header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van hyaluronzuur zal naar verwachting USD 20,14 miljard bedragen, bij een CAGR van 6,77% in 2030 | MRFR

Apr 18, 2023 2:58 PM ET

Hyaluronzuur marktonderzoeksrapport informatie per graad (cosmetische kwaliteit, farmaceutische kwaliteit, food grade), per toepassing (esthetiek, artrose, farmaceutische API, cosmetica, voedingssupplementen, oogheelkunde, anderen), per eindgebruiker (farmaceutische industrie, dermatologische klinieken, cosmetische chirurgiecentra, anderen), en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk voorkomende stof in het lichaam die wordt aangetroffen in verschillende weefsels en vloeistoffen, waaronder huid, gewrichten en ogen. Het is een populair ingrediënt in huidverzorgingsproducten en wordt ook gebruikt in medische behandelingen voor aandoeningen zoals artrose en oogoperaties.

De omvang van de hyaluronzuurmarkt werd gewaardeerd op USD 6,00 miljard in 2021 en zal naar verwachting groeien van USD 6,92 miljard in 2022 tot USD 20,14 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,77% tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030).

De toenemende vraag naar cosmetische procedures en anti-aging producten, samen met de groeiende prevalentie van artrose en andere gewrichtsgerelateerde aandoeningen, stimuleert de groei van de markt.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7434

Hyaluronic acid market

Marktsegmentatie

De wereldwijde hyaluronzuurmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van het producttype kan de markt worden gesegmenteerd in producten met één injectie, producten met drie injecties en producten met vijf injecties. Het segment van de producten met één injectie zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode vanwege hun gemak en gebruiksgemak.

Op basis van de toepassing kan de markt worden gesegmenteerd in huidvullers, artrose, oogheelkunde, vesico-ureterale reflux en andere. Het segment huidvullers zal naar verwachting het grootste deel van de markt voor zijn rekening nemen vanwege de toenemende vraag naar cosmetische ingrepen en anti-aging producten.

Op basis van de eindgebruiker kan de markt worden gesegmenteerd in ziekenhuizen, gespecialiseerde klinieken en thuiszorginstellingen. Het segment gespecialiseerde klinieken zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode als gevolg van het toenemende aantal klinieken dat cosmetische procedures en gewrichtsgerelateerde behandelingen aanbiedt.

Geografisch gezien kan de markt worden gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Over het algemeen biedt de marktsegmentatie van de hyaluronzuurmarkt inzicht in de verschillende producten, toepassingen en eindgebruikers die de groei van de markt in verschillende regio’s over de hele wereld stimuleren.

Belangrijkste spelers

De belangrijkste spelers op de hyaluronzuurmarkt zijn bedrijven zoals Anika Therapeutics, Inc., Allergan plc, Ferring Pharmaceuticals, Inc., Sanofi, Salix Pharmaceuticals, Ltd. en Zimmer Biomet Holdings, Inc. Deze bedrijven richten zich op het uitbreiden van hun productportfolio’s, het aangaan van strategische partnerschappen en samenwerkingen en het investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun marktpositie te behouden en groei te stimuleren.

Regionale analyse

De wereldwijde hyaluronzuurmarkt kan worden geanalyseerd op basis van verschillende regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Noord-Amerika is de grootste markt voor hyaluronzuur, goed voor een aanzienlijk deel van de wereldmarkt. De toenemende prevalentie van artrose en andere gewrichtsgerelateerde aandoeningen, evenals de groeiende vraag naar cosmetische procedures en anti-aging producten, stimuleren de groei van de markt in deze regio. De Verenigde Staten leveren de grootste bijdrage aan de groei van de Noord-Amerikaanse markt.

Europa is ook een belangrijke markt voor hyaluronzuur, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de markt in deze regio. De groeiende geriatrische bevolking en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg stimuleren de vraag naar hyaluronzuur in Europa.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (161 pagina’s) over hyaluronzuur

https://www.marketresearchfuture.com/reports/hyaluronic-acid-market-7434

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting getuige zijn van de snelste groei in de hyaluronzuurmarkt vanwegeaan de stijgende vraag naar cosmetische ingrepen, de toenemende prevalentie van artrose en andere gewrichtsgerelateerde aandoeningen en de groeiende uitgaven voor gezondheidszorg in de regio. China, Japan en India leveren de belangrijkste bijdragen aan de groei van de markt in de regio Azië-Pacific.

Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zullen naar verwachting ook getuige zijn van een aanzienlijke groei in de hyaluronzuurmarkt, gedreven door toenemende uitgaven voor gezondheidszorg en een groeiend bewustzijn over de voordelen van producten op basis van hyaluronzuur.

Over het algemeen wordt verwacht dat de wereldwijde hyaluronzuurmarkt de komende jaren aanzienlijk zal groeien, gedreven door de toenemende vraag naar cosmetische ingrepen, de toenemende prevalentie van gewrichtsgerelateerde aandoeningen en de groeiende uitgaven voor gezondheidszorg in verschillende regio’s over de hele wereld.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgsector door Market Research Future:

Medische esthetiek Marktgrootte en aandeelanalyse per product (gezichtsesthetiek, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharingsapparaten, huidesthetische apparaten, tatoeageverwijderingsapparaten), technologie (invasief, niet-invasief, minimaal invasief), eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken, dermatologie en cosmetische centra) – voorspelling tot 2030

Dermale fillers markt: informatie per type (hyaluronzuur, polymeren en deeltjes, calciumhydroxylapatiet en collageen) per merk (Juvederm, Radiesse en Restylane), per toepassing (gezichtslijncorrectiebehandeling, facelift en lipbehandelingen) – voorspelling tot 2030

Marktinformatie over cosmetische chirurgie per geslacht (vrouw en man), per leeftijdsgroep (13 tot 29, 30 tot 54 en 55 en hoger), per procedure (borstvergroting, ooglidchirurgie, liposuctie, neuscorrectie en andere), per eindgebruiker (ambulante chirurgische faciliteit, ziekenhuis en kliniek en kantoor en cosmetisch chirurgisch centrum) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het onderscheidende doel om de optimale kwaliteit onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg onsLinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mailadres: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Hyaluronic acid market,Hyaluronic acid market trends,Hyaluronic acid market Size,Hyaluronic acid market Share,Hyaluronic acid market Growth,Hyaluronic acid market Demand,Hyaluronic acid market Forecast,Hyaluronic acid market Analysis,Hyaluronic acid Industry,Hyaluronic acid market insights