header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart City Market zal naar verwachting groeien met USD 1549,86 miljard, bij een CAGR van 15,5% tijdens de prognoseperiode 2022-2030

Apr 13, 2023 7:16 PM ET

De Smart City Market verwijst naar de wereldwijde markt voor technologieën, diensten en oplossingen die steden in staat stellen efficiënter, duurzamer en leefbaarder te worden door het gebruik van geavanceerde technologieën zoals het Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en big data-analyse.

De wereldwijde markt voor slimme steden zal naar verwachting groeien van USD 410,8 miljard in 2020 tot USD 1549,86 miljard in 2030, bij een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,5% tijdens de prognoseperiode. De groei wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar slimme oplossingen om verstedelijking en milieu-uitdagingen aan te pakken, zoals verkeersopstoppingen, luchtvervuiling en energiebeheer.

Belangrijkste spelers

Grote spelers op de smart city markt zijn onder andere.

  • Cisco-systemen
  • IBM Corporation
  • Siemens AG
  • Schneider Electric SE
  • Microsoft Corporation
  • Huawei Technologies Co., Ltd., onder andere.

Deze bedrijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve smart city-oplossingen te ontwikkelen en vormen ook partnerschappen en samenwerkingen met andere spelers in de markt om hun aanbod en bereik uit te breiden.

Download pdf-voorbeeld van Smart City Market @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2624

Regionale analyse

De smart city-markt kan regionaal worden geanalyseerd op basis van de adoptie van smart city-technologieën en de beschikbaarheid van ondersteunende infrastructuur. De belangrijkste regio’s in de smart city-markt zijn:

Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse smart city-markt wordt gedreven door de vroege adoptie van geavanceerde technologieën en de aanwezigheid van grote aanbieders van smart city-oplossingen. De Verenigde Staten en Canada zijn de belangrijkste landen die bijdragen aan de groei van de Noord-Amerikaanse smart city-markt.

Europa: De Europese smart city-markt wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van smart city-initiatieven door de Europese Unie (EU) en de implementatie van smart city-projecten in grote Europese steden. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Spanje zijn enkele van de belangrijkste landen die bijdragen aan de groei van de Europese smart city-markt.

Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische smart city-markt wordt gedreven door de snelle verstedelijking en toenemende overheidsinitiatieven om slimme steden in de regio te ontwikkelen. Landen als China, Japan, Singapore, Zuid-Korea en India leveren een belangrijke bijdrage aan de groei van de Aziatisch-Pacifische smart city-markt.

Midden-Oosten en Afrika: De smart city-markt in het Midden-Oosten en Afrika wordt gekenmerkt door de ontwikkeling van smart city-projecten in grote steden zoals Dubai, Abu Dhabi, Riyad en Doha. De marktgroei wordt gedreven door toenemende overheidsinitiatieven en investeringen in smart city-infrastructuur.

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse smart city-markt wordt gedreven door toenemende verstedelijking en de implementatie van smart city-initiatieven in grote steden zoals Sao Paulo.

Krijg volledige rapportdetails van Smart City Market @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-city-market-2624

Marktsegmentatie

Slimme steden verwijzen naar stedelijke gebieden die gebruikmaken van geavanceerde technologie en data-analyse om de kwaliteit van leven van hun inwoners te verbeteren, duurzaamheid te verbeteren en economische groei te stimuleren. De smart city-markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende criteria, waaronder:

Toepassing: Smart city-technologieën kunnen worden gebruikt in verschillende toepassingen, zoals slim transport, slim energiebeheer, slim bouwen, slim bestuur en slimme gezondheidszorg.

Component: De smart city-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de componenten die worden gebruikt in het smart city-ecosysteem, zoals hardware, software en services.

Eindgebruiker: De smart city-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de eindgebruikers, waaronder overheden, residentiële gebruikers en commerciële gebruikers.

Geografie: De smart city-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Implementatiemodel: De smart city-markt kan worden gesegmenteerd op basis van de implementatiemodellen, zoals cloudgebaseerd en on-premise.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2624

Technologie: De smart city-markt kan ook worden gesegmenteerd op basis van de gebruikte technologie, zoals Internet of Things (IoT), kunstmatige intelligentie (AI) en big data-analyse.

Ontwikkelingsfase: Slimme steden kunnen worden ingedeeld in steden die zich in de planningsfase bevinden, steden die zich in de planningsfase bevindende ontwikkelingsfase en de fasen die al operationeel zijn.

Elk van deze segmentatiecriteria biedt een uniek perspectief op de smart city-markt en helpt bij het ontwikkelen van gerichte marketingstrategieën voor verschillende marktsegmenten. Bovenkant van het formulier

Gerelateerde rapporten:

Draadloze telefoon batterij markt Onderzoeksrapport – Global Industry Forecast to 2030

Smart Display Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2027

Micro-LED Display Markt Onderzoeksrapport Global Forecast tot 2027

Buitenverlichting Markt Onderzoeksrapport – Prognose tot 2030     

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  Smart City Market,Smart City Market Size,Smart City Market Share,Smart City Market Trends,Smart City Market Growth,Smart City Market Analysis,Smart City Industry,Smart City Market Report