header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Home Healthcare Market groeit met CAGR van 7,14% tot USD 661,12 miljard tijdens de prognoseperiode 2022-2030 | MRFR

Apr 17, 2023 3:51 PM ET

Home Healthcare Market Research Report: Informatie per product (test-, screening- en monitoringproducten, bloedglucosemeters, bloeddrukmeters, pulsoximeters, piekstroommeters, hartslagmeters, foetale bewakingsapparatuur, HIV-testkits, thuisslaaptestapparaten, anderen), per dienst (bekwame verpleegdiensten, revalidatietherapiediensten, hospice- en palliatieve zorgdiensten, ongeschoolde zorgdiensten, ademhalingstherapiediensten, ademhalingstherapiediensten, Infusietherapiediensten, anderen), op indicatie (cardiovasculaire aandoeningen en hypertensie en voorspelling tot 2030

De omvang van de thuiszorgmarkt werd gewaardeerd op USD 216,0 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien van USD 246,1 miljard in 2022 tot USD 661,12 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,14% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De thuiszorgmarkt verwijst naar het verlenen van medische en niet-medische diensten aan patiënten in hun eigen huis. Deze markt is de afgelopen jaren snel gegroeid, omdat steeds meer patiënten de voorkeur geven aan zorg in het comfort van hun eigen huis, in plaats van in ziekenhuizen of andere medische voorzieningen. De thuiszorgmarkt is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien.

Belangrijkste spelers

De namen van enkele van de belangrijkste spelers op de thuiszorgmarkt: Amedisys, Bayada Home Health Care, Fresenius Medical Care, Home Instead Senior Care, Kindred Healthcare, LHC Group, McKesson, National HealthCare Corporation

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2030

Home healthcare Market (1)

Marktsegmentatie

De thuiszorgmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waaronder service, product, software en regio.

Servicegebaseerde segmentatie omvat bekwame verpleging, fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, medische sociale diensten, thuiszorgassistenten en anderen. Geschoolde verpleging is het grootste segment, goed voor een aanzienlijk deel van de markt als gevolg van de toenemende prevalentie van chronische ziekten en de vergrijzing van de bevolking.

Productgebaseerde segmentatie omvat het testen, screenen en monitoren van producten, therapeutische producten en mobiliteitsverzorgingsproducten. Test-, screening- en bewakingsproducten zijn het grootste segment, gedreven door de toenemende acceptatie van externe patiëntbewakingsapparatuur en telehealth-oplossingen.

Op software gebaseerde segmentatie omvat bureausoftware, klinische managementsystemen en hospice-oplossingen. Klinische managementsystemen zijn het grootste segment, gedreven door de toenemende vraag naar elektronische patiëntendossiers en andere softwareoplossingen om patiëntgegevens te beheren.

Geografisch gezien kan de thuiszorgmarkt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika is de grootste markt, gevolgd door Europa en de regio Azië-Pacific.

Andere segmentatiefactoren kunnen het type patiënt omvatten, zoals volwassen patiënten, pediatrische patiënten en geriatrische patiënten, evenals het type betalingsmodel, zoals door de overheid gefinancierde programma’s of particuliere betalers.

Over het algemeen kan de thuiszorgmarkt worden gesegmenteerd op basis van verschillende factoren, waarbij verschillende segmenten verschillende groeipercentages en marktkenmerken ervaren.

Regionale analyse

De thuiszorgmarkt is geografisch gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Elke regio heeft zijn eigen unieke marktkenmerken en drijfveren.

Noord-Amerika is de grootste markt voor thuiszorg, gedreven door de hoge prevalentie van chronische ziekten, een grote vergrijzende bevolking en een gunstig vergoedingsbeleid. De Verenigde Staten zijn de grootste markt in de regio, goed voor het grootste deel van de Noord-Amerikaanse thuiszorgmarkt.

Europa is ook een belangrijke markt voor thuiszorg, gedreven door een vergrijzende bevolking, stijgende zorgkosten en een groeiende vraag naar thuiszorg. Het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn de grootste markten in de regio.

Blader door een diepgaand marktonderzoeksrapport (85 pagina’s) over thuiszorghttps://www.marketresearchfuture.com/reports/home-healthcare-market-2030

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage laten zien inde komende jaren, gedreven door stijgende zorguitgaven, een grote bevolkingsbasis en een stijgende prevalentie van chronische ziekten. China, Japan en India zijn de grootste markten in de regio.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn relatief kleine markten voor thuiszorg, maar zullen naar verwachting de komende jaren groeien als gevolg van het verbeteren van de gezondheidszorginfrastructuur en toenemende overheidsinitiatieven om thuiszorg te bevorderen.

Over het algemeen groeit de thuiszorgmarkt wereldwijd, met verschillende regio’s met verschillende groeipercentages en marktkenmerken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:


Neurology Devices Market Trends, Growth and Size Analysis By Product (Neurostimulation, Interventional Neurology, CSF Management, Neurosurgery Devices), End User (Hospitals & Clinics, Specialty Center) and Region (Americas, Europe, Asia-Pacific, Middle East & Africa) – Forecast to 2030

Vasomotorische symptomen Marktonderzoeksrapport Informatie per therapietype (hormonaal, niet-hormonaal), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, retailapotheken, online winkels) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030.

Epilepsie-apparaten marktonderzoeksrapport Informatie per producttype (conventionele apparaten, draagbare apparaten, implanteerbare apparaten, dieet en andere), per technologie (nervus vagusstimulatie, diepe hersenstimulatie, versnellingsmeterie, responsieve neurostimulatie en andere), door eindgebruikers (ziekenhuizen en klinieken, neurologiecentra, thuiszorginstellingen en anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Home Healthcare Market,Home Healthcare Market trends,Home Healthcare Market Size,Home Healthcare Market Share,Home Healthcare Market Growth,Home Healthcare Market Demand,Home Healthcare Market Forecast,Home Healthcare Market Analysis,Home Healthcare Industry,Home Healthcare Insights