header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blankets Marktgrootte / aandeel ter waarde van USD 9,7 miljard in 2030 bij een CAGR van 4,2%: Market Research Future

Apr 14, 2023 10:00 AM ET

Algemene marktinzichten:

Volgens mrfr-analyse zal de algemene markt naar verwachting een CAGR van ~ 4,2% registreren van 2020 tot 2027 en een waarde van meer dan USD 9,7 miljard hebben in 2027.

De term Blanket Market is geen veelgebruikte term in het bedrijfsleven of de economie. Een mogelijke interpretatie van de term zou kunnen verwijzen naar de markt voor dekens, die een specifiek segment van de textielindustrie zou zijn. De algemene markt kan fabrikanten, groothandelaren en detailhandelaren omvatten die dekens produceren, distribueren en verkopen aan klanten.

De omvang van de algemene markt zou afhangen van verschillende factoren, zoals de vraag naar dekens, consumentenvoorkeuren en marktconcurrentie. De dekenmarkt kan ook variëren op basis van de soorten dekens die worden verkocht, zoals elektrische dekens, verzwaarde dekens of traditionele dekens gemaakt van materialen zoals wol, katoen of synthetische vezels.

De COVID-19-pandemie had verschillende gevolgen voor de algemene markt, omdat mensen meer tijd thuis doorbrengen vanwege lockdowns en beperkingen, is de vraag naar huishoudelijke artikelen, waaronder dekens, toegenomen. Veel mensen gebruiken dekens niet alleen voor warmte, maar ook als een manier om een gezellige en comfortabele thuisomgeving te creëren. Dit heeft geleid tot een toename van de verkoop van dekens, met name voor online retailers die een sterke toename van de vraag hebben gezien.

Klik hier om toegang te krijgen tot een gratis voorbeeldrapport van de Global Blankets Market @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10391

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn: American Blanket Company (VS), Pendleton Woolen Mills (VS), Hudson’s Bay Company (Canada), Boll and Branch (VS), URBANARA GmbH (Duitsland), Shanghai Easun Group (China), Medline Industries Inc. (VS), Chellco Industries Limited (Nigeria), Biddeford Blankets LLC (VS)

Marktsegmentatie:

De algemene markt is gesegmenteerd in Type, Materiaaltype, Verkoopkanaal en Eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in elektrische deken en gewone deken

Op basis van het materiaaltype is de markt gesegmenteerd in wol, katoen en polyester.

Op basis van de Applicatie is de markt gesegmenteerd in huishouden en commercieel.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in residentieel en commercieel

Op basis van het verkoopkanaal is de markt gesegmenteerd in groothandelaren / distributeurs, hypermarkten / supermarkten, speciaalzaken, multibrand-winkels, onafhankelijke kleine detailhandelaren, online retailers en anderen

Vraag een aangepaste kopie van blankets market report aan @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/blanket-market-10391

Regionale analyse:

Azië-Pacific is een van de grootste regio’s voor de totale algemene markt.

De toenemende verstedelijking, veranderende levensstijlen en de groeiende vraag naar comfortabele en hoogwaardige beddengoedproducten stimuleren de groei van de dekenmarkt in de regio Azië-Pacific. De groeiende middenklasse in landen als India en China is ook een belangrijke factor die de vraag naar dekens in deze regio stimuleert.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor dekens, waarbij de vraag wordt gedreven door factoren zoals koud weer en een hoge levensstandaard.

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandel, door Market Research Future:

Kussen markt Informatie- per materiaal (100% katoen, 100% bamboevezel, 100% zijde, 100% polyester en andere), per vulmateriaal (traagschuim, holle vezel, latex, microvezel en andere), per vorm (vierkant, U-vorm, rechthoek, golf, rond, convex en anderen), per kenmerk (therapie, koeling, anit-statisch, antibacteriën en anderen), per toepassing (decoratief, slapend, beddengoed, reizen, massage en anderen) per regio voorspeld tot 2030

Tapijten en tapijten Markt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (geweven, getuft, geknoopt, naaldgeponst en andere), per MATERIAAL (nylon, polyester, polypropyleen, katoen, wol, zijde, jute, anderen), per eindgebruiker (residentieel en commercieel), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Voorspelling tot 2030.

Over MarketOnderzoekstoekomst:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en nauwkeurige analyse over diverse markten, submarkten en doelconsumenten. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen op basis daarvan moeten worden genomen.

Ons snel opkomende marktonderzoeksbureau is gewapend met een bedreven onderzoeksanalistenteam dat zich richt op het verzamelen van nuttige gegevens en analyses in termen van economische en technologische vooruitgang. Onze bekwame analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rond verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten stapsgewijze begeleiding, door middel van consulting en strategische diensten, waardoor ze tot een praktische en effectieve beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Blankets Market,Blankets Market Size,Blankets Market Share,Blankets Market Trends,Blankets Market Overview,Blankets Market Outlook