header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor lichte bedrijfsvoertuigen bereikt 794,39 miljard US $ door groeiende verkoop, eisen, regionale ketenanalyse, toekomstige trends en voorspelling 2030

Apr 14, 2023 5:00 PM ET

De markt voor lichte bedrijfsvoertuigen wordt gedreven door een snel evoluerende stijging van de wereldwijde olieprijzen met een gezonde CAGR van ~ 5,67% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

LCV Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor lichte bedrijfsvoertuigen naar verwachting een waarde hebben van meer dan USD 539,97 miljard in 2022 tot USD 794,39 miljard in 2030.

De markt voor lichte bedrijfsvoertuigen (LCV) verwijst naar het segment van de auto-industrie dat voertuigen produceert die zijn ontworpen voor commercieel gebruik met een bruto voertuiggewicht (GVW) van maximaal 3,5 ton. Lichte bedrijfsvoertuigen worden gebruikt voor een breed scala aan doeleinden, zoals transport van goederen, levering, bouw en onderhoudsdiensten. COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde LCV-markt. De pandemie heeft de toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot productievertragingen en tekorten aan belangrijke componenten.

Hoofdrolspelers

Enkele van de belangrijkste spelers zijn,

  • AG Daimler (Duitsland)
  • Magnus Group (Zweden)
  • De Dongfeng Motor Company (China)
  • Automotive Group (Duitsland)
  • Groep Tata (India)
  • Ford Motor Company (Verenigde Staten)
  • Groupe PSA (Frankrijk)
  • General Motors (Verenigde Staten)
  • Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)

Voorbeeld van rapport aanvragen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7726

De lockdowns en reisbeperkingen die door overheden zijn opgelegd om de verspreiding van het virus te beteugelen, hebben de vraag naar lichte bedrijfsvoertuigen verminderd, omdat veel bedrijven hun activiteiten hebben teruggeschroefd of activiteiten helemaal hebben opgeschort. De pandemie heeft echter ook de trend naar e-commerce en thuisbezorging versneld, waardoor de vraag naar lichte bedrijfsvoertuigen die worden gebruikt voor last-mile bezorgdiensten is toegenomen. Deze trend zal zich naar verwachting voortzetten in het post-pandemische tijdperk, omdat consumenten zich steeds meer wenden tot online winkelen.

Industrie Nieuws:

In januari 2019 werden pickman-pick-uptrucks naar buiten gestuurd door elk van de vitale administratieve goedkeuringen van KAIYUN Motors Company naar de VS te wissen. De pick-man heeft een hooplimiet van 1100 pond, een maximale snelheid van 29 mijl per uur en een meest extreme afstand van 75 mijl bij een eenzame lading, wat echt redelijk is voor rancheigenaren en suburbanites.

Markt voor lichte bedrijfsvoertuigen  Regionale analyse

Regionaal wordt de LCV-markt gedomineerd door Azië-Pacific, Europa en Noord-Amerika. Azië-Pacific is de grootste markt, gedreven door de groei van e-commerce en de groeiende logistieke sector in landen als China en India. Europa en Noord-Amerika zijn volwassen markten, maar de vraag naar lichte bedrijfsvoertuigen in deze regio’s zal naar verwachting stabiel blijven, gedreven door de vraag naar vervanging en de toenemende acceptatie van elektrische en hybride lichte bedrijfsvoertuigen.

Markt voor lichte bedrijfsvoertuigen Segmentatie

De wereldwijde markt voor lichte bedrijfsvoertuigen is gesegmenteerd in type en brandstoftype

Gebaseerd op type: Vrachtwagens, bestelwagens, bussen, touringcars en andere voertuigen zijn opgenomen in de segmentatie van de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen, afhankelijk van het type.

Op basis van brandstoftype: De gegevens voor de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen zijn onderverdeeld in drie categorieën: diesel, benzine en elektrisch.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7726

Regionale analyse van de markt voor lichte bedrijfsvoertuigen:

De ontwikkelingen in de lichte bedrijfswagenindustrie zijn voortdurend aan het werk in 3 belangrijke districten van de wereld Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld. Noord-Amerika zal naar verwachting de grootste markt zijn en kan een kritieke ontwikkeling waarnemen gedurende het tijdsbestek van de meter met een CAGR van ca. 2,9%. Het doel hiervan is dat de internetbedrijven zich lokaal ontwikkelen, wat leidt tot de sterke ontwikkeling van de transportsector. 

Bovendien, met de toenemende voertuigcreatie in India en China, wordt het district Azië-Pacific vertrouwd om kritieke ontwikkelingen op de wereldwijde markt te observeren. Evenzo, met de ernstig veranderende richtlijnen van overheidsgerelateerde emanaties, komen alle vitale deelnemers naar voren met hun beste modellen die zich aan die richtlijnen kunnen aanpassen.

Andere gerelateerde rapporten:

Food Storage Container Markt

Automotive Over-The-Air (OTA) updates markt

Utility Terrain Vehicles Markt

Markt voor lichte bedrijfsvoertuigen

Automotive Cyber Security Markt

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Light Commercial Vehicle Market Companies,Light Commercial Vehicle Market Global Trends,Light Commercial Vehicle Market Size,Light Commercial Vehicle Market Sales,Light Commercial Vehicle Market Revenue