header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bloedglucosemonitoring marktomvang uit te breiden met 10,70% CAGR om USD 32,5 miljard te winnen in 2022-2030

Apr 18, 2023 4:31 PM ET

Bloedglucosemonitoring marktonderzoeksrapport: informatie per product (zelfcontrolebloedglucoseapparaten, continue bloedglucosemonitoringapparaten), per toepassing (type 1 diabetes, type 2 diabetes), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, diagnostische centra, anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

De markt voor bloedglucosemonitoring is een groeiende industrie die zich richt op het ontwikkelen en produceren van apparaten voor het bewaken van de bloedglucosespiegels bij patiënten met diabetes. Deze apparaten helpen patiënten met diabetes om hun bloedglucosewaarden te volgen en hun behandelplannen dienovereenkomstig aan te passen.

De wereldwijde markt voor bloedglucosemonitoring werd in 2022 gewaardeerd op ongeveer USD 10,77 miljard en zal naar verwachting in 2030 USD 32,5 miljard bereiken, met een CAGR van ongeveer 10,70% tijdens de prognoseperiode (2022-2030).

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt voor bloedglucosemonitoring zijn Abbott Laboratories, F. Hoffmann-La Roche Ltd, Dexcom, Inc., Medtronic plc en Johnson & Johnson. Deze bedrijven investeren in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en innovatieve bloedglucosemonitoringproducten te ontwikkelen om aan de groeiende vraag te voldoen.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/557

Marktsegmentatie

De markt voor bloedglucosemonitoring kan worden gesegmenteerd op basis van het type product, het type test, de eindgebruiker en de geografie.

Op basis van het type product kan de markt voor bloedglucosemonitoring worden gesegmenteerd in: Bloedglucosemeters: Dit omvat traditionele glucosemeters die teststrips gebruiken om bloedglucosewaarden te meten.

Continue glucosemonitoringsystemen (CGM): dit omvat apparaten die realtime glucosemonitoring bieden en patiënten en zorgverleners helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen over diabetesbeheer.

Lancets: Dit zijn kleine, scherpe naalden die worden gebruikt om de huid te prikken en een kleine hoeveelheid bloed te trekken voor glucosetests.

Teststrips : Dit zijn wegwerpstrips die worden gebruikt met bloedglucosemeters om de bloedsuikerspiegel te meten.

Op basis van het type test kan de markt voor bloedglucosemonitoring worden gesegmenteerd in: Zelfcontrole van de bloedglucose (SMBG): Dit omvat bloedglucosemonitoring door patiënten zelf met behulp van bloedglucosemeters.

Continue glucosemonitoring (CGM): Dit omvat continue glucosemonitoring uitgevoerd door CGM-systemen die realtime glucosemonitoring en waarschuwingen bieden.

Op basis van de eindgebruiker kan de markt voor bloedglucosemonitoring worden gesegmenteerd in: Ziekenhuizen en klinieken: dit omvat bloedglucosemonitoringapparaten die in ziekenhuizen en klinieken worden gebruikt voor diabetesbeheer.

Thuisinstellingen: dit omvat bloedglucosemonitoringapparaten die door patiënten zelf of hun zorgverleners in thuisomgevingen worden gebruikt.

Op basis van geografie kan de markt voor bloedglucosemonitoring worden gesegmenteerd in: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, rest van de wereld.

Regionale analyse

De markt voor bloedglucosemonitoring kan worden geanalyseerd op basis van verschillende regio’s, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika is een van de grootste markten voor bloedglucosemonitoring vanwege de hoge prevalentie van diabetes in de regio. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) hebben in de Verenigde Staten meer dan 34 miljoen mensen diabetes en worden elk jaar ongeveer 1,5 miljoen nieuwe gevallen gediagnosticeerd. De hoge acceptatie van geavanceerde technologie, een gunstig vergoedingsbeleid en een toenemend bewustzijn over diabetesbeheer zijn enkele van de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor bloedglucosemonitoring in Noord-Amerika stimuleren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over bloedglucosemonitoring: https://www.marketresearchfuture.com/reports/blood-glucose-monitoring-market-557

Europa is ook een belangrijke markt voor bloedglucosemonitoring vanwege de toenemende prevalentie van diabetes en de stijgende vraag naar geavanceerde oplossingen voor diabetesbeheer. Volgens de International Diabetes Federation leefden in 2019 ongeveer 59 miljoen mensen in Europa met diabetes. De aanwezigheid van een gevestigde gezondheidszorginfrastructuur, een hoge acceptatie van digitale gezondheidsoplossingen en gunstige overheidsinitiatieven zijn enkele van de factoren die de groei van de markt voor bloedglucosemonitoring inEuropa.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor bloedglucosemonitoring als gevolg van de toenemende prevalentie van diabetes in landen als India en China. Volgens de International Diabetes Federation leefden in 2019 ongeveer 129 miljoen mensen in China en 77 miljoen mensen in India met diabetes. De toenemende acceptatie van geavanceerde technologie, het stijgende besteedbare inkomen en gunstige overheidsinitiatieven zullen naar verwachting de groei van de markt voor bloedglucosemonitoring in de regio Azië-Pacific stimuleren.

De rest van de wereld omvat regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika. De toenemende prevalentie van diabetes in deze regio’s, in combinatie met de stijgende vraag naar geavanceerde oplossingen voor diabetesbeheer, zal naar verwachting de groei van de markt voor bloedglucosemonitoring in de rest van de wereld stimuleren. Het gebrek aan bewustzijn over diabetesbeheer en de beperkte toegang tot gezondheidszorgfaciliteiten in sommige van deze regio’s kunnen de groei van de markt echter belemmeren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Diabetes Pen Markt Informatie: Per product (insulinepennen en insulinepennaald), gebruik (herbruikbare pennen en wegwerppennen), distributiekanalen (ziekenhuisapotheek, retailapotheek, online verkoop en diabetesklinieken) – prognose tot 2030

Type 2 Diabetes Mellitus Behandeling Markt Onderzoeksrapport: Per behandeling (geneesmiddel (insuline, sensibilisatoren, Sglt-2, alfa-glucosidaseremmers, anderen), apparaten (bloedglucosemonitoring, insulinetoedieningsapparaten)), door de eindgebruiker – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Sjilpen

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Blood Glucose Monitoring Market Size,Blood Glucose Monitoring Market Trends,Blood Glucose Monitoring Market Insights,Blood Glucose Monitoring Market Outlook