header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fleet Management Marktoplossingen, omzet, topmarktleiders, diensten, branchegrootte, huidige trends, regio’s en wereldwijde prognose 2030

Apr 14, 2023 4:00 PM ET

De wereldwijde fleetmanagementmarkt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, met een verwachte CAGR van 11% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

  De wereldwijde fleetmanagementmarkt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken, met een verwachte CAGR van 11% tot 37 miljard tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar fleetmanagementoplossingen in verschillende sectoren, waaronder transport en logistiek, bouw en overheid.

Trends in de branche

De fleet management markt is getuige van verschillende trends, waaronder:

Integratie van telematica met fleetmanagementoplossingen om voertuigen real-time te volgen en de operationele efficiëntie te verbeteren.

Toenemende acceptatie van cloudgebaseerde oplossingen om de schaalbaarheid te verbeteren en de operationele kosten te verlagen.

Gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) om onderhoudsbehoeften te voorspellen en de veiligheid en compliance te verbeteren.

Toenemende vraag naar elektrische voertuigen (EV’s) en acceptatie van EV fleet management-oplossingen om de koolstofvoetafdruk te verkleinen en de duurzaamheid te verbeteren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de fleetmanagementmarkt zijn:

  • Verizon-verbinding
  • Geotab Inc
  • Trimble Inc
  • Omnitracs LLC
  • Teletrac Navman BV
  • Donlen Corporatie
  • Vloot compleet
  • Wielen, Inc
  • Leaseplan
  • Element Fleet Management

Voorbeeld van rapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2646

Marktsegmentatie

De fleet management markt is gesegmenteerd op basis van oplossing, implementatietype, vloottype en regio.

Op basis van de oplossing is de markt gesegmenteerd in asset management, informatiemanagement, veiligheids- en compliancemanagement en diagnose op afstand. Het informatiebeheersegment zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende vraag naar real-time monitoring en tracking van voertuigen.

Op basis van het type implementatie is de markt gesegmenteerd in cloud en on-premise. Het cloudimplementatiesegment zal naar verwachting groeien met een hogere CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende acceptatie van cloudgebaseerde oplossingen.

Op basis van het type wagenpark is de markt gesegmenteerd in bedrijfsvoertuigen en personenauto’s. Het segment bedrijfsvoertuigen zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende vraag naar fleetmanagementoplossingen in de transport- en logistieke sector.

Regionale analyse

De fleet management markt is bestudeerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben tijdens de prognoseperiode vanwege de toenemende acceptatie van geavanceerde technologieën, zoals telematica, in de transportsector. De aanwezigheid van grote leveranciers van fleetmanagementoplossingen in de regio zal naar verwachting ook bijdragen aan de groei van de markt.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van de toenemende vraag naar fleet management-oplossingen in opkomende economieën zoals China en India.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2646

Deze bedrijven richten zich op strategische partnerschappen en samenwerkingen om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden en geavanceerde fleetmanagementoplossingen aan hun klanten aan te bieden.

De fleetmanagementmarkt zal naar verwachting de komende jaren een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende vraag naar fleetmanagementoplossingen in verschillende industrieën. De toepassing van geavanceerde technologieën zoals telematica, cloud computing, AI en ML zal naar verwachting de groei van de markt verder stimuleren. Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben, terwijl de regio Azië-Pacific naar verwachting zal groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode.

1 Samenvatting

2 Onderzoeksmethodologie

2.1 Reikwijdte van het onderzoek

2.1.1 Definitie

2.1.2 Onderzoeksdoelstelling

2.1.3 Aannames

2.1.4 Beperkingen

2.2 Onderzoeksproces

2.2.1 Primair onderzoek

2.2.2 Secundair onderzoek

2.3 Schatting van de marktomvang

2.4 Prognosemodel

3 MarktDynamica

3.1 Markt drivers

3.2 Marktremmers

3.3 Analyse van de toeleveringsketen/waardeketen

3.4 Porter’s vijf krachten analyse

4 Wereldwijde fleetmanagementmarkt, per implementatietype

4.1 Inleiding

4.2 Cloudtechnologie

4.3 Op locatie

4.4 Hybride

5 Wereldwijde fleetmanagementmarkt, per managementtype

5.1 Inleiding

5.2. Beheer van stuurprogramma’s

5.3. Vermogensbeheer

5.4 Operationeel beheer

6 Wereldwijde fleetmanagementmarkt, per connectiviteitstype

6.1 Inleiding

6.2 Satellietnavigatie

6.3 Cellulaire systemen

7 Wereldwijde fleetmanagementmarkt, per services

7.1 Beheerde services

7.2 Integratie- en implementatiediensten,

7.3 Professionele diensten

8 Regionale marktanalyse

8.1 Inleiding

8.2 Noord-Amerika

…Voortgezet.

Andere gerelateerde rapporten:

Markt voor rollend materieel

Mountainbike markt

Powersports Markt

Markt voor oplaadstations voor elektrische voertuigen

Telematicamarkt voor bedrijfsvoertuigen

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Fleet Management Market Services,Fleet Management Market Trends,Fleet Management Market Companies,Fleet Management Market Share,Fleet Management Market Size,Fleet Management Market Analysis