header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Polyester band voor handmatige grade markt 2023-2030: segmenten, ontwikkelingsfactoren, toekomstprojecties en bedrijfsstatistieken

Apr 14, 2023 5:00 PM ET

Polyester band voor handmatige grade markt De omvang werd in 2021 gewaardeerd op USD 0,64 miljard. De polyester band voor handmatige kwaliteit marktindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,69 miljard in 2022 tot USD 1,29 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,15% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). In de komende jaren zal het stijgende gebruik van polyester riemen voor veiligheidsgordels naar verwachting het marktaandeel van polyester riemen in de auto-industrie tijdens de prognoseperiode vergroten. Bovendien hebben polyester riemen nylon webbing vervangen als veiligheidsuitrusting in raceauto’s vanwege de verhoogde sterkte en een lagere rek onder belasting. Naast productveiligheid richten fabrikanten zich op productinnovatie om overheidsvoorschriften met betrekking tot veiligheid te overwinnen. Het gebruik van veiligheidsgordels neemt toe als gevolg van toenemende veiligheidsproblemen. Dit zal waarschijnlijk fungeren als een kans voor de markt voor polyester riemen gedurende de prognoseperiode. Het European New Car Assessment Program (Euro NCAP) heeft bijvoorbeeld geresulteerd in de installatie van veiligheidsgordels en andere veiligheidsriemen in auto’s. De bovengenoemde regels zullen naar verwachting de vraag naar polyester riemen in het komende decennium aanwakkeren.    

De wereldwijde markt is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19-pandemie. omdat het wijdverspreide bezorgdheid en economische ontbering van industrieën en individuen over de hele wereld veroorzaakt. De uitbraak van het nieuwe coronavirus heeft wereldwijd invloed gehad op de meeste verpakkings-, automobiel- en vele andere eindgebruikersindustrieën, waaronder de polyester band voor de handmatige industrie. Tijdens de pandemie werden veel industrieën getroffen door verstoring van de toeleveringsketen en lockdown. Dit leidde tot het tekort aan grondstoffen die worden gebruikt in een productie-PET. Ook zijn veel eindgebruikersindustrieën stilgelegd vanwege pandemieën. Dat beperkte de groei van de markt. In 2022 komt de situatie echter op gang en nu is de markt stabiel en groeit gestaag. Aangezien de verpakkingsindustrieën de meest prominente sectoren voor eindgebruik zijn, heeft de pandemie de vraag naar deze toepassingen verminderd en dat heeft de vraag naar polyester riemen voor handmatige kwaliteit op een extreem negatieve manier beïnvloed.

Competitief landschap

De wereldmarkt is gefragmenteerd en een paar producenten controleren het grootste deel van het aandeel. Grote bedrijven richten hun focus op het leveren van geavanceerde producten om te helpen bij het vergroten van de acceptatie, wat de groei van een land met geavanceerde producten kan helpen versterken. Hoewel spelers de markt domineren, zijn enkele lokale spelers met een beperkt marktaandeel ook prominent aanwezig op deze markt. Belangrijke spelers zijn signode Industrial Group Llc, Mosca Gmbh, Linder Gmbh, Mega Fortris (Uk) Limited, Narrowtex Pty, Caristrap International Inc, Maxpack, Atmet, Co-Strap Verpackungslösungen Gmbh, Sandax Gmbh.

Voorbeeldrapport ophalen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11486

Segmentatie

Op type

 Composietband: Composietband is co-geëxtrudeerde polyesterband. Polyester Composite Strapping is vervaardigd uit polyestergarens met een hoge sterktegraad, ingebed in een polymeercoating. Tijdens het transport kan de Polyester Composite Strapping Belt schokken en stoten opvangen. Het heeft een hoge vastgehouden spanning en is een robuust en veilig alternatief voor staalband. Composietband wordt vaak gebruikt voor goederen die tijdens het transport kunnen uitzetten, bezinken of krimpen. Speciaal gemaakt voor gebruik op ruwe milieumaterialen en scherpe randen, is de Polyester Composite Strap geoptimaliseerd om de lading vast te zetten. Composiet polyester riemen zijn vaak verbonden met een draadgesp en de gesp sluit wanneer er spanning op de riem wordt uitgeoefend. Ze vereisen alleen een handspangereedschap en lichte scharen, waardoor ze sneller en handiger zijn dan stalen riemen. Het gebruik van polyestercomposietband leidt tot een verminderde impact op het milieu. Polyester wordt geproduceerd uit ruwe harsmaterialen gedurende het hele productieproces. Polyester composiet omsnoering helpt milieubewuste bedrijven een aanzienlijke hoeveelheid netto energie te besparen. Het lichtgewicht materiaal van de polyester composiet band helpt ook om het totale gewicht te verminderen. Het verplaatsen van deze producten van het ene punt naar het andere bespaart ruimte, tijd en brandstof. Polyesterband is een recyclebaar materiaal dat u kan helpen geld te besparen op verpakkingsafval en verwijdering. Deze kostenbesparende maatregelen stimuleren de winstgevendheid van bedrijven en verlagen tegelijkertijdimpact op het milieu. Dit gerecyclede materiaal kan vervolgens meerdere keren post-consumer items, zoals nieuwe bandjes, produceren.

Geweven omsnoering: Geweven polyester omsnoering biedt een hoge mate van productsterkte en duurzaamheid. Kruisgeweven strengen polyestergaren zijn bedekt met koude lijm om de stijfheid en systeemsterkte van deze band te verbeteren. Geweven band biedt een hogere weerstand tegen schuren en scheren waarbij een kleine snee aan de rand van de riem zich onder spanning over de breedte verspreidt en dus geschikt is voor gebruik met ruwgerande zendingen. Het wordt meestal gebruikt om middelgrote tot zware items te beveiligen, waardoor het product een goede betrouwbaarheid krijgt. Geweven polyesterband is uitstekend in het vasthouden van elke toegepaste spanning gedurende een lange periode en is minder gevoelig voor spanningsrelaxatie die kan worden veroorzaakt door verschillende variabelen zoals omgevingstemperatuur. Het verliest ook niet zoveel spanning als stalen omsnoeringssystemen op lasten die samengedrukt of samentrekken. Geweven polyester is een kosteneffectief en veiliger alternatief voor staalband, biedt bidirectionele sterkte en split-weerstand voor zwaardere omgevingen en is geschikt voor het vastzetten van zware lasten. Woven Strapping is vervaardigd uit polyester garens met een hoge sterktegraad in een geweven structuur. Geweven polyester band is ontworpen om stalen banding te vervangen en in veel opzichten beter uit te voeren. Het is zowel sterk als zachtaardig. Het heeft een kleine rek (stretch) in combinatie met geheugen waardoor het zich tijdens zware impact als een grote industriële elastiek kan gedragen. Geweven omsnoering is sterker dan elk ander type omsnoering omdat het meer filamenten heeft die met elkaar zijn geweven om de sterkte te vergroten. Het voegt ook een verharder toe aan de riem om het hard genoeg te maken voor elk industrieel doel. Geweven sjorren wordt gebruikt voor zware ladingen om vastgebonden lading vast te zetten en ervoor te zorgen dat de goederen niet worden beschadigd tijdens het transport.     

Op dikte

Onder 0,5 mm: 5 mm segment wordt verwacht dat de hoogste CAGR van 8,41% tijdens de prognoseperiode.

5 mm-0,75 mm: Het segment 0,5 mm-0,75 mm Fabrikanten in de industrie bieden ook aangepaste opties voor PET-riemen, waaronder PET-riemen voor voedingsmiddelen, dranken, elektronica en elektrische producten, automotive, papier en aanverwante industrieën, textiel en kleding en andere toepassingen. PET-banden met een dikte van 0,51 mm – 0,75 mm worden meer gebruikt dan andere riemen. Om middelzware tot zware lasten in de industriële sectoren te verwerken, worden verschillende riemen gebruikt voor verpakkingen.

76 mm-1 mm: Het segment van 0,76 mm-1 mm was de op een na grootste markt en werd gewaardeerd op USD 1.81.098,07 duizend in 2021; het zal naar verwachting een CAGR van 8,26% vertonen. Het segment onder de 0,5 mm zal naar verwachting echter de hoogste CAGR van 8,41% registreren tijdens de prognoseperiode.

 Boven 1 mm: Boven de 1 mm is het marktaandeel 15%.

Door Strength te breken

 Tot 220 Kg: . Het heeft ook een kleine hoeveelheid spanningsverval ten opzichte van PP, wat aangeeft dat het de spanning voor een langere periode vasthoudt. Dit is belangrijk om in gedachten te houden voor cross-country trekkingen van de ene bestemming naar de andere of meerdere haltes langs het pad naar de eindbestemming van de lading.

 221 tot 300 kg: Het segment van 221 tot 300 kg was de op een na grootste markt en werd gewaardeerd op USD 1.99.629,51 duizend in 2021; het zal naar verwachting een CAGR van 7,95% vertonen.

 301 tot 500 kg: Het segment van 301 tot 500 kg was goed voor het grootste marktaandeel van 33,44%, met een marktwaarde van USD 2.12.395,08 duizend in 2021; het zal naar verwachting een CAGR van 8,25% registreren. Er is ook een polyester koordband, die met de hand wordt vastgebonden met een draadgesp. Het is een doekmateriaal dat collectief is gelijmd, dus er is geen rek mogelijk, maar het is zeer flexibel. PET-banden met een breeksterkte van 301 tot 500 kg worden meer gebruikt dan andere riemen.

 Boven de 500 kg: het segment boven de 500 kg zal naar verwachting de hoogste CAGR van 8,50% registreren tijdens de prognoseperiode. Het blijft strak, zelfs nadat die lading is gecomprimeerd tijdens opslag, verwerking en verzending. Het is zeer geschikt voor stijve ladingen die omsnoeringsspanning vereisen tijdens de behandeling, verzending en opslag. Het is het beste alternatief voor toepassingen die een hoge treksterkte, hoge vastgehouden spanning en rek vereisen.

Op breedte

5 mm tot 15 mm: Het segment van 5 mm tot 15 mm was goed voor het grootste marktaandeel van 63,45%, met een marktwaarde van USD 4.03.015,62 duizend in 2021; het zal naar verwachting een CAGR van 8,12% registreren. Vanwege de hoge sterkte samen met uitstekende verlengingseigenschappen die worden aangeboden door polyester riemen, zelfs metminimale breedte maakt het een voorkeurskeuze voor zowel eindgebruikersindustrieën als logistieke partners. Van de totale polyester bandjes die in 2021 over de hele wereld worden verkocht, heeft bijna 1/3e van hen een breedte tussen 5 mm en 15 mm.

16 mm tot 20 mm: Het segment van 16 mm tot 20 mm was de op een na grootste markt en werd gewaardeerd op USD 1.37.281,08 duizend in 2021; het zal naar verwachting de hoogste CAGR van 8,37% vertonen tijdens de prognoseperiode.

Boven de 20 mm: Boven de 20 mm is het marktaandeel 14,9%.

Vraag om aanpassing @https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11486

 Per eindgebruiksindustrie

 Food &Beverage: De voedingsmiddelen- en drankenindustrie is een van de belangrijkste toepassingsgebieden voor PET-omsnoering voor handmatige kwaliteit. Het materiaal wordt gebruikt om dozen, kratten en zakken met voedingsmiddelen en dranken vast te zetten. Het helpt bij het voorkomen van schade aan de inhoud tijdens transport en behandeling. Bovendien verbetert het ook de esthetiek van de verpakte producten. Deze groei kan worden toegeschreven aan de toenemende vraag naar verpakte voedingsmiddelen en dranken over de hele wereld. Bovendien voeden strenge voorschriften over voedselveiligheid ook de vraag naar PET-omsnoering voor handmatige kwaliteit in deze sector.

 Farmaceutische producten: PET-riemen worden voornamelijk gebruikt bij het transport van deze materialen van de ene plaats naar de andere. Ze voorkomen dat deze materialen beschadigd raken. Deze worden gebruikt bij het verpakken van farmaceutische producten en medische hulpmiddelen. Het lichte gewicht van farmaceutische producten maakt PET-band een geweldige, kosteneffectieve oplossing voor omsnoering, bundeling, het sluiten van dozen en het versterken van verpakkingen. Het is de gemakkelijkst recyclebare omsnoeringsproducten en het is sterk genoeg voor de meeste toepassingen.

 Elektronica en elektrisch: Het segment consumentenelektronica is de grootste sector van de bestudeerde markt, vanwege de stijgende vraag naar producten, zoals tv’s, settopboxen, MP3-spelers, digitale camera’s en de processen zijn over het algemeen meer geschikt voor massaproductie. Mechanische schade, koeling, radiofrequente geluidsemissie en elektrostatische ontlading worden hier allemaal door beschermd. Om te beschermen tegen elektrostatische ontlading, water, barre weersomstandigheden, corrosie en stof, worden efficiënte elektrische en halfgeleiderverpakkingen gebruikt tijdens de productie van consumentenelektronica. De verkoop via een e-commerceplatform heeft de vraag naar PET-riemen voor de markt voor handmatige kwaliteit doen toenemen.

 Automotive: Stijgende vraag naar milieuvriendelijke autoweefselmaterialen en toenemende acceptatie van autostoffen met een hoge stijfheid en hardheid. Zeer lage vochtopname. Goede kruipweerstand. Lage glijdende wrijving en glijdende slijtage en ultraviolette (UV) stralen zijn factoren die naar verwachting de groei van de marktomzet tijdens de prognoseperiode zullen stimuleren. Het toenemende gebruik van polyester riemen voor veiligheidsgordels zal naar verwachting de polyester riemen aandrijven voor een marktaandeel van handmatige kwaliteit in de auto-industrie tijdens de prognoseperiode. Bovendien hebben polyester riemen nylon webbing vervangen als veiligheidsuitrusting in raceauto’s vanwege de verhoogde sterkte en een lagere rek onder belasting.

 Construction &Allied Industries: Pet Strapping is ontworpen voor middelzware tot zware palletiseer- en unitiseertoepassingen en kan met handgereedschap worden aangebracht. Polyester (PET) omsnoering voor handmatige kwaliteit zijn gebruikt in verschillende industrieën zoals aluminium ingot, glas, keramiek, multiplex hout, bouwmateriaal zoals steen, marmer en baksteen, papier, katoen balen, vezel balen, kleding bailing, staalplaat, stalen buis enz.

 Papier & geallieerde industrieën: Papierfabrieken zijn zeer specifiek over het type omsnoeringsmateriaal dat wordt gebruikt bij het bundelen en stapelen van afgewerkte papierproducten. PET-omsnoering voor handmatige kwaliteit is een uitstekende keuze voor deze industrie omdat het zeer sterk, niet-corrosief en een lage wrijvingscoëfficiënt heeft. Dit maakt het gemakkelijk om bundels papierproducten aan elkaar te binden zonder ze te beschadigen, en zorgt er ook voor dat ze tijdens transport soepel over transportbanden kunnen glijden. Deze trend zal zich naar verwachting de komende tien jaar voortzetten, aangezien de vraag naar milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen groeit.

 Textiel & Kleding: De textielindustrie is een van de belangrijkste consumenten van PET-omsnoering voor handmatige kwaliteit. Het gebruik van PET-omsnoering helpt bij het verminderen van de kans op productschade en bij het waarborgen van een veilige levering van de producten aan de eindgebruiker. Bovendien verhoogt het ook de efficiëntie van het productieproces. Vermindert productschade: Dehoge treksterkte en stijfheid van PET-omsnoering voor handmatige kwaliteit helpen voorkomen dat producten beschadigd raken tijdens het transport. Dit leidt tot meer veiligheid en minder verliezen voor het bedrijf.

 Chemicaliën en meststoffen: In de chemische industrie is de verpakking een cruciaal onderdeel voor chemische behandeling en veiligheid. Zonder de juiste verpakking van chemicaliën (bulkvloeistof) wordt het risico op incidenten en reëel gevaar voor de veiligheid en materiaalbescherming van mensen hoog, inclusief product- en activaschade en dodelijke slachtoffers in het geval van brandexplosies. Dit drijft de eindgebruikerstoepassing voor PET-riemen voor handmatige kwaliteit markt.

Andere: Het gebruik van PET-band voor handmatige kwaliteit in de houtindustrie neemt toe vanwege de hoge treksterkte en weerstand tegen vocht. Het helpt bij het beveiligen van bundels houten planken en planken tijdens transport, handling en opslag. Het gladde oppervlak van PET-omsnoering veroorzaakt geen schade aan de houten oppervlakken, wat een groot voordeel is ten opzichte van andere soorten omsnoeringsmaterialen. Bovendien is het gemakkelijk te gebruiken en vereist het geen specifieke training voor bediening.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyester-strap-for-manual-grade-market-11486

Per regio

Noord-Amerika:  De Noord-Amerikaanse markt voor plastic riemen zal naar verwachting US $ 3.34.503,68 duizend bereiken in 2030 van US $ 1.83.507,59 miljoen in 2022. De markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 7,79% van 2022 tot 2027. Factoren die de marktgroei stimuleren, zijn onder meer de toenemende voorkeur voor lichtgewicht en goedkope omsnoeringstypen en de groeiende vraag in belangrijke markten zoals de VS en Canada. Milieuvervuiling en afvalbeheer zullen echter waarschijnlijk een negatief effect hebben op de marktgroei. De markt wordt voornamelijk gedreven door de groeiende vraag naar producten uit verschillende toepassingssegmenten, zoals voedingsmiddelen en dranken en industriële verpakkingen. Factoren zoals het toenemende bewustzijn en het belang van duurzame en milieuvriendelijke verpakkingen zullen naar verwachting ook de marktgroei gedurende de prognoseperiode stimuleren. PET-riemen die worden geproduceerd door gerecyclede PET-materialen, korrels, pellets of vlokken te smelten, bieden een hoge sterkte en rekbaarheid aan de riemen. In het geval van COVID-19 wordt Noord-Amerika zwaar getroffen, vooral de VS, die het hoogste aantal bevestigde gevallen van COVID-19 kreeg, in vergelijking met Mexico en Canada. Dit zal waarschijnlijk van invloed zijn op de chemische en materialenindustrie in de regio, omdat de toeleveringsketen vanwege COVID-19 waarschijnlijk zal worden beïnvloed. Daarnaast zullen de algemene productieprocessen, onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten ook van invloed zijn op de marktgroei. De Noord-Amerikaanse chemische en materialenindustrie is een van de belangrijkste industrieën die te kampen heeft met ernstige verstoringen zoals onderbrekingen van de toeleveringsketen, annuleringen van technologie-evenementen, sluitingen van kantoren, enz. vanwege deze uitbraak. Daarnaast hebben de wereldwijde reisverboden die door landen in Noord-Amerika zijn opgelegd, invloed op de zakelijke samenwerkingen en partnerschapsmogelijkheden. Al deze factoren zullen naar verwachting de verpakkingsindustrie op een negatieve manier beïnvloeden en dus fungeren als een remmende factor voor de groei van verschillende markten die verband houden met deze industrie in de komende maanden.

Europa:  In Europa bestaat het Europese continent uit verschillende opkomende economieën zoals Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje en de rest van Europa. De verpakkingsindustrie draagt een aanzienlijk deel bij aan het bbp van de regio. Deze industrie ondersteunt de groei van de economie door te helpen met verschillende materialen die kunnen worden gebruikt in meerdere toepassingen die resulteren in het creëren van een gediversifieerd scala aan zakelijke kansen en diensten. De verpakkingsindustrie van de EU wordt beschouwd als een cruciale industrie omdat deze aanzienlijk bijdraagt aan het bbp van het land en miljoenen mensen in de regio tewerkstelt. De toenemende vraag naar hoogwaardige verpakkingsproducten in verschillende eindgebruiksindustrieën, waaronder agrochemische, chemische, consumptiegoederen, voedselverpakkingen en andere industrieën, beïnvloedt de marktgroei voor plastic riemen in Europa. De vraag naar verschillende verpakkingsmaterialen en producten is toegenomen binnen de Europese regio, met name in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Azië-Pacific:  De Asia Pacific is de grootste consument en producent van polyester riemen voor handmatige kwaliteit als gevolg van de aanwezigheid van snelgroeiende economieën in de regio zoals China en India. Factoren, zoals de stijgende bevolking, zijn waarschijnlijk de belangrijkste drijfveren voor de markt in deze regio. Opstandde vraag van de eindgebruikersindustrie in ontwikkelingslanden zoals India, Indonesië en Thailand zal naar verwachting de markt stimuleren. Azië-Pacific domineert de wereldwijde PET-band voor handmatige kwaliteit markt als gevolg van de snelle uitbreiding van de auto-industrie in de regio. PET-riemen voor handmatige kwaliteit worden ook op grote schaal gebruikt in de logistieke sector in Azië-Pacific. China en India behoren tot de grootste verpakkingsmarkten ter wereld. Ontwikkelingslanden in Azië zullen naar verwachting ook getuige zijn van een enorme groei in de e-commerce-activiteiten, waardoor Azië-Pacific waarschijnlijk ook de snelstgroeiende markt voor plastic riemen zal zijn tijdens de prognoseperiode. China draagt sterk bij aan deze markt, omdat het bekend staat als de hub van de fabrikant. De Chinese economie wordt overspoeld met productie- en assemblage-eenheden van enkele van de belangrijkste fabrikanten van PET-riemen en verpakkingsindustrieën.

Midden-Oosten &Afrika:  De marktomvang van de Automotive Polyester Strap For Manual Grade in het Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting groeien met een aanzienlijke CAGR tijdens de prognoseperiode, 2022-2030. De groei van de markt wordt toegeschreven aan de toenemende vraag naar duurzame en lichtgewicht materialen voor de automobielproductie. De stijgende retail- en e-commerce-industrie en de groeiende behoefte aan milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen zijn momenteel de drijvende kracht achter de uitbreiding van de markt.

Zuid-Amerika:  Zuid-Amerika heeft factoren die de marktgroei stimuleren, waaronder de toenemende voorkeur voor lichtgewicht en goedkope omsnoeringsmaterialen en de groeiende vraag in belangrijke markten zoals Brazilië en Argentinië. De milieuvervuiling en het afvalbeheer zullen echter waarschijnlijk een negatief effect hebben op de marktgroei. De collectieve vraag van eindgebruiksindustrieën als gevolg van overhaaste globalisering en industrialisatie drijft de marktgroei aan. Bovendien zorgen de stijgende verpakkingsindustrie en de toenemende vraag naar omsnoeringsmateriaal voor consumentenelektronica, huishoudelijke apparaten, farmaceutische producten, medische hulpmiddelen en textielgoederen voor verdere groei van de markt. Latijns-Amerika, met name Brazilië, zal naar verwachting de komende jaren een belangrijke gebruiker van PET-riemen zijn.

Gerelateerd rapport-

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Polyester Strap For Manual Grade,Polyester Strap For Manual Grade Market,Polyester Strap For Manual Grade Industry