header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De koffiemarkt wordt gedreven door een snel evoluerend segment van voedingsmiddelen en dranken met een gezonde CAGR van 5,12% tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2030

Apr 18, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de wereldwijde koffiemarkt naar verwachting een CAGR van 5,12% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 112,8 miljard hebben in 2030.

De wereldwijde koffiemarkt verwijst naar de wereldwijde handel en consumptie van koffie, een van de meest populaire dranken ter wereld. Het omvat de productie, verwerking, distributie en verkoop van koffiebonen en koffieproducten, waaronder gebrande koffie, gemalen koffie, oploskoffie en op koffie gebaseerde dranken zoals cappuccino en latte.

 

Coffee Market

 

De markt wordt beïnvloed door een reeks factoren, waaronder weersomstandigheden, economische omstandigheden, vraag en aanbod en veranderende consumentenvoorkeuren. De markt is ook onderworpen aan verschillende voorschriften en certificeringen, zoals Fairtrade en biologische certificeringen die gericht zijn op het bevorderen van duurzame en ethische praktijken in de koffie-industrie.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6889

De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de wereldwijde koffiemarkt. Een van de belangrijkste gevolgen van de pandemie op de koffiemarkt is een verstoring van de toeleveringsketens als gevolg van beperkingen op reizen en handel. Koffieproducerende landen werden geconfronteerd met uitdagingen bij het oogsten en exporteren van koffiebonen, omdat transportroutes werden verstoord en de vraag naar koffie in sommige markten daalde. Dit leidde tot een verhoogde prijsvolatiliteit, waarbij de koffieprijzen meer fluctueerden dan normaal als gevolg van verstoringen in de toeleveringsketen en onzekerheid over de toekomstige vraag.

Regionale analyse

De grootste regio van de wereldwijde koffiemarkt is Zuid-Amerika, waar enkele van ‘s werelds grootste koffieproducerende landen wonen, waaronder Brazilië, Colombia en Peru. Brazilië is het grootste koffieproducerende land ter wereld en is verantwoordelijk voor ongeveer een derde van de wereldwijde koffieproductie.

Naast Zuid-Amerika zijn andere regio’s die belangrijke spelers zijn op de wereldwijde koffiemarkt Midden-Amerika, Afrika en Azië. Landen in deze regio’s, zoals Ethiopië, Honduras, Vietnam en Indonesië, zijn ook belangrijke koffieproducenten en -exporteurs.

Marktsegmentatie

De wereldwijde koffiemarkt is gesegmenteerd in type en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt gesegmenteerd in arabica en robusta

Op basis van de eindgebruiker is de markt gesegmenteerd in store based en non-store based.

Toegang tot rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/coffee-market-6889

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Nestelen
  • JM Smucker Bedrijf
  • De Kraft Heinz Company
  • Starbucks Koffiebedrijf

Ontdek meer onderzoeksrapporten over voedsel, dranken en voeding, door Market Research Future:

Koffiepads en capsules markt Onderzoeksrapportinformatie per koffietype (traditioneel en decaf), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

Decaf Koffiemarkt Onderzoeksrapportinformatie per type (Arabica, Robusta en anderen), per vorm (grond en geheel), per categorie (biologisch en conventioneel), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktprognose tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19-voetafdrukken overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem van harte contact op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5e verdieping.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Coffee,Coffee Industry,Coffee Market,Coffee Market Research,Coffee Market Trends,Coffee Market Analysis,Coffee Market Size,Coffee Market Report,Coffee Market Growth,Coffee Market Share,Coffee Market Demand