header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aviation Blockchain Market, hoe transformeert het luchtvaartoperaties? en prognose tegen 2030.

Apr 18, 2023 9:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Global Aviation Blockchain Market-industrie zal naar verwachting een CAGR van 21,8% registreren tijdens de prognoseperiode 2022 – 2030 met een waarde van meer dan USD 16,861 miljard 2030

De blockchain-markt voor de luchtvaart verwijst naar het gebruik van blockchain-technologie in de luchtvaartindustrie voor verschillende toepassingen, zoals vliegtuigonderhoud, supply chain management, verificatie van de identiteit van passagiers en het volgen van vracht. Blockchain-technologie kan helpen om de efficiëntie te verbeteren, de kosten te verlagen en de transparantie en veiligheid op deze gebieden te vergroten. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de luchtvaartindustrie, waarbij veel luchtvaartmaatschappijen en luchthavens te maken hebben met financiële uitdagingen als gevolg van reisbeperkingen en een verminderde vraag. Blockchain-technologie heeft echter het potentieel om de industrie te helpen herstellen door efficiëntere en veiligere operaties mogelijk te maken. Drijfveren zijn onder meer: verhoogde efficiëntie, verbeterde beveiliging, vereenvoudigde betalingsprocessen, beter supply chain management. Beperkingen zijn onder meer gebrek aan duidelijkheid van de regelgeving, hoge initiële kosten, integratie-uitdagingen.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8802

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor luchtvaart zijn Aeron Labs, AVINOC Ltd, IBM, Infosys, Insolar Technologies, Microsoft Corporation, Moog Inc., Olistics, Quillhash Technologies Pvt. Ltd, Skybuys en Sweetbridge, Inc.

Marktsegmentatie

De blockchain markt voor de luchtvaart is gesegmenteerd op basis van eindmarkt, toepassing, verticaal en regio. Op basis van de eindmarkt wordt de markt geclassificeerd als luchtvaartmaatschappijen, luchthavens, MRO en fabrikanten. Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd als Cargo & Baggage Tracking, Flight & Crew Data Management, Passenger Identity Management, Supply Chain Management, Smart Contracts en Aircraft Maintenance. Op basis van verticals is de markt gesegmenteerd op basis van civiel en commercieel en militair.

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting de blockchain-markt voor de luchtvaart domineren, vanwege de aanwezigheid van grote spelers in de regio, zoals IBM en Microsoft. Europa zal naar verwachting een belangrijke markt zijn voor blockchain in de luchtvaart, vanwege de toenemende acceptatie van blockchain-technologie in de regio. In Azië-Pacific wordt verwacht dat met name China een belangrijke markt zal zijn voor blockchain voor de luchtvaart, vanwege de groeiende acceptatie van blockchain-technologie in het land. Het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting getuige zijn van een aanzienlijke groei in de blockchain-markt voor de luchtvaart, als gevolg van de toenemende investeringen in de luchtvaartindustrie in de regio. In Latijns-Amerika wordt verwacht dat Brazilië een belangrijke markt zal zijn voor luchtvaart blockchain in de regio.

Toegang tot het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/aviation-blockchain-market-8802

Gerelateerde rapporten:

Counter-UAS-markt Informatie per technologie (lasersystemen, kinetische systemen en elektronische systemen), platform (lucht, grond en marine), systeemconfiguratie (draagbaar, op voertuigen gemonteerd, standalone), eindgebruik (militair en defensie, commerciële en binnenlandse veiligheid), toepassing (detectie [radar, RF-scanners, EO / IR en akoestisch systeem] en interdictie [stoorzenders, spoofing, laser en netten]) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten Afrika en Latijns-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Markt voor ruimte-elektronica Onderzoeksrapport Informatie per Platform (Satellieten; Lanceervoertuigen), Component (Opto-elektronica, Geïntegreerde Schakelingen), Subsysteem (Structureel, Telemetrie), Product (Gehard, Tolerant), Regio Global Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en uitgebreide en nauwkeurige analyses biedt met betrekking tot verschillende markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en gedetailleerd onderzoek. Ons marktonderzoek naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stelt onze klanten in staat om meer te zien, meer te leren en meer te doen, waardoor uw belangrijkste vragen kunnen worden beantwoord.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5E Verdieping, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1646 845 9312
E-mailadres: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]

Keywords:  Aviation Blockchain,Aviation Blockchain Market,Aviation Blockchain Industry,Aviation Blockchain Market Size,Aviation Blockchain Market Share,Aviation Blockchain Market Trends,Aviation Blockchain Market Analysis,Aviation Blockchain Market Demand,Aviation Blockchain Market Uses