header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktanalyse van landbouwbanden per regio, vraag, industrietrends, grootte, topfabrikanten, marktgebieden en wereldwijde vooruitzichten 2023 – 2030

Apr 14, 2023 2:00 PM ET

Landbouwbanden Marktoverzicht

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor landbouwbanden naar verwachting een CAGR van ~ 5,51% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 10,4078 miljard in 2030.

Landbouwbanden zijn speciale banden die worden gebruikt voor landbouwmachines zoals tractoren, oogstmachines, aanhangwagens, enzovoort. Deze banden verbeteren het brandstofverbruik, de prestaties en het chauffeurscomfort van landbouwvoertuigen.

Landbouwbanden zijn, zoals de naam al doet vermoeden, bedoeld voor gebruik op een boerderij of in de landbouw. De diagonale draad op deze banden is schuin op 45 graden. De tractie van de loopvlakken zorgt ervoor dat de tractor snel door modder en grond kan bewegen. Deze zijn er in verschillende maten en diameters en zijn geschikt voor een breed scala aan apparatuur, waaronder tractoren, trailers, maaidorsers, sproeiers en schrankladers. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig rubber voor een lange levensduur en betere prestaties op en naast het veld. Ze hebben grote ribben en holtes voor tractie in zacht terrein. Deze banden verbeteren het brandstofverbruik en de stabiliteit op hellingen. Sommige banden hebben een diamantprofielontwerp voor minimale bodemverstoring.

Grote beursgenoteerde bedrijven

  • Bridgestone Corp
  • Continental AG
  • Balakrishna Industries Beperkt
  • Titan International Inc
  • Trelleborg AB
  • Michelin
  • Nokian Banden PLC
  • Pirelli &C SpA
  • Alliance Banden groep
  • en Apollo Tyres
  • Brunswick Corporatie

Een voorbeeldrapport weergeven @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10459

Branchenieuws:

  • In september 2023 bestaat het banden- en rubberbedrijf Hercules zijn 70e verjaardag. Het bedrijf heeft zijn mijlpaal bereikt met zijn sterke inspanningen in de industrie.
  • In september 2023 gaan stad en macs een strategisch partnerschap aan. Deze 2 partners bieden machine learning en natuurlijke taalverwerkingstechnologie voor een betere vooruitgang.

Een van de belangrijkste redenen voor de toegenomen behoefte aan mechanisatie in de landbouwsector is de stijgende vraag naar voedsel. Banden spelen een vitale rol in de prestaties van landbouwmachines en daarom neemt de vraag naar agrarische banden toe. Banden daarentegen zijn schadelijk voor het milieu omdat ze niet biologisch afbreekbaar zijn. Ze dragen bij aan stortafval, ondanks het feit dat het Environmental Protection Agency ze classificeert als stedelijk vast afval in plaats van gevaarlijk afval (EPA). Banden stoten gifstoffen uit en de oliën die ze bevatten kunnen de bodem en het grondwater verontreinigen. Bovendien worden oplosmiddelen of vluchtige organische stoffen (VOS) gebruikt om zware en loopvlakken te produceren voor het verbeteren van de hechting van de banden, waarbij het proces het grootste aantal emissies in de atmosfeer uitstoot. De gevaarlijke aard van landbouwbanden kan de marktgroei in de nabije toekomst beperken.

Tractoren werden voorheen gebruikt voor eenvoudige taken zoals ploegen en bewerken. Tractoren voeren nu een verscheidenheid aan taken uit, zoals irrigatie, oogsten en kunstmeststrooier, waardoor het gebruik van meer gespecialiseerde banden met grotere velgmaten, die duurder zijn, noodzakelijk is. Tot 2009 had de grootste landbouwband een omtrek van 243 inch; bandenfabrikanten bieden nu echter maten tot 256 inch aan. De algehele toename van de bandenmaat heeft de bandenprijs aangewakkerd en als gevolg daarvan de markt in termen van inkomsten gestimuleerd.

De markt voor landbouwbanden verandert drastisch als gevolg van digitale innovaties. In december 2019 kondigde Continental AG, een toonaangevend Duits multinationaal bedrijf voor de productie van auto-onderdelen, bijvoorbeeld de introductie aan van Agriculture TireTech, een innovatieve landbouwapp die dient als een druk- en belastingcalculator om optimale veiligheid en efficiëntie te bereiken bij het gebruik van Continental-landbouwbanden. Bedrijven in de markt voor landbouwbanden hopen hun portfolio van uitgebreide digitale diensten en oplossingen voor hun klanten uit te breiden door mobiele apps te gebruiken.

Marktsegmentatie van landbouwbanden

Landbouwbanden Type Outlook

  • Bias Banden
  • Radiaalbanden

Landbouwbanden Type Outlook

  • Trekkers
  • Maaidorsers
  • Sproeiers
  • Trailers
  • Loaders
  • Anderen

Agricultural Tires Verkoopkanaal Outlook

  • OEM
  • Aftermarket

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/10459

Landbouwbanden Markt Regionale analyse:

Azië-Pacific heeft nu het grootste marktaandeel en zal naar verwachting de komende jaren de industrie regeren. De vraag naar banden in de regio Azië-Pacific wordt gevoed door de stijgende voedselconsumptie, stijgende landbouwactiviteiten en stijgende verstedelijkingspercentages in landen zoals China, India en anderen. De behoefte aan landbouwbanden wordt ook gedreven door de groeiende trend van landbouwmechanisatie in de regio Azië-Pacific. Door de landbouw in staat te stellen snel veel terrein te bedekken, heeft motoraangedreven landbouwmachines de efficiëntie in de sector aanzienlijk verbeterd.

De landbouwbandenindustrie in Noord-Amerika breidt zich uit naar nieuwe hoogten als gevolg van de stijgende vraag naar landbouwproducten. In Noord-Amerika groeit de landbouwmechanisatie snel. De Amerikaanse en Canadese landbouwsectoren kampen met een tekort aan arbeidskrachten, wat bijdraagt aan dit probleem. Meer tractoren en maaidorsers worden gebruikt als gevolg van landbouwmechanisatie, waardoor de landbouwproductiviteit toeneemt.

Trending onderzoeksrapporten verkennen @

Electric Vehicle Powertrain Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/electric-vehicle-powertrain-market-8276

Uitlaatsensoren voor automotive markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-exhaust-sensors-market-2162

Brandweerwagen markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/fire-truck-market-7393

Four-Wheel Drive Vehicles Market @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/four-wheel-drive-vehicles-market-5832

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Agricultural Tires Market Sales,Agricultural Tires Market Forecast,Agricultural Tires Market Analysis,Agricultural Tires Market Size,Agricultural Tires Market Share