header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Marktprojectie voor recreatieve voertuigen in 2030 bereikte 77.168,66 miljoen US $ versnellende omzet, trends, vooruitgang in de industrie en voorspellingen

Apr 14, 2023 3:00 PM ET

Marktvooruitzichten voor recreatievoertuigen:

Volgens mrfr-analyse zal de wereldwijde markt voor recreatieve voertuigen naar verwachting een CAGR van ~ 6,49% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 77.168,66 miljoen in 2030. 

Recreatievoertuigen zijn motorvoertuigen die bedoeld zijn om onderdak te bieden. Ze zijn populair om te kamperen. Campers hebben voorzieningen zoals een toilet, een keuken en slaapvertrekken. Klanten die van reizen op het platteland en kamperen houden en die grote afstanden afleggen voor verschillende activiteiten zoals concerten, festivals en meerdaagse evenementen, huren steeds vaker campers. Aangezien de gemotoriseerde rv-verhuursector sterk afhankelijk is van de economische omstandigheden van de consument, is een solide wereldwijde economische ontwikkeling een van de belangrijke elementen gebleven die de uitbreiding van de verhuur van recreatieve motorvoertuigen of aanhangwagens in de afgelopen vijf jaar hebben aangewakkerd. Bovendien heeft de toenemende kennis van gebruikers over de beschikbaarheid van campers te huur de vraag naar rv-verhuurdiensten doen toenemen.

Markt voor recreatievoertuigen Companies

  • Thor Industries (VS)
  • REV Group (VS)
  • Winnebago Industries, Inc. (Verenigde Staten)
  • Trigano Group (Frankrijk)
  • Knaus Tabbert AG (Duitsland)
  • Forest River, Inc. (Verenigde Staten)
  • NeXus RV (VS)
  • Tiffin Motorhomes Inc. (VS)
  • Triple E Recreatieve Voertuigen (Canada)
  • Dethleffs GmbH & Co. KG (Duitsland)
  • Bürstner Gmbh & co. KG (Verenigd Koninkrijk)
  • De Swift Group (Verenigd Koninkrijk)
  • Fendt Caravan (Duitsland)
  • KABE (Zweden)
  • Erwin Hymer Group (Duitsland)

Ontvang gratis voorbeeld PDF brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7537

Recente ontwikkelingen

  • Thor onthulde een prototype e.v. Camper met een bereik van 300 mijl in januari 2022. Volgens het bedrijf kunnen evoluerende klantvoorkeuren in elektrische auto’s en vrachtwagens wijzen op groeiende kansen voor elektrische campers.
  • Winnebago industries, een camperfabrikant, onthulde hun idee voor een volledig elektrisch, emissievrij voertuig in januari 2022. Deze e-RV zal vergelijkbaar zijn met een klasse b r.v. Daarin zal het een batterij van 86 kwh hebben die een rijbereik van 125 mijl geeft en tegelijkertijd verschillende gemakken aan boord aandrijft.

De mogelijkheid van maatwerk in termen van grootte en afmetingen, van grondstofselectie tot de lijst met componenten die in het voertuig moeten worden geplaatst, maakt het aantrekkelijk voor mensen die op zoek zijn naar een camper voor persoonlijk of zakelijk gebruik. De aanpassingsoptie die beschikbaar wordt gesteld via websites en mobiele applicaties stelt kopers in staat om hun auto’s vanaf elke locatie aan te passen in plaats van elke keer de showroom van de fabrikant te bezoeken. De groeiende populariteit van adventure camping op het platteland. Mensen reizen graag naar het platteland, weg van verstedelijkte gebieden, om te ontspannen van hun stressvolle dagelijkse routine.

De bedrijven die camperauto’s bouwen, bevatten ook tal van technische voorzieningen waarmee individuen in geval van nood verbonden kunnen blijven en in contact kunnen blijven met hun familie of vrienden. Bepaalde beperkingen die door regeringen in veel landen worden opgelegd, belemmeren echter de groei van deze sector. Strikte overheidsregels, zoals voertuigafmetingen en normen op basis van voertuigtype, het type elektrische installatie dat in de auto wordt gebruikt, het voertuiggewicht na integratie van luxe en andere factoren, zullen waarschijnlijk de markt voor recreatieve voertuigen verminderen.

Regionale analyse van de markt voor recreatievoertuigen

De markt voor recreatievoertuigen wordt gedomineerd door Noord-Amerika. De verkoop van gemotoriseerde campers is in noord-Amerika toegenomen. De recreatieve voertuigindustrie zal naar verwachting stijgen vanwege de groeiende Amerikaanse markt. Autoriteiten in Noord-Amerika promoten het gebruik van milieuvriendelijke artikelen, wat de vraag naar recreatieve voertuigen en trailers daar stimuleert. Campers, waaronder campers en caravans, zijn nu verkrijgbaar bij fabrikanten zoals Winnebago Industries, Inc, Thor Industries, Inc en Forest River, Inc. met een beter brandstofverbruik en verbeterde ontwerpen. Overheidsvoorschriften, samen met het uitbreiden van het toerisme en het groeiende besteedbare inkomen van de middenklasse, zullen de uitbreiding van de markt voor recreatieve voertuigen in Noord-Amerika aanmoedigen.

Vraag om maatwerk:

https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7537

Marktsegmentatie van recreatievoertuigen          

Outlook Per producttype:

  • Geïntegreerd/Semi-geïntegreerd/Aclove

campers.

  • Campers
  • Bestelwagens
  • Outlook per toepassing:

    • Zaak
    • Vrije tijd

    Trending onderzoeksrapporten verkennen @

    Green Tires Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/green-tires-market-6340

    Hydraulische tandwielpomp markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydraulic-gear-pump-market-6768

    Hydrostatische transmissie markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/hydrostatic-transmission-market-6275

    LED Mistlamp Markt @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/led-fog-lamp-market-8219

    Over Market Research Future –

    Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

    Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

    Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

    Contact:

    Marktonderzoek Toekomst®

    99 Hudson Street, 5e verdieping.

    New York City, New York 10013

    Verenigde Staten van Amerika

    Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

    E-mail: [email protected]

    Website: https://www.marketresearchfuture.com


    Keywords:  Recreational Vehicle Market Analysis,Recreational Vehicle Market Size,Recreational Vehicle Market Share,Recreational Vehicle Market Companies,Recreational Vehicle Market Trends