header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Schoonheidsapparaten Marktgrootte, aandeel, trend, omzet, therapeuticabeoordeling, opkomende technologieën en statistieken tegen 2030

Apr 13, 2023 1:00 PM ET

Beauty Devices Marktonderzoeksrapport Informatie per product (haarverzorging, huidverzorging en mondverzorging), per toepassing (huishoudelijk doel, commercieel doel en anderen), per eindgebruiker (professioneel en gepersonaliseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Marktonderzoek Toekomstige hoogtepunten

De Beauty Devices Market verwijst naar het segment van de schoonheidsindustrie dat elektronische apparaten of hulpmiddelen omvat die zijn ontworpen om het uiterlijk van huid, haar of nagels te verbeteren. Deze apparaten kunnen variëren van eenvoudige handheld tools zoals haardrogers en stijltangen tot meer geavanceerde technologieën zoals laserontharing en anti-aging apparaten.

De markt voor schoonheidsapparaten wordt gedreven door de toenemende vraag naar schoonheidsbehandelingen thuis en het groeiende bewustzijn over persoonlijke verzorging en zelfzorg. Technologische vooruitgang op het gebied van schoonheidsapparaten heeft ook een belangrijke rol gespeeld in de groei van de markt.

Ontvang gratis voorbeeld PDF Brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/562

De wereldwijde markt voor schoonheidsapparaten werd in 2020 gewaardeerd op USD 32,22 miljard en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 19,0% van 2023 tot 2030. De toenemende vraag naar schoonheidsbehandelingen thuis, het toenemende bewustzijn van de consument over persoonlijke verzorging en hygiëne en technologische vooruitgang in schoonheidsapparaten zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren.

Marktsegmentatie

De markt voor schoonheidsapparaten kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, toepassing en geografie.

Op basis van het type kan de markt worden gesegmenteerd in: Haarverzorgingsapparaten: haardrogers, stijltangen, krultangen, ontharingsapparaten en andere.

Huidverzorgingsapparaten: reinigingsapparaten, anti-verouderingsapparaten, acnebehandelingsapparaten, lichttherapie-apparaten en andere.

Mondverzorgingsapparaten: elektrische tandenborstels, waterflossers en andere.

Anderen: Nagelverzorgingsapparaten, geurapparaten en andere.

Op basis van de toepassing kan de markt worden gesegmenteerd in:

Huishoudelijk gebruik: Schoonheidsapparaten die door individuen worden gebruikt voor persoonlijke verzorging en zelfzorg thuis.

Commercieel gebruik: Schoonheidsapparaten die worden gebruikt door salons, spa’s en andere commerciële instellingen voor schoonheidsbehandelingen.

Op basis van geografie kan de markt worden gesegmenteerd in: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika

Deze segmenten kunnen fabrikanten en retailers van schoonheidsapparaten helpen de verschillende behoeften en voorkeuren van consumenten te begrijpen en hun producten en marketingstrategieën dienovereenkomstig aan te passen.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de markt voor schoonheidsapparatuur zijn Koninklijke Philips N.V., L’Oréal Group, Panasonic Corporation, Procter &Gamble Co. en Nu Skin Enterprises, Inc.

Regionale analyse

De markt voor schoonheidsapparaten wordt geanalyseerd in verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor schoonheidsapparaten en is goed voor het grootste aandeel in termen van inkomsten. De marktgroei in de regio wordt gedreven door factoren zoals een hoog besteedbaar inkomen van de consument, een grote populatie werkende vrouwen en een groeiend bewustzijn over persoonlijke verzorging en zelfzorg.

Europa is de op een na grootste markt voor schoonheidsapparaten, vanwege de stijgende vraag naar anti-aging en huidverjongingsbehandelingen, evenals de toenemende populariteit van schoonheidsapparaten voor thuis.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over schoonheidsapparaten: https://www.marketresearchfuture.com/reports/beauty-devices-market-562

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van het stijgende besteedbare inkomen, de groeiende verstedelijking en het toenemende bewustzijn over persoonlijke verzorging en hygiëne. De grote bevolking van de regio maakt het ook een aantrekkelijke markt voor fabrikanten van schoonheidsapparatuur.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting een gematigde groei doormaken tijdens de prognoseperiode, als gevolg van de stijgende vraag naar schoonheidsproducten en het toenemende besteedbare inkomen in deze regio’s.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Cosmetische chirurgie Marktinformatie per geslacht (vrouwelijk en mannelijk), per leeftijdsgroep (13 tot 29, 30 tot 54 en 55 hierboven), per procedure (borstvergroting, ooglidchirurgie, liposuctie, neuscorrectie en anderen), per eindgebruiker (ambulante chirurgische faciliteit, ziekenhuis en kantoor en cosmetisch chirurgisch centrum) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de rest van de wereld) — Voorspelling tot 2030

Cosmetische implantaten Marktinformatie per materiaal (metalen, keramiek, polymeren, biomaterialen en andere), per toepassing (tandheelkundige implantaten, wortelimplantaten, plaatimplantaten, gezichtsimplantaten, borstimplantaten, zoutoplossing gevuld, siliciumgel gevuld en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, cosmetische klinieken en anderen) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030

Minimaal invasieve cosmetische procedures Markt: Informatie per product (ontharingslasers, botulinetoxinen, microdermabrasieproducten), procedures (botulinetoxine, zachte weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, microdermabrasie), toepassing (acne, traumalittekens, hyperpigmentatie, vetweefselregeneratie), eindgebruiker (ziekenhuizen, dermatologische klinieken) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Beauty Devices Market,Beauty Devices Industry,Beauty Devices Market Size,Beauty Devices Market Share,Beauty Devices Market Trend,Beauty Devices Market Growth,Beauty Devices Market Analysis,Beauty Devices Market Future,Beauty Devices Market Global,Beauty Devices Market Global Trend,Beauty Devices Market Forecast,Beauty Devices Market Research,Beauty Devices Market Report,Beauty Devices Market Research Report,Beauty Devices Market MRFR