header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wind Turbine Blade Market Worth Estimated 76,321 Million at Driving CAGR van 20,5% Inzichten door Siemens, Gamesa, Acciona, Stem, Vestas Wind Systems, Suzlon

Apr 13, 2023 1:00 PM ET

Wind Turbine Blade Marktoverzicht

Wind Turbine Blade Market zal naar verwachting USD 76.321 miljoen waard zijn, met een CAGR van 20,5% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030), vanwege de mix van bewustzijn en economische voordelen.

De markt voor windturbinebladen heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van de toenemende vraag naar hernieuwbare energiebronnen en de ontwikkeling van windenergietechnologie. Windturbinebladen zijn een cruciaal onderdeel van windturbines, omdat ze verantwoordelijk zijn voor het opvangen van windenergie en het omzetten ervan in mechanische energie, die vervolgens kan worden gebruikt om elektriciteit op te wekken.

De wind staat bekend als een veel voorkomende hernieuwbare energiebron. Over het algemeen gebruiken windturbines deze energie in verschillende gebieden. In de afgelopen jaren is de populariteit van windturbines toegenomen vanwege het gebruik van wind als hernieuwbare energiebron.

Top beursgenoteerde spelers in de industrie:

De belangrijkste concurrerende spelers in de wind turbinebladindustrie zijn,

  • Gamesa Corporacion Tecnologica (Spanje)
  • Stem AS (Denemarken)
  • Suzlon Energy Limited (Indië)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Acciona S.A. (Spanje)
  • Vestas Wind Systems (Denemarken)
  • en anderen.

Voorbeeldrapport aanvragen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1150

Nieuws uit de industrie

Zo werd in 2019 een grote order binnengehaald door de prominente marktspeler Siemens Gamesa Renewable Energy. Deze grote order was voor taiwan’s Ørsted 900 MW offshore windpark. In deze order moet het bedrijf 8 M.W. offshore windturbines leveren aan Taiwan.

Groeifactoren van de windturbinebladmarkt:

De wereldwijde markt voor windturbinebladen zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien, gedreven door de toenemende vraag naar hernieuwbare energiebronnen en de voortdurende ontwikkeling van windenergietechnologie.

De dalende kosten van de opwekking van windenergie zullen naar verwachting de wereldwijde groei van de wind turbinebladmarkt tijdens de prognoseperiode stimuleren. Bovendien wordt voorspeld dat het toenemende bewustzijn en de economische voordelen de wereldwijde marktgroei zullen stimuleren. De hoge kosten van het opzetten van de installatie om energie op te wekken, zullen naar schatting de wereldwijde marktgroei echter belemmeren.

Marktsegmentatie van windturbinebladen

De wereldwijde markt voor windturbinebladen is gesegmenteerd op basis van materiaaltype, capaciteit, grootte en toepassing.

In termen van materiaaltypesegment is de huidige markt voor windturbineblad ingedeeld in koolstofvezel en glasvezel. Op basis van het capaciteitssegment is de wereldwijde markt voor windturbineblad gescheiden in 2 Mw, 5 Mw, Minder dan 2 Mw en 5 Mw.

Op basis van het groottesegment is de wereldwijde markt voor windturbinebladen ingedeeld in meer dan 50 meter, tot 27 meter, 38 50 meter en 28 37 meter. Op basis van het toepassingssegment is de wereldwijde markt voor Wind Turbine Blade gesegmenteerd in Offshore en Onshore.

Nieuws uit de industrie

Zo werd in 2019 een grote order binnengehaald door de prominente marktspeler Siemens Gamesa Renewable Energy. Deze grote order was voor taiwan’s Ørsted 900 MW offshore windpark. In deze order moet het bedrijf 8 M.W. offshore windturbines leveren aan Taiwan.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1150

Regionale analyse van de windturbinebladmarkt

De regio’s zoals Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld spelen een belangrijke rol in de groei van de wereldwijde markt voor windturbinebladen.

De dominante regionale markt is de regionale markt in Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode. Deze regionale markt groeit door de stijgende vraag naar windenergie in landen als China, Japan en India. Bovendien hebben deze regionale delen overheidssteun met gunstige wetten die de plaatsing van windturbines bevorderen. Samen met deze, zal het toenemende bewustzijn over de voordelen van het gebruik van een hernieuwbare energiebron om stroom op te wekken naar verwachting groei brengen in deze regionale markt.

Bovendien de hoogst winstgevende regionale markt tijdens de beoordelingsperiode in Europa. Deze regio breidt zich uit door de stijgende vraag in diverse industrieën en gunstige milieuomstandigheden.

Het rapport beantwoordt de volgende vragen:

  1. Wat zijn de belangrijkste drijfveren van deze marktgroei?
  2. Wat zijn de opkomende trends die de vraag naar deze industrie in de toekomst kunnen beïnvloeden?
  3. Hoe zal de markt

evolueren in de komende 5-10 jaar?

  • Welke strategieën moeten bedrijven volgens u toepassen om aan de vraag te voldoen en te profiteren van marktgroeimogelijkheden?
  • Wat zal het toekomstige groeitempo van de markt zijn?
  • Wat is de huidige vraag naar deze markt?
  • Andere gerelateerde rapporten:

    Batterijbeheersysteem (BMS) Markt

    Kleine windenergiemarkt

    HVDC-transmissiemarkt

    Off-Grid Zonne-energiemarkt

    Offshore Support Vessels Markt

    Over:

    Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace &Defense, Automotive, C&M, Energy &Power, F&B, Healthcare &Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &Mining en Semiconductor.

    Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst

    99 Hudson Street,5e verdieping

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Verkoop: 1 628 258 0071(US) 

    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

    E-mail: [email protected]


    Keywords:  Wind Turbine Blade Market Manufacturers,Wind Turbine Blade Market Size,Wind Turbine Blade Market Growth,Wind Turbine Blade Market Trends,Wind Turbine Blade Market Forecast