header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gebruikte frituurolie wordt gedreven door een snel evoluerend voedsel- en drankensegment met een gezonde CAGR van 4,45% tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030

Apr 17, 2023 10:00 AM ET

Gebruikte bakolie Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor gebruikte frituurolie naar verwachting een CAGR van 4,45% registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 1,6 miljard hebben.

De markt voor gebruikte bakolie (UCO) verwijst naar de wereldwijde markt voor de inzameling, verwerking en recycling van afgewerkte bakolie die eerder is gebruikt in voedselbereiding of andere industriële toepassingen. Gebruikt frituurvet wordt verzameld bij restaurants, fastfoodketens, voedselfabrikanten en huishoudens en wordt vervolgens geraffineerd of omgezet in biobrandstoffen, zoals biodiesel of hernieuwbare diesel. De UCO-markt is de afgelopen jaren snel gegroeid als gevolg van de toenemende vraag naar duurzame en hernieuwbare energiebronnen, evenals de behoefte aan milieuverantwoorde afvalbeheerpraktijken.

 

Used Cooking Oil Market

 

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4516

De COVID-19-pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor gebruikte frituurolie (UCO). Nu veel landen lockdowns en social distancing-maatregelen invoeren om de verspreiding van het virus in te dammen, is de vraag naar frituurolie in de foodservice-industrie afgenomen, wat leidt tot een afname van het aanbod van gebruikt frituurvet.

Naarmate mensen meer thuisblijven, is er een toename van thuis koken, wat heeft geleid tot een afname van de hoeveelheid gebruikte frituurolie die door de foodservice-industrie wordt gegenereerd. Hierdoor is het aanbod van gebruikt frituurvet dat beschikbaar is voor recycling verder afgenomen.

Regionale analyse

Azië-Pacific is momenteel de grootste markt voor gebruikte frituurolie, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldmarkt. Dit komt door de aanwezigheid van grote populaties in landen als China en India, waar een grote vraag is naar frituurolie, waardoor een groot volume gebruikte frituurolie wordt gegenereerd.

Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor gebruikt frituurvet, gedreven door strenge overheidsvoorschriften en een groeiende vraag naar biobrandstoffen als hernieuwbare energiebron.

Marktsegmentatie

De markt voor gebruikte frituurolie is gesegmenteerd in bron en toepassing.

Op basis van de bron is de markt gesegmenteerd in huishoudelijk en industrieel.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in biodiesel, oleo chemische producten en diervoeders.

Lees meer over rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/used-cooking-oil-market-4516

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Greasecycle (US)
  • Baker Commodities Inc. (VS)
  • Darling Ingredients Inc. (VS)
  • Arrows Oils Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Veolia Environment S.A.(Frankrijk)
  • Olleco Ltd (Verenigd Koninkrijk)
  • Argent Energy (Verenigd Koninkrijk)
  • Grand Natural Inc. (VS)
  • Waste Oil Recyclers Inc. (VS)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Eetbare oliën en vetten markt Onderzoeksrapportinformatie per type (oliën, vetten), per bron (plant, dier), per toepassing (bakkerij en zoetwaren, gemaksvoedsel, sauzen, spreads en dressings, HORECA) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Extra Vierge Olijfolie Markt Onderzoeksrapportinformatie per categorie (biologisch en conventioneel), per verpakking (flessen en potten, blikjes en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

MarktonderzoekToekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mailadres: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Used Cooking Oil Industry,UCO Market Opportunities,Used Cooking Oil Market Application,Used Cooking Oil Market,Used Cooking Oil Market Review,UCO Industry Growth,Used Cooking Oil (UCO) Market,Used Cooking Oil (UCO) Market Size,Used Cooking Oil Market Size