header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van belasting- en boekhoudsoftware zal USD 24,39 miljard bereiken, met een CAGR van 8,29% tegen 2030 – rapport van Market Research Future (MRFR).

Apr 18, 2023 6:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens de MRFR-analyse zal de markt voor belasting- en boekhoudsoftware naar verwachting een CAGR van 8,29% registreren van 2020 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 24,39 miljard hebben in 2030.

  Belasting- en boekhoudsoftware verwijst naar computerprogramma’s of -toepassingen die zijn ontworpen om verschillende financiële processen en transacties te automatiseren, stroomlijnen en beheren, zoals belastingvoorbereiding, boekhouding, salarisadministratie, facturering en financiële rapportage. Deze softwareoplossingen worden vaak gebruikt door bedrijven, accountantskantoren en particulieren om tijd te besparen, fouten te verminderen en naleving van fiscale wet- en regelgeving te garanderen. De COVID-19-pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor belasting- en boekhoudsoftware. Nu werken op afstand het nieuwe normaal is geworden, hebben bedrijven en accountantskantoren meer moeten vertrouwen op technologische oplossingen om hun financiële activiteiten te beheren.

Klik hier voor een voorbeeld van een Premium-rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8694

Hoofdrolspelers

  • Kpmg Internationaal
  • Dezan Shira & Medewerkers
  • Kingston & Knight Accountants
  • Wolters Kluwer
  • Tally Solutions Private Limited en Red Wing Software Inc.

Belasting- en boekhoudsoftware Marktrapport Scope:

Parameter

Bijzonderheden

Omzetprognose in 2030:

USD 24,39 miljard

Groei:

CAGR van 8,29% van 2020 tot 2030

Prognoseperiode:

2020 -2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Blader door de volledige rapportdetails:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/tax-accounting-software-market-8694

Regionale analyse

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn goed voor het grootste deel van de markt voor belasting- en boekhoudsoftware.

Noord-Amerika is de grootste markt voor belasting- en boekhoudsoftware, vanwege de aanwezigheid van een groot aantal accountantskantoren en bedrijven die op deze softwareoplossingen vertrouwen om hun financiële activiteiten te beheren.

Europa is een andere belangrijke markt voor belasting- en boekhoudsoftware, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk die een belangrijke bijdrage leveren aan de markt. De toenemende adoptie van cloudgebaseerde oplossingen en de groeiende vraag naar automatisering en digitalisering van financiële processen stimuleren de marktgroei in deze regio.

Azië-Pacific zal naar verwachting het hoogste groeipercentage in de markt voor belasting- en boekhoudsoftware laten zien tijdens de prognoseperiode. De toenemende acceptatie van cloudgebaseerde oplossingen, de opkomst van kleine en middelgrote ondernemingen (kmo’s) en de toenemende focus op naleving en wettelijke vereisten zijn de belangrijkste factoren die de marktgroei in deze regio stimuleren.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de markt voor belasting- en boekhoudsoftware, als gevolg van de toenemende acceptatie van technologische oplossingen in deze regio’s en de groeiende vraag naar gestroomlijnde financiële processen.

Koop dit Premium-rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=8694

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor belasting- en boekhoudsoftware is gesegmenteerd op basis van softwaretype, implementatiemodus en verticaal.

Gebaseerd op softwaretype: boekhoudsoftware en belastingsoftware

Gebaseerd op  implementatiemodus: cloud en on-premise

Gebaseerd op Vertical: BFSI, IT en Telecommunicatie, Gezondheidszorg en Productie

Bekijk ook trending rapport van MRFR

Mobiele POSMarkt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mobile-pos-market-8806

InsureTech Markt

https://www.marketresearchfuture.com/reports/insuretech-market-8745

Beveiligingsmarkt voor spoorwegperrons

https://www.marketresearchfuture.com/reports/railway-platform-security-market-8742

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contactgegevens:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mailadres: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Tax and Accounting Software Market,Tax and Accounting Software Market share,Tax and Accounting Software Market size,Tax and Accounting Software Market analysis,Global Tax and Accounting Software Market