header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van indoor farming robots zal in 2030 USD 358,5 miljoen bereiken met een CAGR van 22,53% | Root AI, Metomotion

Apr 17, 2023 1:10 PM ET

Indoor Farming Robots Marktinzichten

Tegen Forecast 2030 zal de markt voor indoor farming robots naar verwachting groeien met een CAGR van 22,53% en een waarde van USD 358,5 miljoen bereiken.

Indoor farming verwijst naar grootschalige of kleinschalige kamerplanten of landbouwteelt. Zowel hydroponics als aquaponics worden gebruikt en kunstmatige verlichting wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat voedingsstoffen en lichtniveaus voldoende zijn.

Robots voor indoor farming worden door boeren op verschillende manieren gebruikt, waaronder plantinspectie, oogsten en zaaien. Ze omvatten 3D-camera’s die modules kunnen scannen en gegevens kunnen verzamelen voor specifieke taken.

Deze robots kunnen ook taken uitvoeren die een menselijke hand zou uitvoeren, zoals dingen vastpakken, aanspannen, manipuleren en loslaten. Robots aangedreven door AI kunnen ook plagen en ziekten in planten identificeren, wat de gewaskwaliteit verbetert. De markt voor indoor farming robots is booming als gevolg van de toegenomen behoefte aan voedsel en de introductie van vertical farming.

Ontvang een gratis voorbeeldexemplaar @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8616

Het aantal bouwland neemt af naarmate de bevolking toeneemt. De behoefte aan voedsel stijgt met de bevolking, waardoor de markt voor indoor farming-robots wordt aangewakkerd.

Toenemende marktgroei kan mogelijk zijn als gevolg van de uitbreiding van roboticatoepassingen in de agrarische industrie. Verhoogde consumptie van granen, fruit en groenten zal de markt voor indoor farming-robots ondersteunen.

Het gebrek aan landarbeiders en de stijgende vraag naar boerderijrobots uitgerust met 3D-camera’s die gegevens kunnen scannen en informatie kunnen analyseren, stimuleren marktuitbreiding en verbeteren bepaalde processen. Een andere belangrijke aanjager van de marktuitbreiding voor indoor farming robots is de stijgende vraag naar biologisch voedsel over de hele wereld. Het gebruik van IoT-apparaten in combinatie met bedrijfsbeheersoftware komt boeren op een aantal manieren ten goede, waaronder de analyse van weers-, temperatuur- en vochtgegevens, boekhouding, betere planning, opbrengstoptimalisatie en de mogelijkheid om productievere beslissingen te nemen.

Indoor Farming Robots Markt Belangrijkste spelers:

De volgende bedrijven zijn belangrijke spelers:

  • OnRobot (Denemarken),
  • Visser Horti Systems BV (Nederland),
  • Javo (Nederland),
  • Root AI (VS),
  • Iron-Ox (VS),
  • FarmBot Inc. (VS),
  • Metomotion (Israël),
  • FodderWorks (VS),
  • Harvest Automation (VS)

Volledige rapportdetails ophalen @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/indoor-farming-robots-market-8616

Regionale analyse –

Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld zijn de regio’s die deel uitmaken van de wereldwijde markt voor indoor farming robots. Een daarvan, Europa, zal zich naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 21,43% in de loop van de projectieperiode en het hoogste marktaandeel hebben in 2019. De elementen die de vraag naar de overdekte markt in deze regio bevorderen, zijn het gebrek aan geschikte grond voor landbouw en de overvloed aan ruimtes die worden gebruikt voor indoor farming.

De populariteit van indoor vertical farming neemt toe en er is een groeiende wereldwijde vraag naar biologisch voedsel, wat de groei van deze regio stimuleert. De ontwikkeling van de robotlandbouwindustrie in deze regio versnelt ook dankzij de introductie van nieuwe technologie in de indoor farming-sector.

De markt voor indoor farming robots wordt gedomineerd door de regio Azië-Pacific vanwege de hoge mate van acceptatie van consumententechnologie in de regio, het wijdverbreide commerciële dronegebruik en het toenemende gebruik van landbouwmechanisatie in de landbouwsector.

Indoor Farming Robots Marktsegment:

Het type, de automatisering, de toepassing en de regiogebaseerde sectoren vormen de wereldwijde Indoor Farming Robots-markt.

De robotgrijper, snijrobot, robotfeeder, material handling robot, incubators, monitoringdrones en andere typen vormen de wereldwijde markt voor landbouwrobots. Onder hen wordt verwacht dat monitoringdrones het grootste marktaandeel zullen hebben vanwege hun uitgebreide voordelen, waaronder het feit dat het betaalbare landbouwrobots zijn die kunnen worden gebruikt in verschillende bedrijfsgroottes, waaronder velden van minder dan 50 hectare, hedendaagse landbouw, enz.

Deze UAV’s, vaak bekend als drones, worden gebruikt voor het spuiten van pesticiden, het analyseren van bodem- en landbouwvelden en het beheren van dieren.

Consulteer Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8616

Semi-autonome en volledig autonome robotische indoor farming zijn twee categorieën in de wereldwijde robotlandbouw op basis van automatisering.

Op basis van de toepassing wordt de wereldwijde robotlandbouw onderverdeeld in sierteelt en groenten en fruit.

De markt voor indoor farmingrobots in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld is gesegmenteerd op basis van regio. Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben voor landbouwrobots vanwege het groeiende gebruik van geautomatiseerde landbouwmachines en gerelateerde software.

Gerelateerde rapporten:

Operationele versterkermarkt Onderzoeksrapport: Per type, toepassing  – Prognose tot 2027 Synopsis van operationele versterkermarkt

Optische transceivermarkt: vezeltype, gegevenssnelheid, eindgebruiker, vormfactor, configuratie – prognose tot 2030

Wearable Display Markt Onderzoeksrapport, Product, Displaytechnologie, Paneel, Schermgrootte, Verticaal — Prognose tot 2027

Enorme MIMO-markt Onderzoeksrapport, per technologie, per antennetype, per spectrum — Prognose tot 2030

Educatieve Robots Markt Per component, type, toepassing, eindgebruiker  en regio – prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  Indoor Farming Robots Market,Indoor Farming Robots Market Size,Indoor Farming Robots Market Share,Indoor Farming Robots Market Report,Indoor Farming Robots Market Trends,Indoor Farming Robots Market Growth,Indoor Farming Robots Market Analysis,Indoor Farming Robots Industry