header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hydratatie containers markt te registreren een groei van 7,8% CAGR verwacht te top USD 23,34 miljard in 2030

Apr 14, 2023 5:00 PM ET

Hydratatie Containers Markt De omvang werd in 2021 gewaardeerd op USD 11,87 miljard. De markt voor hydratatiecontainers zal naar verwachting groeien van USD 12,8 miljard in 2022 tot USD 23,34 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,8% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). In de komende jaren zal de markt naar verwachting groeien als gevolg van de toenemende focus van fabrikanten om verpakkingsgoederen te leveren die geen kunststoffen voor eenmalig gebruik gebruiken, is een van de belangrijkste factoren die naar verwachting de groei van de markt voor hydratatiecontainers in het prognosejaar zullen stimuleren. Ook wordt verwacht dat de groei van de markt voor hydratatiecontainers zal worden gestimuleerd door de toename van de frequentie van overheidsinstructies over de beperking van op plastic gebaseerde producten en verpakkingsoplossingen. Ook wordt voorspeld dat een toename van sportevenementen en buitenactiviteiten de groei van de markt voor hydratatiecontainers zal stimuleren. Aan de andere kant wordt verwacht dat de stijging van de productieprijzen voor sommige soorten hydratatiecontainers de expansie van de markt in de komende jaren zal beperken. 

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldmarkt. Door de invoering van strenge lockdowns tijdens het hoogtepunt van de pandemie, mensen die meer tijd thuis doorbrengen en rekening houden met hun gezondheid, is er een toegenomen vraag naar herbruikbare waterflessen en andere hydratatiecontainers. Een van de meest opvallende veranderingen in de markt voor hydratatiecontainers is de verschuiving naar duurzamere en milieuvriendelijkere opties. Consumenten worden zich steeds meer bewust van de impact van plastic flessen voor eenmalig gebruik op het milieu en kiezen in plaats daarvan voor herbruikbare containers. Een andere impact van de pandemie op de markt voor hydratatiecontainers is de opkomst van online winkelen. Nu veel fysieke winkels gesloten zijn of met verminderde capaciteit werken, hebben consumenten zich tot e-commerceplatforms gewend om hydratatiecontainers te kopen. Dit heeft geleid tot meer concurrentie tussen online retailers, waarbij velen kortingen en promoties aanbieden om klanten aan te trekken. 

Voorbeeldrapport-https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11444 ophalen

Belangrijke bedrijven in de hydratatie containers markt omvat.

  • CamelBak Products, LLC (Verenigde Staten)
  • Brita GmbH (Duitsland)
  • Klean Kanteen (VS)
  • Tupperware (VS)
  • Contigo (Canada)
  • Aquasana (VS)
  • Nalgene (VS)
  • Nathan Sports (VS)
  • HydraPak (VS)
  • Cascade Designs Inc. (VS)
  • Thermos L.L.C (VS)
  • Hydrofles (US)

Competitief landschap

De wereldwijde markt voor hydratatiecontainers is zeer concurrerend, met veel bedrijven die een breed scala aan producten aanbieden om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en voorkeuren van de consument. Grote bedrijven leggen hun focus op het produceren van onderscheidende producten om hun inkomsten te verhogen. De markt voor hydratatiecontainers is zeer concurrerend, met veel bedrijven die een breed scala aan producten aanbieden om tegemoet te komen aan verschillende behoeften en voorkeuren van de consument. Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn: CamelBak Products LLC – CamelBak is een toonaangevende fabrikant van hydratatiepakketten, flessen en reservoirs voor buiten en dagelijks gebruik. Nalgene – Nalgene is een bekend merk dat herbruikbare waterflessen produceert gemaakt van duurzame en lichtgewicht materialen. Tupperware Brands Corporation – Tupperware produceert plastic voedselcontainers en herbruikbare waterflessen. Thermos LLC – Thermos is een merk dat bekend staat om het produceren van hoogwaardige geïsoleerde voedsel- en drankverpakkingen, waaronder waterflessen. Klean Kanteen Inc. – Klean Kanteen produceert herbruikbare waterflessen en andere hydratatiecontainers van roestvrij staal. Hydro Flask LLC – Hydro Flask produceert geïsoleerde waterflessen, tumblers en hydratatiepakketten voor buiten en dagelijks gebruik. Contigo – Contigo produceert een reeks herbruikbare waterflessen en reisbekers met morsbestendige functies. Over het algemeen is het competitieve landschap van de markt voor hydratatiecontainers divers, met een reeks gevestigde merken en nieuwere spelers die innovatieve en milieuvriendelijke producten aanbieden. 

Segmentatie

Op producttype

Waterflessen: Waterflessen zijn een populaire optie voor hydratatiecontainers en zijn er in verschillende maten en materialen, waaronder plastic, glas, roestvrij staal en aluminium. Ze kunnen worden geïsoleerd om dranken koud of warm te houden en kunnen een breed scala aan ontwerpen, kleuren en functies hebben, waaronder ingebouwde rietjes, filters, infusers en karabijnhaken voor gemakkelijk dragen.

Tumblers: Tumblers zijn een soort hydratatiecontainer die meestal wordt gebruikt voor koude dranken, zoals water, sap of ijskoffie. Ze zijnmeestal gemaakt van geïsoleerd roestvrij staal of plastic en worden geleverd met een deksel en rietje om morsen te voorkomen. Tumblers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, en sommige kunnen dubbelwandige isolatie hebben voor extra temperatuurbehoud.

Blikjes: Blikjes zijn een populaire optie voor draagbare hydratatie en worden vaak gebruikt voor koolzuurhoudende dranken, zoals frisdrank of bruisend water. Ze zijn meestal gemaakt van aluminium of staal en zijn er in verschillende maten en ontwerpen, waaronder standaard frisdrankblikjes en grotere, duurzamere blikjes voor buiten.

Mason Jars: Mason jars zijn een trendy en milieuvriendelijke hydratatiecontaineroptie die onlangs aan populariteit heeft gewonnen. Ze zijn meestal gemaakt van glas en zijn er in verschillende maten en ontwerpen. Sommige kunnen deksels en rietjes bevatten, terwijl andere kunnen worden gebruikt met herbruikbare siliconen of metalen rietjes.

Shakers:  Shakers zijn een soort hydratatiecontainer die vaak wordt gebruikt voor sportdranken, eiwitshakes en andere dranken die moeten worden gemengd. Ze zijn meestal gemaakt van plastic of roestvrij staal en worden geleverd met een deksel en een ingebouwde mengbal of blender. Shakers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, en sommige kunnen isolatie hebben voor temperatuurregeling.

Andere: Andere opties voor hydratatiecontainers zijn opvouwbare waterflessen, hydratatierugzakken, hydratatieblazen en andere speciale producten, zoals slimme waterflessen die hydratatieniveaus bijhouden of flessen met ingebouwde UV-C-sterilisatie voor het zuiveren van water. 

Vraag om maatwerk-https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11444

Op materiaal 

Metaal: Metaal is een populaire materiaalkeuze voor hydratatiecontainers, met name voor waterflessen en bekers. Roestvrij staal en aluminium zijn de meest gebruikte metalen voor deze producten vanwege hun duurzaamheid, lichtgewicht ontwerp en het vermogen om dranken gedurende langere perioden koud of warm te houden. Metalen hydratatiecontainers kunnen ook isolatie, eenvoudig te gebruiken deksels en milieuvriendelijke ontwerpen bevatten. 

Polymeer: Polymeermaterialen, zoals plastic, worden veel gebruikt voor hydratatiecontainers vanwege hun betaalbaarheid, veelzijdigheid en lichtgewicht ontwerp. Ze kunnen worden gegoten in verschillende vormen, maten en kleuren en worden vaak gebruikt voor waterflessen, shakers en andere draagbare hydratatieproducten. Polymeerhydratatiecontainers kunnen ook voorzien zijn van toegevoegde isolatie, filters, infusers en andere functies voor extra functionaliteit. 

Glas: Glas is een populaire materiaalkeuze voor milieubewuste consumenten die op zoek zijn naar herbruikbare en recyclebare hydratatiecontainers. Glazen waterflessen en potten worden vaak gebruikt voor dagelijks gebruik, waaronder thuis, op het werk en op reis. Ze worden ook vaak gebruikt voor koude dranken en kunnen siliconen hoezen of andere beschermende ontwerpen hebben om breuk te voorkomen. Glas is een milieuvriendelijk en veilig materiaal voor hydratatiecontainers, omdat het geen schadelijke chemicaliën bevat, zoals BPA of ftalaten. 

Siliconen: Siliconen zijn een nieuwer materiaal in de markt voor hydratatiecontainers en winnen aan populariteit vanwege de flexibiliteit, duurzaamheid en milieuvriendelijke eigenschappen. Siliconen waterflessen en andere hydratatieproducten zijn vaak inklapbaar, waardoor ze gemakkelijk op te bergen en te vervoeren zijn en lichtgewicht en gemakkelijk schoon te maken. Siliconen hydratatiecontainers kunnen ook unieke ontwerpen en functies hebben, zoals oprolbare ontwerpen of ingebouwde filters.

Op capaciteit  

Tot 20 oz: Hydratatiecontainers met een capaciteit tot 20 oz worden meestal gebruikt voor dagelijks gebruik en zijn populair voor woon-werkverkeer, wandelen en andere activiteiten. Deze containers zijn vaak lichtgewicht en draagbaar, waardoor ze gemakkelijk te dragen en op te bergen zijn in rugzakken, portemonnees of zakken. 

21-40 oz: Hydratatiecontainers met een capaciteit van 21-40 oz zijn populair bij actieve personen die een groter volume vochtinname nodig hebben tijdens sport- of bewegingsactiviteiten. Deze containers zijn vaak ontworpen om duurzamer te zijn en worden vaak gebruikt voor buitenavonturen, kamperen en andere uitgebreide activiteiten. 

41-60 oz: Hydratatiecontainers met een capaciteit van 41-60 oz worden meestal gebruikt voor groepsactiviteiten, zoals kamperen of picknicken, of voor langdurig gebruik tijdens lange wandelingen of fietstochten. Deze containers kunnen extra isolatie of duurzaamheid hebben om bestand te zijn tegen ruige omgevingen en langdurig gebruik. 

Boven 60 oz: Hydratatiecontainers met een capaciteit van meer dan 60 oz worden vaak gebruikt voor groeps- of gezinsactiviteiten, zoals kampeertrips of buitenevenementen. Deze containers kunnen extra functies bevatten, zoals spigots of kranen, om het voor meerdere mensen gemakkelijk te maken om toegang te krijgen tot de vloeistof binnenin.

BijDistributiekanaal

Directe verkoop: Directe verkoop verwijst naar het rechtstreeks verkopen van hydratatiecontainers aan consumenten via de kanalen van de fabrikant. Deze kanalen kunnen merkwebsites, flagshipstores of pop-upwinkels omvatten. Directe verkoop biedt de fabrikant meer controle over de consumentenervaring, inclusief productselectie, marketing en klantenservice. Directe verkoop stelt de fabrikant ook in staat om een directe relatie met de consument op te bouwen, wat kan leiden tot een verhoogde merkloyaliteit en herhaalaankopen. Fabrikanten kunnen ook directe verkoopkanalen gebruiken om nieuwe producten te testen of feedback van klanten te verzamelen. 

Retailers: Retailers zijn fysieke winkels die hydratatiecontainers verkopen naast andere gerelateerde producten, zoals sportartikelen of outdoorkleding. Deze retailers kunnen speciaalzaken zijn die zich richten op hydratatiecontainers of algemene retailers, zoals warenhuizen of supermarkten. Retailers bieden fabrikanten de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken en gebruik te maken van het klantenbestand van de retailer. Retailers kunnen ook extra marketingmogelijkheden bieden, zoals displays in de winkel, productdemo’s of promoties. Retailers kunnen fabrikanten ook efficiëntere distributie- en fulfillmentmogelijkheden bieden.

Online: Online verkoop verwijst naar de verkoop van hydratatiecontainers via online marktplaatsen, zoals Amazon of andere e-commerceplatforms, evenals via merkwebsites. Online verkoop stelt fabrikanten in staat om een breder publiek te bereiken en zich te richten op consumenten die liever online winkelen. Online verkoop biedt ook gemak aan consumenten die vanuit het comfort van hun eigen huis kunnen winkelen. Fabrikanten kunnen ook online verkoopkanalen gebruiken om nieuwe producten te testen of feedback van klanten te verzamelen. Online verkoop stelt fabrikanten ook in staat om consumenten op internationale markten te bereiken zonder de noodzaak van fysieke distributie.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydration-containers-market-11444

Per regio

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor hydratatiecontainers, met een marktaandeel van meer dan 35%. De Verenigde Staten leveren een belangrijke bijdrage aan de Noord-Amerikaanse markt vanwege de toenemende populariteit van buitenactiviteiten en fitnesstrends. De markt zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien, gedreven door de toenemende focus op een gezonde levensstijl en welzijn.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor hydratatiecontainers, met een marktaandeel van meer dan 25%. De toenemende vraag naar milieuvriendelijke en herbruikbare producten en de groeiende trend van buitenactiviteiten en sport drijven de markt. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk leveren de grootste bijdrage aan de Europese markt.

Azië-Pacific: Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor hydratatiecontainers met een behoorlijk marktaandeel. Het toenemende besteedbare inkomen, het stijgende gezondheidsbewustzijn en de groeiende buitenactiviteiten en sporttrend stimuleren de marktgroei. China, Japan en India leveren de belangrijkste bijdrage aan de Aziatisch-Pacifische markt.

Midden-Oosten en Afrika: De markt voor hydratatiecontainers in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting de komende jaren gestaag groeien, gedreven door de toenemende trend van buitenactiviteiten en sport en het toenemende bewustzijn van gezondheid en welzijn. De Verenigde Arabische Emiraten, Saoedi-Arabië en Zuid-Afrika leveren de belangrijkste bijdragen aan de markt in het Midden-Oosten en Afrika.

Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is een zich ontwikkelende markt voor hydratatiecontainers met een marktaandeel van meer dan 5%. De marktgroei wordt gedreven door de toenemende trend van buitenactiviteiten en sport en het toenemende bewustzijn van gezondheid en welzijn. Brazilië, Mexico en Argentinië leveren de belangrijkste bijdragen aan de Latijns-Amerikaanse markt.  

Lees meer Gerelateerd rapport

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
442035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Hydration Containers,Hydration Containers Market,Hydration Containers Market Size