header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor niet-alcoholische dranken ter waarde van USD 1473,9 miljard in 2030 bij 4,80% CAGR – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 17, 2023 10:00 AM ET

Reikwijdte van de markt

De markt voor niet-alcoholische dranken zal tussen 2022 en 2030 een groei van 4,80% vastleggen, terwijl tegen 2030 een waardering van USD 1473,9 miljard wordt opgebouwd, zegt MRFR (Market Research Future).

Groeiboosters en uitdagingen

Niet-alcoholische dranken hebben wereldwijd een enorme vraag gekregen, vooral onder millennials. De opkomende trend van een gezondere levensstijl is snel in een stroomversnelling geraakt bij consumenten. De massa over de hele wereld wordt zich bewust van de verschillende dranken en voedingsmiddelen die ze consumeren en voert vergelijkingen van de producten uit om de voordelen te behalen. Een toenemend consumentenbewustzijn, een verhoogd aantal geïnformeerde consumenten met duidelijkere verwachtingen en hun bereidheid om gezonde goederen te kopen, kunnen de marktomvang van niet-alcoholische dranken in de komende jaren vergroten. Bovendien dwingt het toenemende bewustzijnsniveau over de toxische impact van alcoholgebruik bij de consumenten hen om te gaan voor niet-alcoholische dranken in plaats van alcoholische dranken, zoals sterke dranken, bieren, wijnen en meer.

 

Non-Alcoholic Beverages Market (1)

 

Aan de andere kant heeft de prevalentie van een ongezonde levensstijl bijgedragen aan de verspreiding van diabetes, hart- en vaatziekten en obesitas, waardoor consumenten gedwongen worden om te kiezen voor gezondere dranken. Dit heeft de voorkeur voor functionele dranken bij consumenten versterkt. Functionele dranken worden vaak op de markt gebracht als dranken met gezonde ingrediënten die een breed scala aan gezondheidsvoordelen bieden. Vanwege de aanwezigheid van gezonde ingrediënten zoals vitamines, aminozuren, kruiden, bacteriën en mineralen in deze dranken, ziet de vraag wereldwijd een opleving.

De meerderheid van de functionele dranken zoals niet-alcoholische OTO-dranken hebben een gunstig effect op het lichaam, waaronder een verbeterde hartslag, immuunsysteem, elektrolytenaanvullende voordelen na het sporten, hydratatie van de spijsvertering en een betere darmflora en darmfunctie, wat de vraag onder consumenten stimuleert.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3155

Segmentale beoordeling 

Wat het producttype betreft, richt de markt voor niet-alcoholische OTO-dranken zich op zuiveldranken, thee en koffie, koolzuurhoudende frisdranken, gebotteld water, vruchten- en groentesap en andere. Functionele dranksoorten zijn sportdranken, energiedranken en meer. Het segment gebotteld water vormt het grootste aandeel in de markt voor niet-alcoholische OTO-dranken.

Afhankelijk van het verpakkingstype is de markt voor niet-alcoholische OTO-dranken overwogen voor blikjes, flessen en meer. Het flessensegment kan van 2020 tot 2027 een groei van 5,42% voorspellen. Flessen zijn een zeer populaire verpakkingsoplossing onder de fabrikanten. Consumenten vinden glazen flessen over het algemeen aantrekkelijker omdat deze hygiënisch, esthetisch aantrekkelijk en duurzaam zijn.

Belangrijke distributiekanalen in de wereldwijde markt voor niet-alcoholische OTO-dranken zijn zowel winkelgebaseerde als niet-winkelgebaseerde dranken. Het winkelsegment is toonaangevend in de wereldwijde industrie.

Regionaal inzicht

Noord-Amerika kan verwachten de meest lucratieve markt voor niet-alcoholische OTO-dranken te zijn. Snelle veranderingen in de voorkeur en smaak van de consument, met een hogere neiging tot gezonde dranken, de belangstelling voor verschillende niet-alcoholische OTO-dranken is ook toegenomen. Dit is een van de belangrijkste redenen achter de sterke marktgroei. Deze verschuiving loopt bijna parallel met de gestage daling van de consumptie van alcoholische dranken, met name onder de Amerikaanse bevolking, met een voorkeur voor gezonde dranken met een laag tot geen alcoholgehalte. Bovendien bevordert de stijgende populariteit van functionele dranken, zoals sportdranken, energiedranken, vruchten- en groentesappen en RTD-thee en -koffie, de bedrijfsgroei.

De Aziatisch-Pacifische markt voor niet-alcoholische OTO-dranken is de wereldleider, gezien de aanwezigheid van een ontluikende bevolking die steeds vaker kiest voor gezonde dranken. De expansieve millennial-bevolking geeft de voorkeur aan gezondere dranken, in het kielzog van de toenemende invloed van de westerse cultuur, wat een sterke impuls geeft aan de populariteit van gezonde diëten.

Top bedrijven

Prominente bedrijven die actief zijn op de wereldwijde markt voor alcoholvrije OTO-dranken zijn The Coca-Cola Company (VS), Nestlé S.A. (Zwitserland), Keurig Dr Pepper Inc. (VS), Danone S.A. (Frankrijk), LotteChilsungBeverage Co.Ltd. (Zuid-Korea), Suntory Holdings Limited (Japan), Starbucks Corporation (VS), POKKA SAPPORO Food & Beverage Ltd (Japan), PepsiCo (VS), Yakult Honsha Co., Ltd. (Japan) en meer.

Gezien de toenemende concurrentie op de wereldmarkt, nemen merken steeds vaker effectieve strategieën om hun klantenbestand te versterken. Reclamecampagnes, productinnovatie en nieuwe lanceringen zijn enkele van de belangrijkste strategieën die door de grote bedrijven worden ingezet om hun marktpositie te vergroten. Veel vooraanstaande merken zijn gericht op het gebruik van aantrekkelijke verpakkingsoplossingen om de interesse van een groter aantal consumenten te wekken.

Toegang tot volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/non-alcoholic-beverages-market-3155

Recente ontwikkelingen

februari 2022

Applied Nutrition, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd gerenommeerd sportvoedingsmerk, lanceert zijn nieuwste L-Carnitine sportdrank. Carni-Tone is het eerste gearomatiseerde bronwater van het merk en zal een aanvulling zijn op de reeks kant-en-klare (RTD) producten. Het is ook de eerste L-Carnitine RTD-drank van het merk in de Applied Nutrition-serie en zal worden verkocht in drie nieuwe smaken – framboos en kers, appel en zwarte bes, evenals zomerfruit. De 500ml drank heeft nul calorieën, nul suiker, bevat 1.500mg L-Carnitine, samen met vitamine B3, B6 & B12, en is rijk aan mineralen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Markt voor niet-alcoholische OTO-dranken Informatie per producttype (functionele dranken {energiedranken, sportdranken, andere}, koolzuurhoudende frisdranken, thee en koffie, fruit en groentesap, gebotteld water, zuiveldranken, andere), verpakkingstype (flessen, blikjes, andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld) – prognose tot 2027

OTO-drankenmarkt Onderzoeksrapport per type (alcoholische dranken en niet-alcoholische dranken [Thee & Koffie; Sappen, nectars en smoothies; koolzuurhoudende frisdranken; Sport- en energiedranken en andere]), verpakkingstype (flessen, blikjes, kartons en andere), distributiekanaal (winkelgebaseerd [supermarkten en hypermarkten, gemakswinkels en andere] en niet-winkelgebaseerd) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en RoW) – prognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Non-Alcoholic Beverages Market,Non-Alcoholic Beverages Market Forecast,Non-Alcoholic Beverages Market Growth,Non-Alcoholic Beverages Market Trends,Non-Alcoholic Beverages Market Size,Non-Alcoholic Beverages Market Segments,Non-Alcoholic Beverages Market Research,Non-Alcoholic Beverages Market Analysis,Non-Alcoholic Beverages Market Research Report