header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Knitwear-markt wordt gedreven door een snel evoluerend toenemend bewustzijn met betrekking tot mode en breiwerk met een gezonde CAGR van 12,10% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Apr 14, 2023 10:00 AM ET

Knitwear Marktinzichten

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde breigoedmarkt naar verwachting een CAGR van 12,10% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1605,69 miljard in 2030.

De knitwear-markt verwijst naar het segment van de mode-industrie dat zich bezighoudt met kledingstukken gemaakt van gebreide stoffen, zoals truien, vesten, jurken en accessoires zoals hoeden en sjaals. Knitwear is populair vanwege zijn veelzijdigheid, comfort en stijl, waardoor het een hoofdbestanddeel is in de kledingkasten van veel mensen. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde breigoedmarkt. De uitbraak van het virus heeft geleid tot de sluiting van fabrieken, distributiecentra en winkels, wat de hele toeleveringsketen van de mode-industrie heeft verstoord. Bovendien, omdat consumenten voorzichtiger waren met hun uitgaven tijdens de pandemie, daalde de vraag naar niet-essentiële items zoals breigoed, wat resulteerde in een daling van de verkoop. Omdat de lockdowns en beperkingen in sommige regio’s zijn versoepeld, is de breigoedmarkt echter begonnen te herstellen en trekt de verkoop langzaam aan. De pandemie heeft ook het consumentengedrag verschoven naar online winkelen en de verkoop van e-commerce is aanzienlijk toegenomen, waardoor een nieuw kanaal is voor breigoedfabrikanten om hun klanten te bereiken.

 

Knitwear Market s

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6795

Regionale analyse

De breigoedmarkt is geografisch divers, met de regio Azië-Pacific als grootste markt, gevolgd door Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld. De regio Azië-Pacific is de thuisbasis van veel grote breigoedfabrikanten en heeft een sterke toeleveringsketen, waardoor het de markt heeft kunnen domineren. De markt in de regio wordt ook gedreven door de vraag naar breiwerk in landen als China, Japan, India en Zuid-Korea.

In Europa wordt de knitwear-markt gedreven door de vraag naar hoogwaardige, modieuze knitwear-items. Landen als Italië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland zijn belangrijke markten in de regio. De Noord-Amerikaanse markt wordt gedreven door de vraag naar breiwerk in de wintermaanden, omdat de regio te maken krijgt met koude weersomstandigheden.

Marktsegmentatie

De wereldwijde breigoedmarkt is gesegmenteerd op basis van type, categorie, eindgebruik en distributie.

Gebaseerd op type: natuurlijk, synthetisch en gemengd

Op basis van categorie: Mannen, Vrouwen en Kinderen

Gebaseerd op eindgebruik: binnenkleding en bovenkleding

Gebaseerd op distributiekanaal:  winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/knitwear-market-6795

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Adidas AG (Duitsland), Gildan Activewear Inc. (Canada), Loro Piana S.p.A. (Italië), Puma SE (Duitsland), Ralph Lauren Corporation (de VS), The Nautical Company (UK) Ltd, Victoria’s Secret (de VS), Maglificio Ripa S.p.a (Italië), LENZING AG (Oostenrijk) en Ecowool (Nieuw-Zeeland) (Nieuw-Zeeland)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Luxe modemarkt Onderzoeksrapport Informatie per producttype (kleding, schoeisel en accessoires), per consumentengroep (vrouwen, mannen en uniseks), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktprognose tot 2030.

Denim markt Informatie per distributiekanaal (online, offline), per technologie (rigide, semi-rigide, flexibel), per eindgebruiker (mannen, vrouwen, kinderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende brancheverticalen en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van markt en industrieën. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Contact:

MarktonderzoekToekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Knitwear Market,Knitwear,Knitwear Industry,Global Knitwear Market,Knitwear Market Research,Knitwear Market Analysis,Knitwear Market Size,Knitwear Market Research Report,Knitwear Market Forecast,Knitwear Market Trend,Knitwear Market Share,Knitwear Market Demand,Knitwear Market Growth