header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ehr EMR-marktomvang bereikt USD 28,7 miljard bij CAGR van 5,30% in 2030 | Marktonderzoek Toekomst

Apr 17, 2023 3:48 PM ET

EPD-EPD-marktinformatie per component (software, hardware), per toepassing (op specialiteiten gebaseerde en algemene toepassing), per leveringswijze (cloudgebaseerd), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en ambulante zorgcentra) – prognose tot 2030

De EPD-EMR-markt zal naar verwachting een CAGR van 5,30% noteren en bijgevolg usd 28,7 miljard aan inkomsten behalen tegen 2030. De EPD- en EPD-markt zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. De wereldwijde EPD-marktomvang werd in 2020 geschat op USD 30,9 miljard en zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,30% van 2022 tot 2030.

De EPD-markt (elektronisch patiëntendossier) en EPD (elektronisch medisch dossier) verwijzen naar de industrie die softwareoplossingen biedt voor het digitaliseren en beheren van patiëntendossiers. Deze dossiers omvatten medische geschiedenissen van patiënten, behandelplannen, laboratoriumresultaten en andere gezondheidsgerelateerde informatie.

Ehr Emr Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de EPD- en EPD-markt zijn Cerner Corporation, Epic Systems Corporation, Allscripts Healthcare Solutions, Inc. en Athenahealth, Inc. Andere bedrijven, zoals Microsoft en Google, betreden ook de markt door hun eigen EPD- en EPD-oplossingen te ontwikkelen of samen te werken met bestaande leveranciers.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/819

Marktsegmentatie

De EPD- en EPD-markt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder type, eindgebruiker, leveringswijze en geografie. Hier is een kort overzicht van de marktsegmentatie van de EPD- en EPD-markt:

Type: De EPD- en EPD-markt kan worden gesegmenteerd in EPD- en EPD-systemen. EPD-systemen verwijzen naar softwareoplossingen die een uitgebreid overzicht bieden van de medische geschiedenis van een patiënt, terwijl EPD-systemen verwijzen naar softwareoplossingen die een overzicht bieden van de medische geschiedenis van een patiënt binnen een bepaalde zorgorganisatie.

Eindgebruiker: De EPD- en EPD-markt kan worden gesegmenteerd in ziekenhuizen, klinieken, ambulante chirurgische centra en andere. Ziekenhuizen zijn de grootste eindgebruikers van EPD- en EPD-systemen, gevolgd door klinieken en ambulante chirurgische centra.

Wijze van levering: De EPD- en EPD-markt kan worden gesegmenteerd in cloudgebaseerd, on-premise en webgebaseerd. Cloudgebaseerde EPD- en EPD-systemen worden steeds populairder vanwege hun eenvoudige implementatie en lage initiële kosten.

Geografie: De EPD- en EPD-markt kan worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika is de grootste markt voor EPD- en EPD-systemen, gevolgd door Europa en Azië-Pacific.

Elk segment heeft andere vereisten en uitdagingen, en leveranciers in de EPD- en EPD-markt moeten deze vereisten en uitdagingen aanpakken om concurrerend te blijven. Ziekenhuizen kunnen bijvoorbeeld EPD- en EPD-systemen nodig hebben die kunnen worden geïntegreerd met andere IT-oplossingen voor de gezondheidszorg, terwijl klinieken EPD- en EPD-systemen nodig hebben die gemakkelijk te gebruiken zijn en minimale training vereisen.

Regionale analyse

De EPD- en EPD-markt is een wereldwijde markt met leveranciers en gebruikers in verschillende regio’s. Hier is een kort overzicht van de regionale analyse van de EPD- en EPD-markt:

Noord-Amerika: Noord-Amerika is de grootste markt voor EPD- en EPD-oplossingen. De regio heeft een hoge acceptatiegraad van IT-oplossingen voor de gezondheidszorg en gunstige overheidsinitiatieven, zoals de HITECH Act en het Meaningful Use-programma, die zorgverleners stimuleren om EPD- en EPD-systemen te implementeren. Belangrijke spelers op de Noord-Amerikaanse markt zijn Cerner Corporation, Epic Systems Corporation en Allscripts Healthcare Solutions, Inc.

Europa: Europa is de op een na grootste markt voor EPD- en EPD-oplossingen. De regio heeft een hoge penetratiegraad van IT-oplossingen voor de gezondheidszorg en de acceptatie van EPD- en EPD-systemen wordt gedreven door verschillende factoren, zoals de behoefte aan betere zorgresultaten en de toenemende last van chronische ziekten. Belangrijke spelers op de Europese markt zijn Siemens AG, Agfa-Gevaert Group en CompuGroup Medical SE & Co. KGaA.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien in de EPD- en EPD-markt. De marktgroei wordt gedreven door verschillende factoren, zoals de toenemende vraag naar digitale zorgoplossingen, groeiende zorguitgaven en toenemende overheidsinitiatieven om de zorginfrastructuur te verbeteren. Grote spelers op de Aziatisch-Pacifische markt zijn onder meer Tata ConsultancyServices Limited, Wipro Limited en NEC Corporation.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (123 pagina’s) op EPD-EMR : https://www.marketresearchfuture.com/reports/ehr-emr-market-819

Latijns-Amerika: De Latijns-Amerikaanse markt zal naar verwachting gestaag groeien in de EPD- en EPD-markt. De marktgroei wordt gedreven door verschillende factoren, zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, groeiende zorguitgaven en toenemende overheidsinitiatieven om de zorginfrastructuur te verbeteren. Belangrijke spelers op de Latijns-Amerikaanse markt zijn InterSystems Corporation, Philips Healthcare en Cerner Corporation.

Midden-Oosten en Afrika: De regio Midden-Oosten en Afrika zal naar verwachting gestaag groeien in de EPD- en EPD-markt. De marktgroei wordt gedreven door verschillende factoren, zoals de toenemende vraag naar digitale zorgoplossingen, groeiende zorguitgaven en toenemende overheidsinitiatieven om de zorginfrastructuur te verbeteren. Belangrijke spelers op de markt in het Midden-Oosten en Afrika zijn Cerner Corporation, Epic Systems Corporation en Allscripts Healthcare Solutions, Inc.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Pain Patch Market Research Report: Per type (opioïde, niet-opioïde), per wijze van toediening (micronaaldpleisters, actieve toedieningssystemen met pleisters), per therapeutisch gebruik (neurologische aandoening, kanker, stoppen met roken, anderen) en door eindgebruikers (ziekenhuizen en klinieken, thuiszorg, andere) – voorspelling tot 2030

Electronic Trial Master File (eTMF) Systems Market Research Report Information By Component (Software, and Services), By Deployment Mode (Cloud/Web-Based, and On-Premise), By End User (Pharmaceutical and Biotechnology Companies, Contract Research Organizations, and Others) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Until 2030.
Cellulitis behandeling marktonderzoeksrapport : informatie per behandelingsprocedure (niet-invasief, minimaal invasief, topische behandeling), cellulitistype (harde cellulitis, zachte cellulitis, oedemateuze cellulitis), eindgebruik (ziekenhuizen, ambulante chirurgische centra, gespecialiseerde dermatologische klinieken) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  EHR-EMR Market,EHR-EMR Market trends,EHR-EMR Market Size,EHR-EMR Market Share,EHR-EMR Market Growth,EHR-EMR Market Demand,EHR-EMR Market Forecast,EHR-EMR Market Analysis,EHR-EMR Industry,EHR-EMR Market Insights