header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeitrends van de markt voor bedrijfsvoertuigen 2023, wereldwijde merken, verkoop, omzet, branchegrootte, marktregio’s, eisen en vooruitzichten 2030

Apr 14, 2023 6:00 PM ET

Utility Terrain Vehicle Marktonderzoek Inzichten

Tegen 2030 zal de markt voor terreinvoertuigen naar verwachting USD 8634,35 miljoen waard zijn, met een CAGR van 6,4% over de prognoseperiode (2022-2030).

De term “utility terrain vehicle” (UTV) verwijst naar een voertuig gemaakt voor het dragen, ruwer terrein en ander gebruik. Een side-by-side, vierwielaangedreven off-road voertuig met zitplaatsen voor twee tot zes personen is er een andere naam voor. Andere namen voor dit voertuig zijn recreatieve off-highway (ROV) en multifunctionele off-highway utility vehicles (MOHUV). Dit voertuig wordt hoogstwaarschijnlijk gebruikt voor landbouw- en bouwtaken, waaronder het gemakkelijk verplaatsen van apparatuur en kleinere gereedschappen tijdens het vervoeren van planten, struiken, meststoffen en compost. Het kan ook samenwerken met andere aangepaste voertuigen.

UTV-eigenaren kunnen hun voertuigen aanpassen aan hun vereisten dankzij een breed scala aan hulpstukken (de Gator biedt plaats aan meer dan 100). Modellen als de Kawasaki Teryx, Arctic Cat Prowler, Polaris RZR en de nieuwste CanAm Commander zijn voorbeelden van uitzonderlijk sportieve snitten. Hoewel er veel taakspecifieke UTV’s zijn die kunnen worden gebruikt die de gebruikelijke laadruimte van 16,3 kubieke voet en het sleepvermogen van 1.400 pond in een gespecialiseerde UTV voor de taak zijn, zijn deze op recreatie gerichte UTV’s ook geschoolde werknemers.

Vraag een gratis voorbeeld van rapport aan @ 

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6118

De belangrijkste beursgenoteerde bedrijven die in dit rapport worden genoemd, zijn:

  • Kawasaki Heavy Industries (Japan)
  • BRP (Britse motorfietsen)
  • Polaris (Verenigde Staten)
  • Yamaha (Japan)
  • Kubota (Japan)
  • Hisun (Verenigde Staten)
  • Arctic Cat (Verenigde Staten)
  • Honda (Japan)
  • BRP (Canada)

Regionale analyse van de markt voor terreinvoertuigen

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Zuid-Amerika zijn de verschillende regio’s die zijn gecategoriseerd. Gedurende de geprojecteerde periode zal Noord-Amerika naar verwachting het grootste omzetmarktaandeel hebben. Het grootste percentage van de hele industrie zal naar verwachting gedurende de voorspelde periode in Noord-Amerika zijn. Off-road voertuiginteresse is in de regio aangewakkerd door factoren zoals de populariteit van ATV’s, aankomende projecten voor elektrische voertuigen, hoge niveaus van discretionaire inkomsten, het potentieel voor nieuwe en trendsettende uitvindingen, het creëren van een economie en informele regels rond ATV-plannen.

Segmentatie van de Utility Terrain Vehicle Market

Volgens Displacement:

De categorieën van de wereldwijde markt voor terreinvoertuigen zijn gebaseerd op toepassing en ze zijn tot 400 CC, 400-800 CC en meer dan 800 CC. Tijdens de projectieperiode zal de categorie 400-800 CC naar verwachting het snelst groeien en het grootste marktaandeel hebben. Tegen 2027 zal de 400-800 cc UTV-cilinderinhoudscategorie naar verwachting wereldwijd het grootste marktaandeel hebben.

Volgens Propulsion:

De Global Utility Terrain Vehicle Market is verdeeld in drie sectoren, afhankelijk van het soort toepassing: benzine, diesel en elektrisch. Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de benzinesector het snelst zal groeien en het meeste marktaandeel zal hebben. Volgens de geschatte marktomvang zal de markt voor terreinwagens het meeste gas verbruiken.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/6118 

Afhankelijk van de toepassing

De segmenten van de wereldwijde markt voor terreinvoertuigen voor nutsvoorzieningen op basis van de toepassing omvatten sport, militaire, recreatieve activiteiten en andere. Tijdens de geprojecteerde periode zal de sportsector naar verwachting de grootste CAGR en het grootste marktaandeel hebben.

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen,die helpen om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Andere gerelateerde rapporten:

Car Wash System Markt

Automotive Halfgeleider Markt

Markt voor elektrische bakfietsen

Markt voor gebruikte voertuigen

Markt voor landbouwtractoren

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Utility Terrain Vehicle Market Analysis,Utility Terrain Vehicle Market Trends,Utility Terrain Vehicle Market Size,Utility Terrain Vehicle Market Companies,Utility Terrain Vehicle Market Share,Utility Terrain Vehicle Market Future