header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor statische kranen zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 5,3% tijdens de prognoseperiode 2023 – 2030

Apr 14, 2023 6:00 PM ET

Volgens de MRFR-analyse zal de omvang van de wereldwijde markt voor statische kranen naar verwachting in 2030 USD 20,61 miljard bereiken bij een CAGR van 5,3%.

Static Cranes zal naar verwachting groeien met een CAGR van 5,3% over de voorspelde duur 2023-2030. Overheids- en particuliere organisaties over de hele wereld investeren aanzienlijk in nieuwe commerciële en residentiële gebouwen en openbare infrastructuurprojecten. Dit is de drijvende kracht achter de wereldwijde statische kraanindustrie. De wereldwijde bouwmarkt zal naar verwachting tegen het einde van 2030 ongeveer US $ 8,0 biljoen bereiken, volgens de Institution of Civil Engineers. Dit zal de groei van de markt voor statische kranen tijdens de prognoseperiode verder ondersteunen.

De wereldwijde markt voor statische kranen werd gewaardeerd op USD 13,05 miljoen in 2022 en zal naar verwachting USD 20,61 miljoen bereiken in 2030, met een CAGR van 5,3% over de voorspelde duur. Azië-Pacific is goed voor het grootste marktaandeel (5,5%), gevolgd door Europa (5,2%) en Noord-Amerika (5,0%). Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR (5,5%) registreren, gevolgd door Noord-Amerika (5,3%) over de voorspelde duur 2023-2030.

De COVID-19-pandemie, die in november 2019 begon, heeft een negatieve invloed gehad op de wereldeconomie, aangezien sectoren zoals energie, productie, bouw en auto’s aanzienlijk werden getroffen. De bouwsector is getuige geweest van een aanzienlijke daling van het aantal projecten wereldwijd. De meeste landen over de hele wereld hebben lockdownbeperkingen opgelegd, die hebben geleid tot verstoringen van de toeleveringsketen, veranderingen in de vraag, een daling van de productie, het sluiten van fabrieken en het stopzetten van verschillende projecten en andere activiteiten in de bouwsector, wat op zijn beurt de vraag naar eindgebruikers van statische kranen heeft verlaagd. Infrastructuur- en bouwprojecten over de hele wereld zijn stopgezet of vertraagd, waardoor de vraag naar statische kranen op de wereldmarkt is afgenomen. De wereldwijde markt voor statische kranen is dus negatief beïnvloed door de COVID-19-pandemie. Daarnaast worden de fabrikanten en leveranciers van statische kranen ook geconfronteerd met verschillende uitdagingen, zoals het stilleggen van de productie, verstoringen van de toeleveringsketen, onbeschikbaarheid van werknemers en grondstoffen en cashflowbeperkingen. Vandaar dat de pandemie het momentum van de toeleveringsketen en de vraag naar producten in de markt voor statische kranen aanzienlijk heeft verstoord.

De verwachting is echter dat de vraag naar statische kranen de komende maanden aanzienlijk zal groeien, samen met de groei van residentiële, commerciële en industriële bouwprojecten. Dergelijke factoren zullen waarschijnlijk van invloed zijn op de markt voor statische kranen. Bovendien zijn de wereldwijde spelers in de markt gericht op de ontwikkeling van nieuwe bedrijfsmodellen en strategieën om de gedaalde vraag op de wereldmarkt aan te pakken.

Ontvang hier een gratis voorbeeldrapportlink @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11498

Competitief landschap

De wereldwijde markt voor statische kranen wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van vele wereldwijde, regionale en lokale leveranciers. De markt is zeer concurrerend, waarbij alle spelers concurreren om maximaal marktaandeel te winnen. Intense concurrentie, frequente veranderingen in overheidsbeleid en regelgeving zijn belangrijke factoren die van invloed zijn op de marktgroei. De leveranciers concurreren op basis van kosten, productkwaliteit, betrouwbaarheid en aftermarket-services. De leveranciers moeten kostenefficiënte en hoogwaardige statische kranen leveren om hun aanwezigheid in een intens concurrerende marktomgeving te behouden.

De toonaangevende spelers zoals SANY Group, XCMG Group, TEREX Corporation, Liebherr International AG, ACE Equipment Company, domineren de markt vanwege hun geavanceerde productaanbod, hoge branche-ervaring en geografisch bereik. Deze spelers kunnen hun aanwezigheid wereldwijd vestigen door middel van strategische partnerschappen en overnames tijdens de prognoseperiode. Spelers met toegang tot betere technologieën kunnen unieke en innovatieve producten en oplossingen ontwikkelen, waardoor het aanbod van de concurrenten overbodig zou kunnen worden. De concurrentieomgeving in de markt zal waarschijnlijk verder toenemen als gevolg van de technologische vooruitgang.

KOOP nu @

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=11498

Segmentatie

Op type

Torenkranen: Torenkranen zijn apparatuur die er is voor het hijsen en hanteren van producten. Ze zijn een van de krachtige apparaten die geschikt is voor zware operaties. Ze zijn stevig om elk type kraan op te tillen. Er is efficiëntie,precisie en stabiliteit in dergelijke kranen daarom worden ze voornamelijk gebruikt in de bouwsector. Met behulp van een torenkraan is transport van bouwmaterialen naar de top mogelijk. De kraantoren kan in verhoogde vorm werken. De vraag naar dergelijke torenkranen neemt toe als gevolg van bouwconstructies zoals bruggen, industrieën, dammen en energiecentrales. Het hijsvermogen van de meeste van deze torenkranen is maximaal 20 ton. Het gebruik van dergelijke torenkranen is hoog in residentiële en commerciële gebouwen.

 

Bovenloopkranen: Bovenloopkranen of industriële kranen worden voornamelijk gebruikt voor material handling-toepassingen in industriële ruimtes. Het bestaat uit een takel en een trolley bevestigd aan een draagconstructie die ook wel een ligger wordt genoemd. Met de ligger kunnen de trolley en de takel over de lengte van de kranen van links naar rechts reizen. De toename van overheidsinvesteringen voor de ontwikkeling van infrastructurele activiteiten drijft de groei van bovenloopkranen.

 

Level-luffing Cranes: Level-luffing kranen zijn ontworpen om het niveau van de haak altijd op exact dezelfde hoogte te houden tijdens het luffen.  Luffing-kranen bevatten reis-, draai-, luffing- en hefmechanismen en voeren het laden van emmers, het laden van containers en het laden van haken uit. Level-luffing kranen die worden gebruikt voor het laden van vracht in havens en bij de bouw van kleine tot middelgrote schepen.

 

Door eindgebruik

Constructie: Statische kranen worden gebruikt voor material handling in de bouw, mijnbouw, elektrische installaties en maritieme industrie. Deze kranen kunnen de zwaarste taken op bouwplaatsen aan. Statische kranen maken bouwwerkzaamheden eenvoudiger en helpen aanzienlijke tijd te besparen. Deze kranen zijn essentiële onderdelen van bouwprojecten geworden.

 

Mijnbouw: In de mijnbouw en de verwerking van mineralen zijn kranen zoals mijnbouwliften, bovenloopkranen en portaalkranen essentiële apparatuur voor productie- en onderhoudstaken. Statische kranen worden ook gebruikt in de opgravingslocaties en in ondergrondse projecten omdat ze een hoge veiligheid en duurzaamheid hebben bewezen.

 

Marine: In de maritieme industrie worden statische kranen gebruikt voor verschillende hijswerkzaamheden in de maritieme industrie. Grote statische kranen worden gebruikt in havens en scheepswerven om zeecontainers te laden en te lossen en grote scheepscomponenten te assembleren. Kranen worden gebruikt om verschillende zware lasten te verplaatsen en te hanteren en ook materialen of personeel over te brengen van of naar zeeschepen, binnenschepen en structuren.

 

Power &utilities: In de energie- en nutssector worden kranen gebruikt voor dagelijks gebruik of voor intermitterend hijsen. Bovendien zijn ze ook nodig op het moment dat het station wordt gebouwd en vervolgens met onderhoudsintervallen. De vereisten voor de kranen die in dit deel van de fabriek dienen, zijn voor een zeer gecontroleerde langzame werking zonder trillingen of impact op hijsen, verlagen en horizontale beweging.

 

Andere: In de auto-industrie worden de kranen vaak gebruikt op de assemblagelijnen om zware onderdelen zoals de motor op te tillen en op het frame te plaatsen. In industriële toepassingen worden kranen vaak gebruikt in magazijnactiviteiten, HVAC-installatie en -onderhoud, productie en meer.

Toegang tot het volledige rapport @ 

https://www.marketresearchfuture.com/reports/static-crane-market-11498

Per regio

Noord-Amerika: Aanzienlijke productontwikkelingen, de snelle verstedelijking, de toename van de bouwinfrastructuurprojecten van de regio en de actieve betrokkenheid van de Amerikaanse en Canadese markten dragen allemaal bij aan het succes van de regio voor de markt voor statische kranen. Om klanttoepassingen te ondersteunen, gebruiken leveranciers verschillende materiaalcombinaties. Deze markt zal naar verwachting een aanzienlijke groei laten zien in Noord-Amerika als gevolg van de toenemende overheidsinvesteringen in de ontwikkeling van nieuwe infrastructuur voor openbaar vervoer. De regering van de VS investeert in de ontwikkeling van nieuwe luchthavens, treinstations en metrostations, toe te schrijven aan de markt voor statische kranen. Bovendien dwingt de toenemende verstedelijking in de VS en Canada de vraag naar nieuwe woongebouwen, wat kansen biedt voor de uitbreiding van de marktomvang.

 

Europa: Europa is een van de prominente regio’s in de markt voor statische kranen in 2022, vanwege de factor dat overheidsinstanties in Europa grote investeringen doen in nieuwe ontwikkelingsprojecten voor slimme steden. Landen in de Europese Unie zullen naar verwachting in 2025 meer dan 350 slimme steden hebben, waardoor de acceptatie van geavanceerde bouwmachines toeneemt. Bovendien zal het toenemende aantal residentiële infrastructuurprojecten in Rusland, Frankrijk en Duitsland de marktgroei gedurende de voorspelde tijdlijn vergroten. De Franse regeringheeft een “big investment plan” ontwikkeld met een investering van ongeveer USD 66 miljard ter ondersteuning van regionale structurele hervormingen. Dit zal de markt helpen groeien in Europa tijdens de geprojecteerde tijdlijn.

 

Azië-Pacific: Azië-Pacific markt heeft het grootste aandeel van alle regio’s en zal naar verwachting de hoogste CAGR wereldwijd vertonen. De toenemende investeringen in bouw- en wederopbouwactiviteiten in deze regio zullen bijdragen aan de marktvraag. Volgens het National Investment Promotion &Facilitation Agency zal de Indiase bouw- en infrastructuurindustrie naar verwachting in 2022 ongeveer USD 738,5 miljard bereiken, wat kansen biedt voor de markt voor statische kranen. Daarnaast worden in China en India diverse door de overheid gesteunde bouwprojecten uitgevoerd. In oktober 2021 kwamen regeringen van Dubai en India bijvoorbeeld overeen om infrastructuurprojecten te ontwikkelen, zoals industrieparken, multifunctionele torens, logistieke centra, medische hogescholen en gespecialiseerde ziekenhuizen, in de Indiase deelstaat Jammu en Kasjmir. Zo neemt de vraag naar statische kranen in de bouwsector toe, wat leidt tot groei van de markt voor statische kranen.

 

Midden-Oosten en Afrika: De markt in het Midden-Oosten en Afrika is getuige van een geleidelijke groei als gevolg van de toenemende stedelijke bevolking en de stijgende investeringen van de particuliere sector in de ontwikkeling van nieuwe commerciële gebouwen. Bovendien zal het toenemende aantal wolkenkrabbers in de VAE worden toegeschreven aan de marktgroei gedurende de voorspelde tijdlijn. Bovendien hebben veel marktdeelnemers geprofiteerd van het aannemen van efficiënte werkstrategieën en -beleid na zorgvuldig onderzoek van de relevante marktfactoren en de belangrijkste sterke punten van zowel huidige als potentiële investeerders. Deze strategieën en beleidsmaatregelen zijn winstgevend gebleken voor het stimuleren van de marktgroei en het genereren van inkomsten in het Midden-Oosten en Afrika in de loop van de verwachte periode.

 

Zuid-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt zal naar verwachting een gestage groei doormaken als gevolg van de gematigde opleving van overheidsinitiatieven om de deelname van de particuliere sector aan de ontwikkeling van infrastructuur te bevorderen. De braziliaanse overheid ontwikkelde in 2016 Programa de Parcerias de Investimentos (PPI). In het kader van het PPI-programma moeten 22 luchthavens, 6 haventerminals en 14.500 kilometer snelwegen worden toegekend aan de particuliere sector. De geschatte totale investering is ongeveer USD 10 miljard. Dit zal op zijn beurt naar verwachting de marktvraag wereldwijd stimuleren.

 

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak een ontmoeting met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten. 

Gerelateerd rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/boom-truck-market-8111

https://www.marketresearchfuture.com/reports/overhead-cranes-market-8265

https://www.marketresearchfuture.com/reports/roofing-tiles-market-8534

https://www.marketresearchfuture.com/reports/rubber-tyre-gantry-crane-market-8636

https://www.marketresearchfuture.com/reports/autoclaved-aerated-concrete-market-8648

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Static Crane,Static Crane Market,Static Crane Industry