarkt zijn polyethyleenwas met lage dichtheid (LDPE), polyethyleenwas met hoge dichtheid (HDPE) en geoxideerde polyethyleenwassegmenten. De procesgebaseerde segmenten van de polyethyleenwasmarkt zijn thermisch kraken, polymerisatie en modificatie. De toepassingsgerichte segmenten van de polyethyleenwasmarkt zijn onder andere smeltlijm, kunststofverwerking en inktcoating. Het inkt- en coatingsegment kan in hoog tempo gedijen tijdens de analyseperiode, onthult MRFR-segmentanalyse.

Koop dit rapport @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=5344

Regionale inzichten

Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific, Midden- en Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika worden bestudeerd om inzicht te krijgen in de regionale vooruitgang van de polyethyleenwasmarkt. In Noord-Amerika kunnen de VS hoge inkomsten genereren voor de regionale markt. Duitsland kan het voortouw nemen in de groei van de Europese polyethyleenwasmarkt. De PE-wasmarkt in India kan stijgen met de hoogste CAGR door de analyseperiode in de regio Azië-Pacific.

Geleidelijke toename van de industrialisatie creëert de behoefte aan schaliegas, waardoor de vraag naar polyethyleenvoorraden in Azië-Pacific toeneemt. India en China kunnen een aanzienlijke stijging doormaken en aanzienlijke inkomsten genereren. De uitbreiding van de PE-wasmarkt in de hele regio kan worden toegeschreven aan de geleidelijke toename van de vraag naar polyethyleenwasinfrastructuur. De aanwezigheid van verschillende belangrijke spelers in het land kan de dominantie van Azië-Pacific op de wereldmarkt voeden. De snelle industriële golf Vietnam en India kunnen bijdragen aan de opkomst van de PE-wasmarkt gedurende de voorspelde looptijd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport

https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyethylene-wax-market-5344

Midden-Oosten en Afrika kunnen aanzienlijke winst behalen vanwege de prevalentie van gerenommeerde olie- en gasleveranciers en robuuste infrastructuur voor stroomvoorziening. De beschikbaarheid van betaalbare energieoplossingen kan de uitbreiding van de markt in de nabije toekomst ondersteunen. In Noord-Amerika kan de markt in hoog tempo stijgen en kan worden aangedreven door een toename van de behoefte aan ruwe olie en schaliegas. De Amerikaanse markt kan stijgen als gevolg van de ontwikkeling van high-end-user industrieën, zoals; lijmen, coating en drukinkten.

Concurrentie analyse

  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Mitsui Chemicals, Inc. (Japan)
  • Clariant (Zwitserland)
  • TRECORA RESOURCES (VS)
  • BASF SE (Duitsland)
  • Scg (Thailand)
  • Innospec (VS)
  • De Lubrizol Corporation (VS)
  • EUROCERAS (Polen)
  • Westlake Chemical Corporation (VS)
  •  

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek te bieden eninlichtingendiensten aan onze klanten.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mail: [email protected]

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Polyethylene Wax,Polyethylene Wax Market,Polyethylene Wax Market Size