header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De BYOD-beveiligingsmarkt zal naar verwachting USD 69 miljard bereiken bij een CAGR van 37% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Apr 18, 2023 5:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

  Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde BYOD-beveiligingsmarkt naar verwachting een CAGR van 37% registreren van 2021 tot 2030 en een waarde van  meer dan USD 69 miljard hebben in 2030.

BYOD (Bring Your Own Device) Security Market verwijst naar de reeks beveiligingsoplossingen en -beleidsregels die zijn ontworpen om bedrijfsgegevens en netwerken te beschermen tegen potentiële beveiligingsrisico’s die verband houden met werknemers die hun persoonlijke apparaten voor werkdoeleinden gebruiken. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de BYOD-beveiligingsmarkt, omdat organisaties zich moesten aanpassen aan werken op afstand en werknemers toegang moesten geven tot bedrijfsgegevens en applicaties vanaf hun persoonlijke apparaten. Dit heeft de vraag naar BYOD-beveiligingsoplossingen verhoogd om te beschermen tegen mogelijke beveiligingsinbreuken.

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2961

Hoofdrolspelers

  • IBM Bedrijf
  • Citrix Systems Inc
  • VMware Inc
  • Goede Technology Corporation
  • Mobileiron Inc
  • Fortinet Inc
  • Cisco-systemen
  • Avaya Inc
  • Hewlett Packard Enterprise
  • Symantec Corporation (VS)

BYOD Security Market Report Scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 69 miljard

Groei:

CAGR van 37% % van  2021 tot 2030

Prognoseperiode:

  2021-2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Blader door de volledige rapportdetails :
https://www.marketresearchfuture.com/reports/byod-security-market-2961

Regionale analyse

Regionaal is de BYOD-beveiligingsmarkt gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika en Europa zijn de leidende markten vanwege de hoge acceptatiegraad van BYOD-beleid, een groot aantal kmo’s en de aanwezigheid van belangrijke spelers in de regio. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toenemende acceptatie van smartphones en tablets en de stijgende trend van werken op afstand in de regio.

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=2961

Marktsegmentatie

De BYOD-beveiligingsmarkt is onderverdeeld in tal van categorieën, waaronder apparaattype, software, beveiligingsoplossing en eindgebruiker.

Op basis van apparaattype: De markt is verdeeld in segmenten op basis van het type apparaat, dat verder is onderverdeeld in de smartphone, tablet en laptop.

Gebaseerd op software: De BYOD-beveiligingsmarkt is onderverdeeld in drie categorieën op basis van het type software dat wordt gebruikt: netwerkbeveiliging, beveiliging van mobiele apparaten en beveiliging van mobiele gegevens.

Gebaseerd op beveiligingsoplossing: De beveiligingsoplossingen voor mobile device management, mobile application management, mobile content management en mobile identity management zijn de segmenten die worden gebruikt om de BYOD-beveiligingsmarkt te categoriseren.

Gebaseerd op eindgebruiker: De eindgebruikersmarkt voor BYOD-beveiliging is onderverdeeld in drie categorieën: grote ondernemingen, kleine en middelgrote bedrijven en particulieren.

Bekijk ook trending rapport van MRFR

Markt voor olie- en gascloudtoepassingen

https://www.marketresearchfuture.com/reports/oil-gas-cloud-applications-market-8690

Markt voor digitale transformatie

https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-transformation-market-8685

ContractbeheerMarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/contract-management-market-8551

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  BYOD Security Market,BYOD Security Market size,BYOD Security Market share,BYOD Security Market growth,BYOD Security Market analysis,Global BYOD Security Market