header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor geavanceerde bouwmaterialen groeit met een CAGR van 6,02 en bereikt usd 91,74 miljard in 2030

Apr 14, 2023 5:00 PM ET

De Advanced Building Materials Market werd in 2021 gewaardeerd op USD 54,21 miljard; verwacht wordt dat het in 2030 USD 91,74 miljard zal bereiken, met een groei van 6,02% CAGR.

De bouwsector is voortdurend op zoek naar manieren om tijd en kosten te verminderen en tegelijkertijd producten van hoge kwaliteit te leveren. Dit heeft geleid tot de ontwikkeling en toepassing van geavanceerde bouwmaterialen die efficiënter en kosteneffectiever zijn. Deze materialen helpen de bouwtijd te verkorten en dragen bij aan de algehele duurzaamheid van de gebouwde omgeving. Kortere bouwtijd is mogelijk door het gebruik van materialen die gemakkelijker te installeren zijn, minder stappen of speciale vaardigheden vereisen en een langere levensduur hebben. Deze materialen worden vaak geleverd met geprefabriceerde componenten die op locatie worden geassembleerd, waardoor de behoefte aan traditionele bouwmethoden op locatie wordt verminderd. De kosteneffectiviteit van geavanceerde bouwmaterialen is ook een belangrijke factor die bijdraagt aan hun marktgroei.

Ook creëren overheidsuitgaven voor infrastructuurontwikkeling een enorme vraag naar geavanceerde bouwmaterialen, zoals hoogwaardig beton, energie-efficiënte isolatie en duurzame bouwmaterialen. Deze vraag stimuleert op zijn beurt onderzoek en ontwikkeling op het gebied van geavanceerde bouwmaterialen, wat leidt tot de creatie van nieuwe en innovatieve materialen. Bovendien, wanneer overheden investeren in infrastructuurprojecten, stellen ze vaak normen vast voor duurzame en energie-efficiënte bouwpraktijken. Dit motiveert de bouwsector om deze praktijken over te nemen en geavanceerde bouwmaterialen te gebruiken, wat resulteert in een verhoogde vraag naar deze materialen.

Zoals de meeste industrieën werd de bouwsector getroffen door de opkomst van COVID-19. In de eerste maanden van de pandemie zakte de groei van de bouwsector in, gekenmerkt door dalende inkomsten en verstoring van de toeleveringsketen en productiefaciliteiten die werken met een gedeeltelijk personeelsbestand in hun productielijn. Het versnelde echter de belangrijkste trends in de mobiliteitswaardeketen die nog in de pijplijn zaten vóór het ontstaan van de pandemie. De bouwsector zal naar verwachting de komende jaren geavanceerder, verbondener en digitaler zijn. De spelers die actief zijn in de sector werken aan pragmatische plannen gericht op kasstromen, schuldniveaus en kritieke operaties.

Download hier een voorbeeldrapportexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11440

Competitief landschap

De aanwezigheid van veel regionale en lokale leveranciers kenmerkt de Advanced Building Materials Market. De wereldmarkt is zeer concurrerend, waarbij alle spelers concurreren om een groter marktaandeel te verwerven. De leveranciers concurreren op basis van kosten, productkwaliteit, betrouwbaarheid en aftermarket-services. Daarom moeten leveranciers kosteneffectieve en efficiënte producten leveren om te overleven en te slagen in een concurrerende marktomgeving.

Kingspan Group PLC, PPG Industries Inc., BASF SE, Saint-Gobain Group en Cemex zijn de belangrijkste spelers op de markt en concurreren op het gebied van een verscheidenheid aan toepassingen voor de markt voor geavanceerde bouwmaterialen en hun componenten, evenals efficiëntie, betrouwbaarheid, betaalbaarheid en geavanceerde technologie. De primaire focus van de spelers is om geavanceerde producten te leveren om te helpen bij het vergroten van de acceptatie, wat de groei van een land met geavanceerde producten kan helpen versterken.

Nu kopen @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11440

Segmentatie

Gebaseerd op het materiaaltype

  • Geavanceerd cement en beton: Geavanceerd cement en beton zijn enkele van de meest populaire bouwmaterialen die tegenwoordig in de bouwsector worden gebruikt. Deze materialen bieden verschillende functies ten opzichte van traditionele materialen, zoals verbeterde duurzaamheid, verhoogde sterkte en verminderde impact op het milieu. Een van de belangrijkste voordelen van geavanceerd cement en beton is dat ze kunnen worden aangepast om aan specifieke vereisten te voldoen. Het voordeel van geavanceerd cement en beton is dat ze kunnen worden geproduceerd met behulp van duurzame materialen, wat helpt om de milieu-impact van bouwprojecten te verminderen.
  • Kruislings gelamineerd hout: Kruislings gelamineerd hout is een geavanceerd bouwmateriaal gemaakt van lagen houten panelen die haaks op elkaar zijn gelijmd. Elke laag bestaat uit kleinere stukken hout, meestal met de nerf in dezelfde richting, en de panelen kunnen uit drie tot zeven lagen bestaan. Kruislings gelamineerd hout is een lichtgewicht materiaal, wat betekent dat het kan worden gebruikt om hoger te bouwen

gebouwen zonder de noodzaak van extra ondersteunende structuren. Kruislings gelamineerd hout biedt ook een hoge sterkte en stabiliteit, waardoor het geschikt is voor gebruik in seismische zones en orkaangevoelige gebieden.

  • Structureel geïsoleerd paneel: Structureel geïsoleerde panelen zijn een soort geavanceerd bouwmateriaal dat wordt gebruikt bij de constructie van gebouwen, met name voor muren, daken en vloeren. Structureel geïsoleerde panelen zijn gemaakt van een schuimkern ingeklemd tussen twee stijve mantelmaterialen, typisch georiënteerde strengplaat. Structurele geïsoleerde panelen bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele bouwmaterialen, waaronder hoge isolatieniveaus, verminderd energieverbruik, verwarmings- en koelingskosten, die uitstekende structurele ondersteuning en weerstand bieden tegen schokken en weersomstandigheden. Deze panelen zijn hoogwaardige bouwsystemen voor residentieel en licht commercieel gebruik. Al deze kenmerken maken een structureel geïsoleerd paneel een steeds populairdere keuze voor de moderne bouw.
  • Afdichtingsmiddelen: Afdichtingsmiddelen zijn een belangrijk onderdeel van geavanceerde bouwmaterialen, omdat ze helpen voorkomen dat vocht en lucht de schil van een gebouw infiltreren. Geavanceerde bouwproducten zijn ontworpen om superieure energie-efficiëntie, duurzaamheid en duurzaamheidsprestaties te bieden. Afdichtingsmiddelen dichten voegen en openingen tussen verschillende bouwcomponenten, zoals ramen, deuren en muren, af om waterinfiltratie en luchtlekken te voorkomen en de thermische isolatie te verbeteren. Ze zijn meestal gemaakt van polyurethaan, siliconen of hybride polymeren en zijn er in verschillende vormen, zoals kit, tapes en kitsprays.
  • Andere: De andere segmenten van geavanceerde bouwmaterialen omvatten geavanceerde verven, geavanceerde waterdichtingsoplossingen, transparant hout, slim glas en 3D-geprinte materialen. Deze materialen bieden superieure prestaties op het gebied van sterkte, duurzaamheid, energie-efficiëntie en duurzaamheid.
  • Gebaseerd op toepassing

    • Residentieel: Het doel van het gebruik van geavanceerde bouwmaterialen in de woningbouw is om huizen te creëren die duurzamer, energiezuiniger, veiliger en duurzamer zijn. Geavanceerde materialen zoals geïsoleerde betonvormen, energiezuinige ramen, afdichtingsmiddelen en technisch hout bieden verbeterde structurele sterkte en weerstand tegen weersinvloeden, seismische activiteit en andere gevaren. Deze materialen zorgen ook voor een betere isolatie, waardoor het energieverbruik dat nodig is voor het verwarmen en koelen van huizen wordt verminderd. Bovendien kunnen geavanceerde bouwmaterialen de binnenluchtkwaliteit en brandveiligheid verbeteren, waardoor een gezondere leefomgeving voor de bewoners wordt geboden.
    • Commercieel: Geavanceerde bouwmaterialen zijn zeer veelzijdig en kunnen op verschillende manieren worden toegepast in de utiliteitsbouw. Een van de belangrijke toepassingen is het creëren van duurzame en energiezuinige gebouwen. Geavanceerde bouwmaterialen zoals groene isolatie, energiezuinige ramen en hernieuwbare energiesystemen kunnen helpen het energieverbruik te verminderen, waardoor de koolstofvoetafdruk van een gebouw wordt verlaagd. Hoogwaardig beton, technisch hout en composietmaterialen kunnen worden gebruikt om structuren te maken die bestand zijn tegen weersinvloeden en seismische activiteit, waardoor de veiligheid en duurzaamheid van het gebouw wordt verbeterd.
    • Industrieel: Geavanceerde bouwmaterialen worden veel gebruikt in de industriële bouw om duurzame, efficiënte en veilige structuren te creëren. Industriële faciliteiten vereisen materialen die bestand zijn tegen zware omstandigheden, zoals hoge temperaturen, zware belastingen en blootstelling aan chemicaliën. Geavanceerde materialen zoals hoogwaardig beton, cement, geavanceerde verf en composieten bieden verbeterde structurele sterkte, weerstand tegen slijtage en verbeterde isolatie. Deze materialen kunnen ook de onderhouds- en reparatiekosten verlagen, waardoor industriële faciliteiten gedurende langere perioden operationeel en productief blijven.

    Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/advanced-building-materials-market-11440

    Op basis van regio

    • Noord-Amerika: De markt voor geavanceerde bouwmaterialen in Noord-Amerika zal naar verwachting de komende jaren aanzienlijk groeien. Deze materialen worden gebruikt in de bouwsector om de bouwsterkte, duurzaamheid en duurzaamheid te verbeteren. De markt wordt gedreven door factoren zoals de stijgende vraag naar milieuvriendelijke materialen, toenemende verstedelijking en de behoefte aan energiezuinige gebouwen. Noord-Amerika levert een belangrijke bijdrage aan de wereldwijde markt voor geavanceerde bouwmaterialen, waarbij de Verenigde Staten de grootste markt in de regio zijn. De markt omvat verschillende materialen zoals geavanceerde composieten, geavanceerde keramiek, hoogwaardige isolatiematerialen en geavanceerde coatings.
    • Europa: Europa’s markt voor geavanceerde bouwmaterialen is een snel evoluerende sector,

    gedreven door factoren zoals toenemende bouwactiviteit, vraag naar geavanceerde duurzame bouwmaterialen en energie-efficiënte materialen, en overheidsvoorschriften ter bevordering van groene bouwpraktijken. De markt omvat een breed scala aan producten, waaronder geavanceerd beton, isolatiematerialen, dakbedekking, structurele composieten en andere. Belangrijke trends in de markt zijn de adoptie van nieuwe technologieën, zoals nanotechnologie en 3D-printen, en het toenemende gebruik van gerecyclede en biobased materialen.

  • Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische markt voor geavanceerde bouwmaterialen is een dynamische en snel evoluerende industrie die wordt aangedreven door factoren zoals bevolkingsgroei, verstedelijking en een toenemende vraag naar duurzame en energiezuinige bouwmaterialen. De regio is de thuisbasis van enkele van ‘s werelds snelst groeiende economieën, zoals China, Japan, India en Zuidoost-Aziatische landen, die een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de markt voor geavanceerde bouwmaterialen. De aziatisch-pacifische markt voor geavanceerde bouwmaterialen is zeer concurrerend, met een groot aantal binnenlandse en internationale spelers die actief zijn in de regio.
  • Rest van de wereld: De rest van de wereld bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika. De markt voor geavanceerde bouwmaterialen in het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt. De MEA-regio heeft een toename van bouwprojecten gezien, met name in de commerciële en residentiële sector, waardoor de vraag naar geavanceerde bouwproducten is toegenomen. Deze materialen omvatten hoogwaardig beton, lichtgewicht materialen en geavanceerde isolatiesystemen, die worden gebruikt om de energie-efficiëntie en duurzaamheid van gebouwen te verbeteren. Zuid-Amerika, Brazilië, Chili en Argentinië hebben een vergelijkbare trend gezien, met een toegenomen vraag naar geavanceerde bouwmaterialen om de ontwikkeling van infrastructuur en moderniseringsinspanningen te ondersteunen.
  • Gerelateerd rapport:

    https://www.marketresearchfuture.com/reports/block-paving-market-2062

    https://www.marketresearchfuture.com/reports/skid-steer-loader-market-2328

    https://www.marketresearchfuture.com/reports/fiberglass-flooring-market-2936

    https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-stone-market-3894

    https://www.marketresearchfuture.com/reports/decorative-tile-market-4277

     

    Contact:
    Marktonderzoek Toekomst®
    99 Hudson Street,5e verdieping
    New York City, New York 10013
    Verenigde Staten van Amerika
    Telefoon:
    1 628 258 0071 (VS)
    44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
    E-mail: [email protected]
    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Building Materials,Advanced Building Materials,Advanced Building Materials Market