header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive navigatiesystemen Marktoplossingen, branchegrootte, eisen, verkoop, omzet, analyse van topspelers, marktregio’s, trends en voorspellingen 2030

Apr 18, 2023 7:00 PM ET

Automotive navigatiesystemen Marktinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde markt voor autonavigatiesystemen naar verwachting een CAGR van ~ 7,9% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 30.134,3 miljoen hebben in 2030.

Een autonavigatiesysteem biedt real-time navigatie onder gespecificeerde aanwijzingen en geeft de werkelijke positie van het voertuig weer. Afhankelijk van de behoefte kan een autonavigatiesysteem worden gebruikt in lichte bedrijfsvoertuigen, grote bedrijfsvoertuigen en personenauto’s. Gezien hun acceptatie en installatie in elektrische auto’s, evenals hun gestaag groeiende gebruik, lijkt de toekomstige marktprognose voor de verkoop van autonavigatiesystemen verbazingwekkend.

Belangrijkste spelers

De ontwikkeling van de auto-industrie, stijgende niveaus van verkeerscongestie, stijgende consumentenvraag naar realtime verkeersgegevens, toenemende acceptatie van GPS-navigatiesystemen voor auto’s en stijgende investeringen in de bouw van auto-infrastructuur in ontwikkelingslanden zijn allemaal factoren die een aanzienlijke impact hebben op de wereldwijde markt voor autonavigatiesystemen. Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn,

  • Continentaal
  • Robert Bosch GmbH
  • Alpien
  • Denso
  • Faurecia Clarion
  • Aisin Seiki
  • Garmin Ltd
  • TomTom
  • Harman
  • NNG-software
  • HERE Technologies
  • Pionier
  • JVC Kenwood
  • Telenav

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7865

Een navigatiesysteem is een cruciaal onderdeel van de apparatuur die in auto’s wordt gebruikt voor routeplanning. De functie is om de beweging van het voertuig te volgen en te controleren terwijl het van de ene plaats naar de andere reist. De markt voor autonavigatiesystemen heeft de afgelopen jaren een snelle groei laten zien en zal naar verwachting gedurende de prognoseperiode blijven groeien.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/statistiek

Bijzonderheden

  Omvang van de markt

   2030: USD 30.134,3 miljoen

  CAGR

  7,9% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

  2021

  Prognoseperiode

  2022 tot 2030

  Historische gegevens

  2019

  Prognose-eenheden

  Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

  Gedekte segmenten

  Apparaattype, voertuigtype, aandrijving en verkoopkanaal

Automotive navigatiesystemen markt regionale analyse

De markt voor autonavigatiesystemen zal naar verwachting worden gedomineerd door de regio Azië-Pacific. Vanwege opkomende landen zoals China en India, die eerder high-end auto-onderdelen zoals navigatiesystemen gebruiken, wordt verwacht dat Azië-Pacific gedurende de hele onderzoeksperiode een grote CAGR zal hebben. Bovendien wordt verwacht dat de uitbreiding van de markt voor autonavigatiesystemen zal worden geholpen door de snelle industrialisatie van de regio als gevolg van de betaalbare productiekosten.

Door het gestegen besteedbare inkomen per hoofd van de bevolking is het autogebruik in Europa gestaag toegenomen. Er wordt aangenomen dat de aanwezigheid van belangrijke autofabrikanten in het gebied, zoals Mitsubishi Trucks, PSA Peugeot Citroen, Isuzu en Volkswagen, nieuwe zakelijke vooruitzichten zou openen voor lokale leveranciers en fabrikanten van auto-onderdelen.

Vraag om maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/7865

Marktsegmentatie van navigatiesystemen voor auto’s

De wereldwijde markt voor navigatiesystemen voor auto’s is gesegmenteerd in apparaattype, voertuigtype, aandrijving en verkoopkanaal.

Op basis van het apparaattype is de markt gesegmenteerd in In-Dash, Portable en MobileNavigatiesystemen.

Op basis van het voertuigtype is de markt gesegmenteerd in personenauto’s en bedrijfsvoertuigen.

Op basis van de Voortstuwing is de markt gesegmenteerd in ICE en Electric Vehicles.

Op basis van het verkoopkanaal is de markt gesegmenteerd in OEM en Aftermarket.

Andere gerelateerde rapporten:

Automotive Cooler Markt

Automotive lichtgewicht body panel markt

Automotive Ignition System Markt

Automotive AHSS-markt

Automotive distributieriem markt

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C&M, Energy & Power, F&B, Healthcare &; Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction &; Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Verkoop: 1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]


Keywords:  Automotive Navigation Systems Market Trends,Automotive Navigation Systems Market Technologies,Automotive Navigation Systems Market Size,Automotive Navigation Systems Market Share,Automotive Navigation Systems Market Forecast