header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aseptische markt voor automatische vulmachines om tegen 2030 een omzet ter waarde van USD 6,4064 miljard te genereren I Groeipercentage (CAGR) van 6,3% Voorspeld tot 2030

Apr 14, 2023 5:00 PM ET

De marktomvang van aseptische automatische vulmachines werd in 2021 gewaardeerd op USD 3,70 miljard. De markt voor aseptische automatische vulmachines zal naar verwachting groeien van USD 3,93 miljard in 2022 tot USD 6,4064 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,3% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

In de komende jaren is het gebruik van aseptische automatiseringsvulmachines toegenomen als gevolg van medicijninnovatie en er is begrijpelijkerwijs veel scepsis bij de consument, de grootste drijfveer in de farmaceutische industrie. De komst van steeds meer geïndividualiseerde geneesmiddelen, zal waarschijnlijk meer vraag naar dergelijke innovaties in de farmaceutische industrie zien. Natuurlijk kost het ontwikkelen van nieuwe medicijnen tijd en moeite. Goedkoop is het ook niet. Gemiddeld duurt het tien jaar onderzoek om een experimenteel medicijn op de markt te brengen. Terwijl grote farmaceutische bedrijven een voordeel hebben als het gaat om distributie en productie, zijn kleinere bedrijven over het algemeen beter in het innoveren en mogelijk verplaatsen van een product in de pijplijn. Sommige startups zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van nieuwe medicijnverbindingen en ze geven de voorkeur aan volautomatische technologie vanwege de effectiviteit en efficiëntie ervan.   

De wereldwijde markt is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-pandemie. omdat het wijdverspreide bezorgdheid en economische ontbering van industrieën en individuen over de hele wereld veroorzaakt. De aseptische fabrikanten van automatische vulmachines wereldwijd leveren hun producten en oplossingen aan verschillende producten in de farmaceutische industrie. Bovendien zullen dergelijke industrieën zonder een effectieve aseptische automatische vuloplossing niet in staat zijn om aan de vraag van consumenten in de markt te voldoen en een financiële crisis het hoofd te bieden.

Voorbeeldrapport-https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11327 ophalen

Competitief landschap

De wereldmarkt is gefragmenteerd en een paar producenten controleren het grootste deel van het aandeel. Grote bedrijven richten hun focus op het leveren van geavanceerde producten om te helpen bij het vergroten van de acceptatie, wat de groei van een land met geavanceerde producten kan helpen versterken. Hoewel spelers de markt domineren, zijn enkele lokale spelers met een beperkt marktaandeel ook prominent aanwezig op deze markt. Belangrijke spelers zijn Watson-Marlow Fluid Technology Solutions, Bausch Advanced Technology Group, Maquinaria Industrial Dara, Sl, Barry-Wehmiller, John Bean Technologies Corporation, Packaging Group Gmbh, Syntegon Technology Gmbh, Saintyco, Groninger & Co. Gmbh, Lodha International Llp, Adinath International.

 Belangrijke bedrijven in de aseptische automatische vulmachine markt omvat

  • Watson-Marlow Fluid Technology Oplossingen
  • Bausch Advanced Technology Groep
  • Maquinaria Industriële Dara, Sl
  • Barry-Wehmiller
  • John Bean Technologies Corporation
  • Verpakkingsgroep Gmbh
  • Syntegon Technology Gmbh
  • Saintyco
  • Groninger & Co. Gmbh
  • Lodha Internationale Llp
  • Adinath International, onder andere

Segmentatie

Op verpakkingstype

  • Ampullen: Een ampul is een verzegelde container die meestal van glas is gemaakt en is ontworpen om vloeibare monsters op te slaan. De meeste hedendaagse ampullen bieden hun componenten bescherming tegen de lucht en andere verontreinigende stoffen in het milieu. Ampullen zijn de ideale keuze voor farmaceutische verpakkingen vanwege hun eigenschappen en de garantie van bescherming tegen externe reactanten en onzuiverheden. De ampullen worden aan de bovenkant thematisch afgedicht door de dunne toplaag met een vlam te smelten; om de verzegeling los te maken, klikt u gewoon de hals van de fles vast.

 

  • Flesjes: Flacons zijn kleine glazen of plastic vaten of flessen, vaak gebruikt om medicatie op te slaan als vloeistoffen, poeders of capsules. Ze kunnen ook worden gebruikt als wetenschappelijke monstervaten, zoals in analytische chromatografie autosampler apparatuur. Een injectieflacon kan buisvormig zijn of kan lijken op een fles met een hals. Het volume dat door de nek wordt gedefinieerd, staat bekend als de hoofdruimte. Moderne flacons worden vaak gemaakt van polymeren zoals polypropyleen. Injectieflacons zijn er in verschillende soorten en maten, waaronder die welke worden gebruikt voor geneesmiddelen met één dosis en meerdere doses

 

  • Spuiten: Een spuit is een eenvoudige zuigerpomp gemaakt van een plunjer die goed in een tonvormige buis past. De spuit kan vloeistof of gas opnemen en afgeven via een afvoeropening aan het open uiteinde van de buis door de zuiger lineair langs de binnenkant van de buis te trekken en te duwen. Om de stroom in en uit het vat te leiden, kan het open uiteinde van de spuit worden uitgerust met een hypodermische naald, een mondstuk of een slang. In

klinische geneeskunde,

 

  • Tassen en zakjes: Farmaceutische en medische zakjes zijn ontworpen om aseptische vloeistoffen te beschermen tegen vocht, geur, licht, chemische weerstand, zuurstof en verontreinigingen, en helpen ook bij het verbeteren van de houdbaarheid. Stazakken, platte zakjes, gelamineerde rolvoorraadzakjes, plastic zakken zijn enkele van de farmaceutische verpakkingsformaten die veel worden gebruikt.

 

  • Flessen: Een fles is een container met smalle hals in verschillende vormen en maten die bestaat uit een ondoordringbaar materiaal zoals glas, plastic of aluminium dat vloeistoffen opslaat en transporteert. De mond kan aan de bottellijn worden afgesloten met een interne stop, een externe flesdop, een sluiting of inductieafdichting. Flessen die aseptisch zijn gevuld, zijn gemakkelijk te hanteren, schokbestendig en hersluitbaar. Een fles is een frisse benadering van de groeiende markt voor farmaceutische producten en gekoelde vloeistoffen, evenals een uitstekende manier om zich te onderscheiden van de concurrentie in de schappen.

 

Vraag om maatwerk-https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11327

 

Op machinetype

  • Vulmachines: Een vulmachine is een speciaal type verpakkingsmachine dat wordt gebruikt om een product uit bulk te meten met een vooraf gedefinieerde waarde, zoals het niveau in een container, massa of volume. Na het uitvoeren van de meting vult de machine het product in zakjes, injectieflacons, ampullen, flessen of een andere container die wordt gebruikt voor verpakking.

 

  • Reinigings- en sterilisatiemachines: Reinigings- en sterilisatiemachines zijn zeer specifiek ontworpen voor gebruik in de farmaceutische sector. Reiniging is het verwijderen van vreemd materiaal uit containers, wat meestal gebeurt met water en reinigingsmiddelen of enzymatische behandelingen. Omdat anorganische en organische materialen die op de oppervlakken van de container achterblijven de efficiëntie van deze vloeistoffen verstoren, is een grondige reiniging essentieel voorafgaand aan desinfectie en sterilisatie op hoog niveau. 

Op snelheidsbereik

  • Onder de 5000: De aseptische automatische vulmachine in dit segment heeft een vulcapaciteit van minder dan 5000 per uur. Dit bereik van vulcapaciteit heeft over het algemeen de voorkeur voor toepassingen met lagere snelheden. Sommige specificaties van dit soort aseptische automatische vulmachines zijn compact van ontwerp, eenvoudige en snelle formaatverandering, in staat tot horizontale en longitudinale verwerking, zeer goed vermogen om te worden gereinigd en goede toegankelijkheid.

 

  • 5000-15000: Het segment 5000- 15000 per uur bestaat uit aseptische automatische vulmachines met vulcapaciteiten variërend tussen 5000 per uur en 15000 per uur. Dit zijn hogesnelheidsmachines die specifiek worden gebruikt voor grote productievereisten. Deze vulmachines zijn gemakkelijk toegankelijk op het individuele station vanwege het smalle machineontwerp.

 

  • Boven de 15000: De aseptische automatische vulmachine in dit segment heeft een vulcapaciteit van meer dan 15000 per uur. De automatische aseptische vulmachine in het segment wordt op grote schaal gebruikt voor zware toepassingen en in grote productiebedrijven. Deze aseptische vulmachines worden vaak gebruikt door full-scale farmaceutische en gezondheidszorg fabrikanten.

 

Toegang tot het volledige rapport- https://www.marketresearchfuture.com/reports/aseptic-automatic-filling-machine-market-11327

Per regio

  • Noord-Amerika: Noord-Amerika is een van de prominente regionale markten voor de aseptische automatische vulmachine met landen als Canada, de Verenigde Staten en Mexico. De Verenigde Staten zijn de grootste en snelst groeiende markt voor aseptische automatische vulmachines in Noord-Amerika. Toonaangevende fabrikanten en grote bedrijven die de aseptische markt voor automatische vulmachines in Noord-Amerika aansturen. De markt voor aseptische vulmachines wordt momenteel gedreven door verschillende factoren. De nieuwe technologische vooruitgang in de automatische vulmachine-industrie en de populariteit van automatische vul- en sterilisatiemachines onder het verpakkingstype zoals ampullen, flacons, spuiten en flessen in de farmaceutische sectoren hebben de vraag op het continent gekatalyseerd

 

  • Europa: In Europa heeft de toename van de productie van farmaceutische en gezondheidsartikelen de noodzaak vergroot om aseptische automatische vulmachines te produceren voor de bescherming van vloeibare dosering, nutraceuticals en

halfvaste items van verder bederf. Bovendien zijn een hogere operabiliteit, flexibiliteit en een hogere output enkele van de kenmerken die de markt voor automatische vulmachines in Europa aandrijven. De groeiende bezorgdheid over de gezondheid in de landen van Europa verhoogt de behoefte aan farmaceutische producten met materiaal van goede kwaliteit, wat verder leidt tot een toegenomen vraag naar aseptische automatische vulmachines.

 

  • Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische markt voor aseptische automatische vulmachines omvat India, China, Japan en anderen. Deze landen hebben verschillende regels opgesteld om de kwaliteit en veiligheid van gezondheidsartikelen te bewaken. India staat bekend als het toonaangevende farmaceutische medicijnproductieland in de Regio Azië-Pacific. Tijdens covid heeft India de grootste fabrikant en exporteur van farmaceutische artikelen ter wereld die de markt voor vulmachines in de regio Azië-Pacific leidt. De bedrijven gaan vooruit om geavanceerde technologische oplossingen te bieden in farmaceutische segmenten

 

  • Midden-Oosten &Afrika: De kansen voor een aseptische markt voor automatische vulmachines in ontwikkelingsgebieden zoals het Midden-Oosten en Afrika zijn indrukwekkend. De automatische vulmachine-industrie in de regio verschuift snel naar geavanceerde technologie om innovatieve vul-, reinigings- en sterilisatieoplossingen te ontwikkelen voor geavanceerde verwerkings-, productie- en supply chain-modellen. Verschillende bedrijven concentreren zich ook op het uitbreiden van hun activiteiten in de regio’s en het verbeteren van hun productportfolio.

 

Gerelateerd rapport-

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Aseptic Automatic Filling Machine,Aseptic Automatic Filling Machine Market,Aseptic Automatic Filling Machine Industry